Aburirea geamurilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Karina una din "probleme" ar putea fi florile...eu am tocarie de lemn stratificat cu geam termopan si pe un balconas inchis nu scap de treaba asta...acum ce sa fac? florile le iubesc din tot sufletul si acolo e o minisera,aerisesc zilnic,sterg tocarie+geam zilnic si asta e!!!

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Si daca am acvariu in camera ? Asta e o sursa in plus de umiditate , nu ? Pentru ca si eu am aceeasi problema cu geamurile .

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriannic spune:

Mai multe despre problemele la termopane, g#259;si#355;i aici www.reparatiiferestre.ro/ghid-reparatii-termopane" target="_blank">http://www.reparatiiferestre.ro/ghid-reparatii-termopane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu am descoperit care este sursa aburirii geamului termopan din dormitor : la montaj s-a folosit multa spuma poliuretanica, pentru ca inteligentii care au facut masuratorile, nu au luat dimensiunile exacte. asa ca, atunci cand tamplaria de lemn a fost demontata si pus termopanul, a ramas un spatiu destul de mare intre rama si golul zidariei. initial, reparatia la interior a muchiilor zidurilor s-a facut temeinic, cu ciment+nisip+apa (cred).
cand am renovat apartamenul, nenea mesterul a daramat muchiile si le-a refacut cu coltare + ceva tencuiala sau glet.
in timp, spuma aia s-a macinat/uscat/faramitat, in asa hal incat se aude zgomotul de afara prin tencuiala aia subtire pusa peste spuma. evident ca pe acolo se infiltreaza si ceva curenti de aer rece, care duc la formarea condensului pe geam, oricat de cald ar fi in timpul noptii in dormitor. tot pe acolo mi se infiltreaza apa atunci cand e furtuna vara si bate ploaia direct pe acel geam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

umiditatea din casa e cea care da condensul. Cand era cald afara, aeriseai mai des; de aici e posibil sa fie diferenta. Solutia: aeriseste.
La termopane (alea mai scumpe, nu cele mai ieftine) exista un sistem care permite eliminarea apei/aburului. Noi acassa nu avem, am vazut insa la o cunostinta.La geamurile de lemn condensul e mai mic decat atunci cand punem termopane (pt ca cele de lemn nu sunt etanse 100%) si se mai face o aerisire adiacenta.

Poti sa faci termopane cu profilul imbracat sa imite lemnul. Dar de aerisit tot nu scapi. Si daca incalzesti casa mai tare, umezeala ramane tot in casa, nu iese pe nicaieri. Cel mai bine, incerci sa o masori si sa o elimini.




Mergi la inceput