statul pe scaun - in sarcina

statul pe scaun - in sarcina | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

e adevarat ce se zice ca, in timpul sarcinii, chiar de la debutul ei, nu ar fi indicat sa stai in fund, pe scaun, etc.?
si daca da, ce explicatie exista?
ca eu nu am stiut, in timpul sarcinii nu mi-a zis nimeni asa ceva si chiar sunt curioasa...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Statul pe scaun ghemuit nu e indicat pentru persoanele predispuse la contractii...Asta cand e mai mare sarcina, teoretic, desi la mine le-a declansat mai tot timpul.
Doctorul mi-a zis sa stau cu scaunul dat pe spate de cate ori pot...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Inca de la prima vizita la medic, mi s-a spus sa evit statul pe scaun ghemuit. Mi s-a recomandat sa stau putin pe spate, adica nu aplecata deasupra biroului.Avand un serviciu care implica doar statul la birou, in fata calculatorului, n-am putut evita sa nu ma mai si aplec in fata, dar n-am avut probleme din cauza asta. Adevarul e ca am luat si medicamente pt contractii. Ai grija doar sa nu stai foarte incordata, pt ca pot aparea contractii, in rest, e ca si cum ai sta in pat.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu am contractii numai cand stau in pat (pe parti) si se calmeaza daca stau in... fund. Deci treaba cu nu e indicat sa stai in fund e miniciunica. Eu zic ca nu e indicat sa stai in aceeasi pozitie foarte mult timp, asta da, poate deveni incomod. Dar poti sta in fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu zic ca depinde de la caz la caz, la o sarcina normala, fara probleme, cum de ex a fost prima mea sarcina, nu am avut nici o contraindicatie, si eram toata ziua la birou, la calculator. acuma vom vedea ce si cum, dar am o prietena ce a singerat din luna a -5-a si a stat numa in pat, in casa, nu facea nici un efort, nici nu a iesit macar din casa atitea luni, deci, depinde de la caz la caz, e clar ca in general trebuie sa te ridici, sa mai faci miscare, sa nu stai picior peste picior, sa bei multa apa, etc

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput