Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
MamiLili spune:
Vauva, si eu zic ca-i ok sa-i vorbesti in mai multe limbi, cu-atat mai mult cu cat nu stai in RO. Sa vezi ce haioasa o sa fie cand o sa-nceapa sa alcatuiasca propozitii si-o sa zica un cuvant romanesc, unul englezesc si unul finlandez.
Sa va zic ce-am facut azi...norma zilnica de km, adica vreo 8 din nou. M-am dus in Copou si-acolo am inatalnit-o pe fata care a nascut o data cu mine, la diferenta de 5 minute. Iar dupa nastere am stat tot doar noi doua in salon cam o zi. Uite-asa s-au intalnit azi doi baieti nascuti pe 17.10, unul la 13:10 (Mathias), celalalt la 13:15. Frumos, nu-i asa? Pun si eu o poza cu caruciorul ca sa fim recunoscuti de mamicile din Iasi.
Lexi, sigur job-ul perfect te asteapta, nu fi trista, o sa vezi ca tot raul e spre bine!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
mephala30 spune:
Vauva, Iustin a avut dermatita atopica. Trebuie hidratat bine, cu creme (Trixiera, Atoderm).
Noi l-am tratat cu remedii homeopate (Dermodrenor, timp de o luna, pauza si iar o luna).
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Oanacn spune:
Lexi la fel am patit si eu, la noi au dat in medie cate 10% crestere de salariu, eu am primit doar 7% din aceleasi motive. Dar nu-i nimic, pot sa ma duc si in timpul anului urmator sa cer o reevaluare.
Fata mea a inceput sa se rostogoleasca de pe spate pe burtica, dupa care tipa ca nu-i place, eu o mai tin cate putin si in fundulet ca ii place.
Cat despre papa, a mea "grisina" papa intre 150 si 180 de ml la 4 ore. De cele mai multe ori atinge limita superioara, si poate ar papa si mai mult, dar atat primeste , deja poarta haine de 6-9 luni si ea nu are nici 4.
Cat despre deget in gura, ce sa zic, degeaba il scot ca mai si tipa de nervi si tot acolo ajunge, suzeta nu o mai accepta de cateva saptamani nicicum. Mai nou ii place sa-si suga maneca la hainuta si sa ma paruiasca pe mine, cu greu imi scot podoaba capilara din manutele ei.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
MamiLili cum se mai simte sotul tau?
Poze
Varsta Bebe
adameasca spune:
Vauva, ba da, in sezoanele reci (toamna/primavara/iarna) foloseam creme hidratante de la Bubchen si Weleda. La fel se manifesta si la Luk, avea obrajii rosii si aspri, de zici ca era imbujorat tot timpul.
Oana, da' papa grisina ta, nu gluma. Ilinca s-a mai pototlit cu mancatul, a revenit la portii normale de 140 ml la 3 ore. Ca deja ma bagase in sperieti cu cantitatile de lapte pe care le manca.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Oanacn spune:
Da mai Ileana, chiar papa de sparge, la tine macar Ilinca doarme toata noaptea si mai sare o tura de papa, a mea nu, ca daca nu papa la fix 4 ore e tragedie mare.
O sa incep de Craciun diversificarea cu cereale, o sa i le dau seara cred si poate o dormi si ea 5-6 ore legate.
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Azi am 2 petreceri de Craciun, la ora 1 la firma sotului si la 8 seara la mine . Abia astept, ramane soacra cu pitica si noi mergem la distractii.
Cei de la mine vor face si o tombola si premiul cel mare e o excursie de o saptamana in Bahamas pt toata familia ( plus zile suplimentare de vacanta)..... dar n-am eu norocul asta.
Poze
Varsta Bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Oanacn
MamiLili cum se mai simte sotul tau?
Trebuia ieri sa incheie tratamentul dar il va continua si saptamana viitoare. Totusi nu-s ameliorari semnificative dar speram ca se va gasi o solutie la afurisita asta de boala.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
Vauva spune:
Fetelor va multumesc mult de raspunsuri
Eu fug la biblioteca ca in seara asta s-a organizat o seara romanesca cu ocazia integrarii si-i rost de cozonac si colinde. Este o romanca care lucreaza la biblioteca si a organizat ea totul.O sa va povestesc cand vin!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Oanacn spune:
MamiLili multa sanatate sotului.
Sa stii ca i-am admirat zilele trecute parul lui Mathias, e tare haios cand e punk-ist, plus ca are o culoare extraordinara.
Poze
Varsta Bebe