Mamici din Japonia (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

dolphinas.....felicitari..sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri..vreau sa vad si eu pozici cu el ..mam uitat sa vad daca ai pus insa nam vazut nici o pozica cu el
si tu cum te simti?
ai nascut normal?
o sa venim poate in feb..sa te vizitam..abea astept
a si yuli ce zice de fratiorul ei?e incantata?
numai bine si mai vb
pika-pika nai pt ce
pe toate japonicile si samurasi

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

HANAKO,multumesc mult!
PIKA PIKA,o sa ma interesez unde gasesc un magazin brazilian.Pana acum nu am vazut nici unul in Osaka.
DOLPHIN, felicitari pentru bebe,sa creasca mare si sanatos!intr-adevar bebelul meu e un grasun...are aproape 10 kg la 6 luni.
Tocmai cateva ore inainte am venit de la doctor...a facut saracutul enterocolita.mi se rupe sufletul sa il vad trist,el fiind mereu foarte zambitor si activ.Sper sa treaca mai repede!
Pupici tuturor!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

ELYA magazine braziliene in OSAKA sint mai precis in SAKAI dar nu stiu sa iti spun mai exact.

Mergi la inceput

elyiaam tras si eu cu ochiu la pozicile vostre
toti trei sunteti niste frumosisa fiti fericiti si samuraiul cel mic e un dulce..multa sanatate

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

ne-am pus si noi cateva pozici noi
va pup si va doresc o zi frumoasa

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna fetelor am vazut ca aveti nevoie de pastile de la magazinul de brazilieni uite aici adresa de un mag. de brazilieni care va trimet acasa ce vreti prin takyubin http://www.bomprecomercado.com/ daca aveti nevoie de ajutor intrati in contact cu mine pe PM va ajut cu cea mai mare placere.Pupici aveti grija de voi!!

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

KEN,ELENA GIULIA,multumesc mult pentru informatii
HANAKO,mersi.Si Emily e o frumusete...Eu mult timp v-am admirat samurasii din umbra(pe vremea cand imi doream si eu unul)!Sa fiti sanatoase si voi si piticii!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna mamici.

In martie,ne sarbatorim sau nu printesele?
Pe mine m-au fascinat intotdeauna papuselele japoneze.Nu le-am stiut semnificatia pana sa am copii si cautand cate ceva,ia uitati ce-am gasit...

Hinamatsuri
The Doll's Festival, Momo-no-Sekku (Hinamatsuri), takes place on March 3. Hinamatsuri (hina means dolls and matsuri means festival) is a time to pray for the health and well being of young girls. Most homes with young girls will set up a display of hinaningyo (hina dolls). The dolls were originally made from straw and grass but have since become mass produced. Around the display dedications of peach blossoms, cube rice cakes, special colored and diamond shaped rice cakes and white sake are made. This ceremony is similar to a Chinese ceremony in which the sins of the body are transferred to a doll that is then set adrift on a river. The celebration of this festival in Japan is traceable to the Edo Period (1603-1867).

As the festival has grown over the years the dolls have become more elaborate and more expensive. One can guess that people no longer want to set these little treasures to drift on a river. The trend now is to display the dolls on the house and save them for the following years' festivals. The main dolls used in the displays are "Odairi-sama," a prince and "Ohina-sama," a princess.

Previous Features Where Do I Begin

Subscribe to the Newsletter
Name
Email

From Namiko Abe,
Your Guide to Japanese Language.
FREE Newsletter. Sign Up Now!

http://japanesefood.about.com/od/holidaytraditionalfood/a/girlsdayparty.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Fetelor stie cineva un cabinet unde se poate face echo 3D sau 4D in Ibaraki?
Va multumesc anticipat!!
32+

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna mamici,iarasi a ramas subiectul asta de izbeliste....
Haideti si pe-aici,sa ne impartasim experientele in ale "plozitului".Ce au papat puiutii,cum i-am dezvatat de pemparsi,care-a fost prima masa si alte experiente .Mi-ar prinde bine si retete de papa,sfaturi despre vaccinari si alte cele...
Va astept...

Mergi la inceput