Mamici din Japonia (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by okusan

buna japonici mamiciva doresc un 2007 cat mai frumos si lipsit de greutati?chiar daka eu nu postezi aici va citesc tot timpul mesajele voastre.
NIKOL cum iti este nu ne mai scrii sa ne spui ce mai faci?vizavi de discutia ta si de neincrederea in medicii japonezii iti dau dreptate,sunt la pamant,soacra mea mi a povestit ca atunci cand era insarcinata cu sotul meu acum 22 ani in urma a racit sa dus la spital unde iau facut o injectie ea fiind insarcinata in luna a6 a iau gresit injectia de a nascut femeia la o ora dupa acea injectie ,si a stat copilul(sotul) 3luni la incubator pana sa facut putin maricel de 9 luni a avut zile trebuie sa recunosc,si ce crezi,ca acel medic a fost tres la raspundere??/nici pe departe profesiaza si in ziua de azi,asa ca iti dau dreptate in cele ce spuii despre medicii japonezi.
si inca ceva... acum 7 luni am lesinat dimineata in tren ma luat salvarea mau dus la spital mi au facut analizele si raspunsul...nu au idee de ce am lesinat,asa ca sunt putin credibil...
iti doresc din suflet ca bunul DUMNEZEU si iti dea multa sanatate si sa treci cu bine peste toate neplaceriile

oficial mi -e bine!

okusan draga mea, frumos din partea ta sa iti amintesti de mine,ce sa zic...nu sunt excelent, dar fereasca D-zeu de mai de rau...
am in continuare sangerari,mai mult maronii, nu e prea bine, motiv ptr care stau mai mult in pat...dorm cate 12 ore, mananc mai stau un pic la calc, mai stau in pat cand ma ia cate o durere....si tot asa.
Azi tre sa merg la medic, si deja ma ia durerea de stomac, sincer ma streseaza ra tare chestia asta...e f nasol sa nu ai incredere in medicul care te urmareste.
Pr. e ca nu am incredere in nici unul, nu-s cum se face, ori sunt eu ipohondra, nu stiu ce sa zic...
medicul asta a meu, abia vorbeste, si cam tremura(e bolnav saracu), sincer ma ia cu fioari...
cred ca voi merge la fiul sau, lucreaza la aceeasi clinica, pare mai intreg la cap...
D-zeu cu mila,,...
imi cer scuze ca nu am mai intrat, desi am avut de multe ori intentia, dar am simtit o usoara -nu-s cum sa-i zic- discriminare, ce plutea in aer, in urma cu ceva timp cand ma plangeam eu despre sistemul medical japonez.
E adevarat ca cele mai multe dintre voi m-ati inteles, si m-ati sustinut, si poate e urat din partea mea ca am disparut asa din peisaj fara nici un cuvant, insa nu m-am simtit comfortabil sa mai intru.
Va citesc, dar imi tin parerile acasa.
ca sa nu ma mai lungesc, sa stiti ca nu uit vb frumoase pe care mi le-ati spus, si ma gandesc la cele mai multe dintre voi.
A...CAT DESPRE RUBEOLA, CA asta era problema mea trecuta, binenteles ca, mi-au disecat analizele, le-au repetat si a reiesit ca facusem boala in copilarie, si in prezent am anticorpii ptr rubeola.
DAR STRESUL PE CARE L-AM TRAS SI DISPERAREA NU LE VOI UITA CURAND...
asa ca...tare ma gandesc eu sa nasc prin alta tara, dar mai vedem...
mamicile de samurai...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

[quote]Originally posted by pika-pika

Fetelor va rog am si eu o intrebare.
A facut cineva branzica pentru bb aici?Daca,da,cum si cu lapte?

pika-pika eu am facut branzica pt bebei
daca vrei sa stii cum se face ..ti-o pot trimite pe PM
NIKOLE multa sanatate si sa dea domnul sa fie bine
si daca nai incredere in nea doctor schimbal ca sa fii cu constiinta impacatasarcina usoarasi sa auzim numai de bine

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Draga Nikole, imi pare tare rau pentru problemele prin care treci.
Ma cam sperie sangerarile pe care spuneai ca le ai. Imi inchipui ce e in inima ta.
Eu, ce sa-ti spun, cred ca de cand am venit aici am avut noroc sa nu avem mari probleme de sanatate, nici eu, nici copiii, deci eram aproximativ multumita de medicii cu care am venit in contact. Dar in decembrie, fetita mea cea mare a facut in un inceput de bronho-pneumonie. Am intrat intr-o panica cumplita, pentru ca o si vedeam cu astm. Incepusem sa ma gandesc pe la ce doctori ar trebui sa o duc, ceea ce dovedeste, ca in momente grele, nici eu nu am incredere in medicii care ne-au tratat acum. Cred ca in momente ca acestea, este cel mai greu sa locuiesti in strainatate.
Din fericire, fetita mea si-a revenit. Acum merge in fiecare zi la gradinita, unde in fiecare dimineata, ii pune sa alerge (grupa mica 3 ture in curtea gradinitei, grupa mijlocie-4, iar cea mare-5).
Din fericire, desi alearga asa de aproape doua saptamani, nu tuseste.
Ce sa-ti spun, fii tare. Incearca sa schimbi medicul, daca nu ai incredere in el. Spune-ne ce ti-a spus la control.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

quote:
Originally posted by hanako2004

[quote]Originally posted by pika-pika

Fetelor va rog am si eu o intrebare.
A facut cineva branzica pentru bb aici?Daca,da,cum si cu lapte?

pika-pika eu am facut branzica pt bebei
daca vrei sa stii cum se face ..ti-o pot trimite pe PM
NIKOLE multa sanatate si sa dea domnul sa fie bine
si daca nai incredere in nea doctor schimbal ca sa fii cu constiinta impacatasarcina usoarasi sa auzim numai de bine

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06

Buna,fetelor!
HANAKO,te rog sa imi spui si mie cum se prepara barnzica calcica...ONEGAI SHIMASU.Teoretic stiu ca se face cu calciu lactic,dar aici, de unde?Tare mi-e greu cu diversificarea asta,mi-e frica ca nu ii asigur bebelului necesarul de vitamine si fier(are anemie),mai ales ca aici nu i se face un control viguros,nu se da vitamina d,calciu.Sunt stresata,dar cred ca ma intelegeti!

Pupici!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Tot eu!Acum se mai chinuie si cu durerile de dinti.Stiti vreun calmant ,ceva gen calgel?

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

buna fetelor..bine ai venit elyiapoate venisi mai demult?oricum eu te vad prima data la mamici din japonia...
sa va zic cum fac eu branzica..
simplu si usor..
pui 2 litri de lapte la fier..si lasi sa clocoteasca..dupa care puneti un calicu lactic(pastiluta)si doua linguri (mari)de samnatana
si pui si o lingura de margarina....dupa care ...da sa se taie..il strecori de si separi zarul de branzica optinuta..branzica o pui in tifon si o lasi 1sau2 oare la storssi gata....eu am facut de cateva ori si mi-a iesit foarte buna..insa din 2 litri iese si foarte putin ..daca vreti sa iasa mai multa branzica var trebui mai mult laptic..va pup si o seara buna

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06

Mergi la inceput

elenagiulia bine ai venit si tieabea acum vazusi mai cu atentie postarea tamulta sanatate si sarcina usoara

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

hanako daaaa,vreau reteta!Te rog mult!
elyia am intrebat aici la farmacie si nu au nimic,in schimb am auzit ca este ceva asemanator la magazinele braziliene.Eu mi-am cumparat pana la urma din Romania calgel.
Nikole si eu am trecut prin ce treci tu acum,am fost si internata in spital,dar primele 3 luni au fost grele,dupa n-am mai avut nimic.Iar medicii din spitalul unde am nascut au fost super,ca sa nu mai zic de moasa.Iti doresc din suflet sa se termine si sarcina ta la fel ca a mea.

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

LA MULTI ANI fetele si bine v-am regasit pe anul 2007.
Noi santem bine , am nascut pe 1 ianuarie un baietel grasun de 3100gr.
Hanako, mai facut sa rad cu lacrimi.....cu CALICU LACTIC ....al naibi da calic mai e!!!!!! nu te supara ca glumesc
Cand ai timp te asteptam in vizita si la o cafeluta binenteles.
Nu mai stiu cine se ocupa de lista, vreau sa fie trecut si la mine datele lui bb......01.01.2007 LEON

NIKOLE mult noroc si sarcina usoara
ELYIA ce bb frumos si grasun ai sa-ti traiasca

YULIA ( 2002)si LEON(01.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

hanako multumesc!Am sa-i cer mamei mele sa-mi trimita calciu lactic.

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput