Mamici din Japonia (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by timi_melinda

Multumesc pt raspunsuri
Noi incercam de vreo 6 luni timp in care s-ar putea sa fii ramas odata dar l-am eliminat printr-un ciclu menstrual foarte abundent si dureros .
Nici doctorul nu mi-a putut spune sigur daca a fost sarcina sau nu , dar eu am avut niste dureri ingrozitoare , 2 zile nu m-am putut ridica din pat de dureri ( de felul meu rezistenta la dureri )asa ca nu stiu ce sa zic ... toata lumea imi zice ca va venii bebele cand vrea el eu sa nu ma stresez ...
Asa voi face dare cam greu , cand vad ca trece luna de luna si nu apare imi pun intrebarea daca pot sa fac bebe sau nu ?

[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]

6 luni e putin sa stii, nu iti fa griji.Abia dupa un an "merita" sa-ti pui intrebari, de ce si cum...pana atunci presteaza relaxata, si incearca din rasputeri sa nu te concentrezi prea mult asupra lui bb.
Ai sa vezi ca in 6 luni, vine!!!
bafta si numai bine!

25+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi_melinda spune:

Mersi pt incurajari , esti o draguta .
Aaa si am uitat sa va mai dau o veste ...pe 13 mai facem nunta in Japonia , in sfarsit voi imbraca rochita de mireasa ... am niste emotii de nu reusesc nici noaptea sa dorm bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

[quote]Originally posted by timi_melinda

Aaa si am uitat sa va mai dau o veste ...pe 13 mai facem nunta in Japonia , in sfarsit voi imbraca rochita de mireasa ... am niste emotii de nu reusesc nici noaptea sa dorm bine

CASA DE PIATRA, SA FITI FERICITI, SANATOSI, SA VA IUBITI MULT, SI SA VINA BEBELUL MULT ASTEPTAT!!!

25+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

quote:
Originally posted by timi_melinda

Felicitari si casa de piatra!
Si eu zic ca e prea devreme sa iti faci probleme pt. bebe pentru ca sigur va veni curand.

Mergi la inceput

Multumesc pt felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Hristos a inviat!
timi melinda,felicitari,tinem pumnii sa vina si bebe

N-am mai intrat de ceva timp,v-am citit insa...Noi saptamana viitoare spunem "pa-pa",plecam in tara.Am intrat in febra pregatirilor,nu-mi ajung kilogramele,am trimis si pachete(o caruta de bani)si mai am de luat o gramada de lucruri care mi se par utile ,insa nu mai am unde sa le pun.
Elyia,iti raspund aici,cu intarziere...nu am ales zborul spre Bacau,deoarece de aici n-am gasit nici o legatura.Ar fi fost o posibilitate,prin Roma ,(asta implicand rezervarea de bilete din tara),insa nu mi-a convenit ,pentru ca ar fi trebuit sa schimb aeroportul in Roma pentru zborul de Bacau si sa ma car cu bagajele si cu doi copii de la un aeroport la altul.Din Bucuresti spre Bacau era afisat doar un singur zbor,la 20:50,iar avionul meu ajunge la 24:30,iar ca sa astept pana a doua zi seara...mai bine iau taxi. Nenea taximetristul mi-a promis ca-mi aduce si scaune de masina pentru diplodici,asa ca am scapat de tinut in brate(sper).

Pika-Pika,ma intrebai ce nazbatii a mai facut Shion...pai saptamana trecuta am ajuns de doua ori cu el la urgenta...prima data inghitise o bomboana si i se oprise acolo unde-i "marul lui Adam",iar a doua oara s-a ridicat in picioare pe scaun ,a incercat sa se sprijine cu o mana de masa si a alunecat cu tampla de coltul mesei.M-a ajutat Dumnezeu si n-a patit nimic,saraca inima mea insa...Ma gandesc cu groaza ce vom face in tara,cum il stapanesc si cum il fac sa nu se urce peste tot...Cel putin vom avea aer curat...ca la tara...Pana cand plecam insa tre'sa fiu cu ochii pe el, sa-l iau intreg cu mine.
Voi ce nazbatii ati mai facut?Ce mai face maslinuta mica?Aveti poze?

Pupam la toate mamicile si la copilasi dragalasi si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

SHIAN merci de raspuns!Noi plecam luna viitoare pe 7 si ne vom opri pt cateva zile in Munchen la o veche prietena dupa care vom zbura pana in Bacau(biletul munchen -Bacau ni l-a rezervat prietena,bineinteles).Cand ma gandesc la drumul asta pana acasa ma iau fiori,mai ales ca suntem singurei.Sper sa fie cumintel David,cu toate ca sunt slabe sanse.Cu dormitul e tare greu la el,nu adoarme decat la san si pana adoarme face un tambalau..........Multa bafta la drum,ca ai nevoie!

TIMI MELINDA felicitari si GANBATE! va veni si bebe!Eu am asteptat mult dar pana la urma s-a produs minunea!

mama de ingeras DAVID(24 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Am revenit si eu!
timi_melinda felicitari!!!Casa de piatra!Si la mine s-a lasat asteptata sarcina,mai mult de un an.Noi chiar am fost la doctor sa vedem daca e ceva in neregula.Si dupa un an,planuisem sa merg in Romania iar cand ma intorceam deja vorbisem cu doctorita sa trecem la stimularea ovulatiei,dar...surpriza...n-a mai fost nevoie...si nici in Romania n-am mai plecat ca am avut ceva sangerari.Asa ca si eu cred ca bebe vine atunci cand te astepti mai putin...E foarte greu sa nu te gandesti la asta cand iti doresti...eu numai la copii ma gandeam si prin jurul meu erau toate prietenele gravide.

yashy cred ca o sa ma duc si eu sa ma iau de batrane prin magazine poate mai invat si eu una alta.

shian dupa cate spui tu cred ca Aina vrea sa-l ajunga din urma pe Shion.Acum vreo luna stateam cu ea in brate pe scaunul de la bucatarie,si pentru ca tot ma tragea de urechi si-mi scotea cerceii,i-am dat jos si i-am pus pe masa.Nu trec nici 10 secunde,ma uit pe masa,nu mai era un cercel.Ii spun sotului sa cautam cercelul pe jos ca daca il gaseste Aina sigur il baga in gura(era un cercel tortita,destul de mic)La care el imi zice:"Cred ca il are in gura"
Si uite cum a trebuit sa-i bag degetul si sa i-l scot.Dar crezi ca deschidea gura,mai rau o inchidea si ajunsese aproape pe gat.Bine ca am vazut la timp.Acum scuipa ce nu-i convine dar tot baga in gura tot ce e mai mic de pe jos.Si uite asa stau toata ziua cu aspiratorul in mana.Chiar mi-am cumparat unul mic ca ma saturasem sa-l scot pe ala mare de nu stiu cate ori pe zi.Asa si acum nu mai sta deloc in scaunul cu masuta,imediat e in picioare.Un moment de neatentie si ajunge ca Shian la spital.Doamne fereste!

Ce bine ca plecati in tara vara.Inca mai sper sa ajungem si noi la vara.Cand am fost eu Aina era inca micuta si a stat foarte cuminte in avion,daca as merge acum nu stiu cum m-as descurca cu ea...

Am pus niste fotografii aici

Mergi la inceput

Multumesc mult pt felicitari si pt incurajari , cred ca pana la urma o las si eu in voia soartei , si v-a venii cand va vrea el ( bebele )
Mi-e cam greu sa recunosc dar sunt cam invidioasa pe voi ca mergeti in tara , noi am renuntat anul asta la Romania si o sa mergem pe undeva prin apropiere , dar credeti-ma ca doar gandul ca anul asta nu ajung acasa ma i-a cu fiori .
Va doresc un zbor cat mai placut si distractie cat mai frumoasa .
aaaa , si sa va intoarceti cu cat mai multe pozici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si noi mergem in Romania...peste 2 sapt.!
Am emotii pentru drum sper sa ajungem intregi sau mai bine zis intreaga,mie imi va fi cel mai greu.
Pika sa stii ca mie mi-a fost muuuuuuuuult mai usor cu David cand am mers si era mai marisor,11 luni decat cand era bb,4 luni

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput