un stigat de ajutor!
eu sunt noua in acest forum si imi doresc sa fac parte din acest club intelegator si primitor care apare aici!
Eu nu stiu unde ar trebui sa postez ceea ce ma framanta pe mine, dar daca nu spun cuiva simt ca innebunesc!Cu sotul nu prea pot vorbii pt ca si eu sufera la fel de mult si nu vreau sa ma vada slaba, are nevoie de mine puternica!
Oricum ca sa nu va mai plictisesc este vorba despre un subiect deja discutat aici doar ca nimeni nu are acceasi intrebare!
Eu acum 1luna si o saptamana am pierdut o sarcina (avort spontan)la 6 saptamani si de atunci inca nu am avut CM si deja am inceput sa ma ingrijorez destul de tare!
Noi am facut analize cum ar fi toxoplasmoza care a iesit foarte bine si la chiuretaj s-a prelevat bebe si tesuturi si a fost la biopsie si totul a fost ok!
Acum eu imi doresc de sarbatori sa nu mai simt atat de tare aceasta suferinta si am vrea sa incercam din nou sa facem un bebe dar dr. a spus ca asteptam un CM si apoi la control si apoi ne punem pe treaba!Insa CM a intarziat 5 saptamani!E normal?nu a mai postat nimeni despre acest aspect mai amanuntit!
In caz ca e cineva acolo si stie despre ce este vorba astept si eu un raspuns sincer!
Va multumesc pt intelegere anticipat si imi cer scuze daca am postat intr-un loc necorespunzator!
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Bine ai venit printre noi si o sa gasesti sigur raspuns la intrebarea ta la "Durerea unei pierderi de sarcina".
Pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
vali_delide spune:
Nistorina,
Imi pare rau de pierderea ta, stiu ce simti, si eu am trecut prin asta
Incearca sa ne mai dai amanunte ca sa intelegem mai bine.
In perioada de dupa avort ai avut CS? Oricum, daca zici ca ai pierdut sarcina acum 5 sapt., intarzierea nu e tot de atat.
Mie mi-a venit cam la o luna dupa ce s-a oprit sangerarea de dupa.
Pentru suferinta sufleteasca, intra la "Durerea unei pierderi de sarcina" si fetele te vor ajuta sa-ti revii.
In rest, cred ca ar fi bine sa mergi la dr., eventual sa faci totusi un control,daca nu la dr.tau, la alt dr.
Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos
Tia spune:
in primul rand bine ai venit la
apoi, e bine sa stai de vorba cu sotul tau despre toate framantarile tale, el este sprijinul tau de baza. nu cred ca intre doi soti ar trebui sa se puna problema daca trebuie sa pari altfel decat esti sau daca te simti slab/ slaba .. vorbiti ca doi prieteni
si as mai adauga ceva, pe acest forum sunt fete care sufera de ani de zile asteptand un ingeras, au dovedit o tarie si un curaj nemaintalnite.. te invit sa te alaturi lor sa-ti insufle din puterea lor magica...
bafta, sa auzim de
Pepsi spune:
bine ai venit pe forum, imi pare tare rau prin ce treci, cum spunea si anca intra la durera unei pierderi de sarcina, sint multe fete in situatia ta, si poti pune intrebarea acolo, vei gasi multe raspunsuri. eu, am sa-ti raspund aici. am pierdut o sarcina in iulie 2006 la 12 saptamini, dupa chiuretaj mi-a venit primul ciclu la 1 luna dupa chiuretaj (cam 4-6 saptamini trebuie sa treaca), medicul mi-a spus sa astept 1-2 cicluri, am asteptat 2, si acuma sint insarcinata din nou. nu e bine sa te grabesti, lasa uterului timp sa se vindece, e prima sarcina pe care o pierzi? daca nu e bine sa faci alte teste inainte sa ramii din nou, testul de toxoplasmoza nu e relevant de aceea aici nici nu ti-l face din oficiu. mult curaj, sanatate, si intra la subiectul de care ti-am spus, fetele sint super dragute, pe mine m-au ajutat f mult sa trec peste durere si sa am curaj sa incerc din nou.
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Eseea spune:
Nistorina, imi pare f rau pt ce ti s-a intamplat..Am patit si eu de 2 ori...
am intrat insa sa-ti spun ca si eu am trecut prin mari stresuri dupa ultimul chiuretaj deoarece ciclul mi-a venit la 10 saptamani dupa chiuretaj...simteam ca o iau razna...in astea 10 saptamani am avut, cu intermitente, numai pete maron...eram suspecta de sinechie uterina...dar pana la urma, a venit ciclul!! E drept ca f tarziu, dar a venit!! La tine nu e tarziua la 5 saptamani, dr zic ca dureaza cam 6! Dar fiecare organism e diferit! Eu zic sa stai linistita deocamdata si daca tot nu vine sa mergi la medic! Bafta!
21w
mirella76 spune:
Nistorina imi pare rau pentru cele intamplate si eu am trecut prin asta in s13 si am avut probleme cu menstra care a venit dupa aproape 9 saptamani, de simteam ca innebunesc, mi s-a explicat ca locul a fost bine curatat si din aceasta cauza nu are ce sa se elimine deocamdata. Fiecare organism raspunde socului in felul lui de exemplu al meu dupa ce mi-a dat impresia ca s-a reglat a luat-o razna total din cauza "obsesiei" mele de a avea bebe, in sensul ca m-am dereglat total. De unde inainte de chiuretaj eram ceas stiam ca in z29 la ora 7 dimineata ma trezesc cu ei, acum de exemplu sunt in z50 si nimic ;mentionez ca a fost exclusa posibilitatea unei sarcini.
Deci trebuie sa mergi mai departe si sa te incarci cu foarte mare rabdare si cu credinta ca va fi bine...
pupici
mirella
Alé spune:
Subiectul "Durerea perderii unei asrcini" este aici. Fetele de aici sunt trecute prin multe, ca si tine, si ele iti pot raspunde cel mai bine la nelinistile tale.
Aici inchidem.