piscina la mare?
V-as ruga sa ma sfatuiti intr-o privinta, sau macar sa va spuneti parerea voastra, daca ati avea o casa la mare cu o curte micuta, de 250 mp, ar merita sa faceti o minipiscina acolo pt copil care sa fie cam de 3m/1,50 m?E facuta deja acolo o chestie din beton, 4 laturi si jos, insa o latura nu e complet inchisa, n-ar fi o problema ca se face, dar merita avand in vedere ca in cateva minute ajungi la plaja?
Dariana si Darius (30.07.2006)
Raspunsuri
Miramar spune:
SStii de ce zic ca nu merita, curtea e mica si nu merita sa ti-o incarci cu o piscina. In plus daca vrei intr-adevar poti sa cumperi una din plastic de la Metro pe cateva milioane si-ti iei si pompa s-o curete si sa o alimentezi si gata. Vara o pui, iarna o strangi.
irinabungau spune:
Buna Dariana, subscriu si eu la sfatul lui Miramar!! Piscinele gonflabile sunt foarte practice, ieftine si usor de intretinut. Si curtea mea are 250mp, iar la vara cu siguranta imi voi procura o piscinutza pentru ratzusca mea...
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
bird70 spune:
In Australia mai toate orasele sunt la ocean. Si noi suntem aproape de ocean dar avem piscina, cam toata lumea are. Oceanul este un fel de distractie, piscina acasa alt fel. Sa-ti explic cum este moda aici, casa in spate are un fel de terasa acoperita unde ai o masa si scaune, un BBQ intr-o parte, terasa este betonata sau mai frumos este imbracata in lemn lacuit iar intr-o parte, intre terasa si gard se afla piscina (obligatoriu ingradita). Piscina este destul de des acoperita, sunt ca un fel de prelate dreptunghiulare sau triunghiulare care se prind pe 3-4 stalpi in jurul piscinei si care retin UV-urile. Evident ca nu toata piscina va fi umbrita tot timpul, depinde cum se misca soarele, dar e foarte nociv sa stai in apa in soare. De obicei in weekend adultii fac BBQ, beau o bere iar copiii se joaca in piscina la umbra chiar sub ochii adultilor. Piscina nu trebuie sa ocupe mult loc, nu o pui in mijlocul curtii.
Ramona J spune:
Bird, ce descrii tu e frumos dar se aplica mai degraba in locurile cu vara lunga. In Romania cred ca poti sa te scalzi in piscina cam doua luni pe an.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Miramar spune:
My point exactly - si pentru asta nu merita sa-ti oocupi jumatate din curtea de 250mp cu o piscina. Mai ales cand poti sa impaci si capra si varza cu una gonflabila pentru balaceala copiilor si chiar si pentru racorirea adultilor, ca sunt unele destul de maricele - nu piscine olimpice dar destul cat sa te racoresti.
dariana spune:
multumesc mult pt sfaturi, m-ati luminat, o sa iau una din aia mare gonflabila.
pupici la fete!
Dariana si Darius (30.07.2006)
Ramona J spune:
Poate va vizitam la vara, sa fie mai mare!
The best thing you can do for your children is to love your wife.