Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
LA MULTI ANI, VICTORAS! sa cresti mare, sa fii sanatos si cuminte!
Repede va raspund, ca vreau sa dorm o ora! Am terminat de spalat toata bucataria, e bec(mai am frigiderul, dar asta maine) si profit ca a adormit Vladut.
Crinuta, si klacidul asta e alb si ramane ca un var in gura, bleah...are gust de fructe, dar degeaba. asa ca eu ii dau repede sa bea apa dupa el. il trag cu seringa de nurofen si i-l bag pe tot odata in gurita. Eu ii dau si 2 plicuri de Biotics pe zi, e f.f.f.bun. Nu stiu daca ai citit ce a patit el data trecuta cu stomacelul de la atatea antitermice(ca inca nu lua antibiotice) si de atunci ii protejez mereu stomacul cu biotics baby.
Danielai, ma bucur ca a fost frumos la concert. Bine ca mi-ai zis, sa plecam devreme de-acasa.
Patricia, mi-ai facut pofta si mie cu ceaiul tau cu scortisoara!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Fetelor, mama n-a gasit biotics, ci Ecoflorena. Cica e mult mai eficient. Voi ce stiti?
Zice mama ca nu s-ar administra zilnic.
Bubu, tu inca ii mai dai antibiotic? Vlad mai are ceva acum?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
coraly spune:
Ecoflorina.
Da, e mai bun. O fola pe zi minim, impartita in 2. Dimineata jumatate, seara restul. E buna la gust. Se da la distanta de 2 ore de antibiotic. Minim 5 zile.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Amaya spune:
Vai fetelor cat ati scris, imi place asa.
Victoras, LA MULTI ANI, sa fi sanatos si fericit si sa-ti aduca mosu' tot ce-ti doresti!
Patricia, avizul pediatrei poti sa-l ceri fara data si sa-i pui tu data cu o zi inainte sa incepeti (noi asa am facut).
Crinuta, cum se mai simte carliontatul mic si scump? Tu ce-ai mai facut cu job-ul? (daca poti, trimite-mi si mie un PM cu nr. tau de tel. fiindca iar nu-l mai am, la cat sunt de ametitaaaa nici nu ma mira)
Va spuneam aseara ce incantata sunt de achizitiile mele electrocasnice insa abia azi am apucat sa le desfac si sa ma uit mai in detaliu la ele si era sa fac stop cardiac atunci cand am observat ca din cutia aspiratorului imi lipsesc tocmai peria principala si teava telescopica, ma luase tremuratul. Insa am sunat la magazin si am avut noroc fiindca cel pe care l-am luat eu era singurul din acel model pe care il mai aveau si astfel pot sa le recuperez fara probleme. Ufff...
Asta seara merg si eu la o mica petrecere si abia astept sa va pun poze sa vedeti cum ma imbrac, cand nu eram insarcinata n-am avut niciodata tupeul sa ma imbrac asa sexi (ce mai, imi fac de cap!).
Va si va doresc un week-end minunat!
Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
quote:
Originally posted by coraly
Ecoflorina.
Da, e mai bun. O fola pe zi minim, impartita in 2. Dimineata jumatate, seara restul. E buna la gust. Se da la distanta de 2 ore de antibiotic. Minim 5 zile.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Coraly, jos palaria in fata ta. Esti super informata.
Mama zice ca farmacista i-ar fi spus ca ar fi suficient una la doua zile. Tu zici ca minim 1 pe zi. Tie asa ti-a recomandat medicul, sau cum?
N-as mai suna-o pe dr doar pt. asta.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Amaya draga, iti trimit imediat pPM.
Azi am un interviu, deoarece primul s-a amanat.
Ieri nu am ajuns la interviu, dar mi-au spus ca il reprogrameaza. Acum sper ca va fi asa.
Legat de electrocasnicele tale, felicitari pentru achizitii.
Si eu as avea nevoie de un fier de calcat nou si performant, dar am zis sa mai astept un pic.
Daca gasesc vreo promotie buna, as lua totusi.
Amaya, la cum arati tu de bine, sunt convinsa ca orice ai pune pe tine iti va sta bine.
Crinuta si Rayan
lavinia345 spune:
La Multi Ani Victor!
Natalia nu mai are febra de azi noapte...doar muuuuuuci!
Eu fac niste vin fiert un pic mai tarziu,cu scortisoara,bucatzele de mere si coji de portocala.Care vine?Vinul se bea acompaniat de colindele lui Hrusca.Amatoare?
Lavinia
Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, merci de sfat. Sa vad daca merge, asta inseamna sa merg la ea pina in Revelion, ca pe 3 sa o am pregatita sa merg, daca nu, pe 3 la prima ora merg la ea. deja m-au apucat emotiile si o stare naspa...incurajeaza-ma pleaseee...
ah, ce imi plac tinutele sexi la gravide.
eu cit am fost gravida am umblat numai cu haine mulate, nu am avut nimic larg pe mine, asa m-am simtit eu cel mai bine
ixxi, bafta!!
Bubu esti tare , bravo!ai vazut ce bine se face treaba fara copil acasa??
sirimie, si Kita vine, probabil ti-a zis deja.
Crinuta, ce rau imi pare ca nu vii...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Lavinia, ce-as mai veni si eu la o cana de vin, chit ca ma va ameti rapid!
Fetele, am iesit un pic pe afara, e atat de cald si frumos, zici ca e primavara. Mai o ora si vine puiul de acasa la intalnirea cu Mosul de la firma noastra. Sunt asa de emotionata, de zici ca-i prima mea intalnire de acest gen.
Amaya, abia astept sa te vad sexy!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
V. Erica spune:
Amaya, bravo tie, asteptam poze cu gravidutza sexi! Distractie placuta!
Ixxi, bafta multa!
Si Crinutei, la interviu!
Si, apropos de ce zicea Crinuta v-a-v de stress, nu v-am mai spus, dar zilele trecute eram suparata ca a venit fiu-miu acasa cu o fatzaaa... Cica el nu mai merge la serbarea de Mos, nu-l intereseaza nici cadourile, nimic, pt. ca i-a zis dna ed. ca o sa se incurce la poezie la serbare. M-am enervat cumplit pt ca s-a incurcat si acea dna a tipat la el, si nu e prima data... Am vb cu cealalta dna ed. si mneaei mi-a zis ca la ea nu s-a incurcat deloc la poezie. Si acasa, culmea, mi-a zis poezia corect din prima (i-am cerut celeilalte dne o copie dupa poezia lui). I-am explicat copilului ca dna aceea asa vb ea mai tare, dar ca ambelele dne educatoare trebuie respectate si, daca mai tipa la el, sa se gandeasca ca e tv-ul dat prea tare .
Si a doua zi, m-am dus mai devreme sa vb cu dna. O mai astepta o bunica sa vb cu ea pt ca i-ar fi dat peste gura copilului si l-a pus sa stea la usa o juma de ora . Pe Eric sigur nu l-a lovit, insa nu pot trece cu vederea nici agresarea verbala. I-am zis ca nu-l aduc la gradi sa fac din el un Einstein, ca n-am pretentia sa asimileze decat notiuni de baza, sa relationeze si sa comunice.
De exersatul memoriei are timp sa se ocupe si mai tarziu...
In fine, s-a infuriat, mi-a zis ca ea are diplome, daca vreau mi le arata, si 40 de ani in invatamant si ca i-a mai zis ei o mamica (,) ca eu sunt "fandosita" . La faza asta, ce naiba sa mai zic, no comment! Aaaa, si daca nu-mi convine, sa-l mut. I-am zis ca daca nu-si corecteaza atitudinea o sa-l mut cu siguranta, dar nu inainte de a-i face o plangere unde trebuie. Poate o mut eu pe ea ...
Acum sunt ceva mai detasata, dar in ziua aia, nu va spun cum eram ... Am totusi noroc (,) ca Eric e un copil puternic, nu are resentimente, merge mai departe. O prietena imi zicea ca al ei n-ar mai fi mers la gradi deloc daca s-ar fi purtat asa.
Asta e. Aveti grija cu gradi!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)