* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 7
dianad spune:
Poli, iti doresc sa gasiti azi un restaurant OK si socroseniile sa ramana cu Nic acasa cat tu si sotul tau umblati prin oras! De nu se poate altfel, incearca sa ramai calma, desi nu va fi usor. Ciuf, pentru felicitare mi-au placut 6, 9 si 11. DianaD & Alexandru
aalina2003 spune:
Vazut poze cu bebelusi frumosi, veseli , care stau frumos la pozat (in afara de Eva lui Ciuf...cum oi vrea tu sa stea cum doresti tu, ce ea n-are personalitate..?).
Multumim pentru urarile de 9 luni si spunem si noi, la randul nostru, multe luni frumoase tuturor bebelusilor aniversati.
Ada, acum Ana sta bine in fundulet, dar in prioada cand statea numai 10-15sec si ea voia direct in picioare, asa ca, probabil se intampla si asa.Acum se catara pe mine, se ridica singura de pe spate in fundulet, in schimb cand incearca sa paseasca nu-i iese deloc, topaie cu amndoua picioarele dintr-o data.Mai nou a invatat care sunt piticii (nu ai mei, de pe creier, ci ai ei, de plastic), ratusca, face pa-pa, dar nu tot timpul, numai cand vrea, cand nu, rade pe sub mustati si alte mici ghidusii.In schimb, a inceput sa se culce pe la 1 noaptea, si zau daca stiu de ce..sper sa fie doar o faza..in timpul zilei dormea la un moment sdat de 3 ori, acum iar de 4..programul ei nu e deloc definitivat, sper sa se rezolve cumva pe la 1 an..adica sa fie fix, cat de cat..
In rest, pupam bebelusii si copilasii bolnaviori, precum si mamicile harnicute si mai vorbim curand.
adar spune:
alina, nshiro - o iau razna. Pai Maia face pasi, daca o tin de manute si ii pun in fata, la o distanta de 10-20 cm ceva drag ei, face pasi fara probleme. Azi de exemplu, a pasit spre Caty, catelusa noastra, a facut vreo 8-9 pasi clari, dupa care a inceput sa topaie. Am sa fac asa cum a zis Rocsana si am s-o pun in fiecare zi cat de mult imi permite in fundulet. Ma socheaza ca in scaunelul de masa sau in carutz sta fara probleme, si fara sa se sprijine de spatar .... hmmmm, copil trurli
Mai astept insa sfaturi. Va pupam.
PS: pentru cine vrea sa slabeasca 5-6 kg in 7 zile, am descoperit o dieta grozava, care se pare ca e si reala. a tinut-o cineva si in a 3-a zi avea deja minus 2 kg. Cine e interesata sa-mi dea de veste.
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
ciuf spune:
Salutare
La multi ani piticilor: Maia si Stefana, Anna, Andreea, Nick, Lara.
http://good-times.webshots.com/photo/2778299250082837760naTOHf poza cu amandoi Craciuneii.
Am citit vestea trista ca micuta Maria a murit. Si eu tot speram ...
Pup si we placut.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
mariana_1976 spune:
Ciuf, pe mine m-a indurerat foarte mult, mai mult decit pot scrie aici, vestea despre fetita Irinei care se nascuse pe 20 aprilie...Nu cred ca voi putea uita vreodata cite am citit ca au trecut parintii ei in toate aceste luni pline de sperante si de lacrimi...
Eu nu as fi avut taria lor si a tuturor celolalte mamici de ingerasi care acum vegheaza de SUS...
Ma scuzati ca v-am intristat si pe voi in aceste zile dinaintea sarbatorilor...
Mariana 29+
mama de Monica, Matei si Markus
Qamar spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
puteti vedea poze cu Bia la party la firma, aici: poze, poze, avem pozeee!
sunt pe zapp, iar nu merge cablul de net
va pup maxim si incerc sa citesc din urma!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
cristina30 spune:
Buna seara la toata lumea....
stiti ca eu scriu mai rar, ca lucrez din noiembrie full din nou si asta inseamna ca 9-12 ore / zi cu tot cu naveta.. dar ne descurcam; sotul meu e as acum in ceea ce priveste ingrijirea si detectarea noilor talente ale baietelului nostru.
De citit va citesc cu sarg, si de la servici dar nu apuc sa mai si scriu; Magnus de circa 2 saptamani si el el primul dinte si e asa de crestat ca ne e tare frica sa ajungem in apropierea lui, are intradevar 3 creste mici si taioase... In rest e bine doar de mancat nu prea mananca decat mai mult lapte ca-l deranjeaza gingiile dar vad ca asta-i moda in moment la bebei acum.
De ieri am concediu pana pe 3 ianuarie, asta a fost si o surpriza frumoasa, pentru ca cand am ajuns in noiembrie la servici am aflat ca mai am de luat 20!!! de zile de concediu de pe anul asta; asa ca ne vom delecta acasa, cu bradut si alte cele...
Va doresc o seara placuta si pormit sa mai scriu.... apropo ce cadouri primesc piticii vostri, ca lui Magnus i-am luat asa ceva sa-l ajute la mers ca el vrea deja sa mearga daca-l tin de subsuori.
http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=4010168016238&source=froogle&ls=d
Un al 3-lea Advent binecuvantat miine!
..Cristina & Magnus Tiberius 7.04.06
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
ile77 spune:
AndreeaG,sper ca ai primit poza.
Loranda, eu am inceput sa-l maruntesc cu furculita.Am cumpårat de citeva ori mincarica la borcanel pt 8 luni si erau bucatele maricele in mincarica, iar Viv a mincat-o fara probleme.
Eu doar orezul cu lapte il fac ca o pasta , ca ii place mai mult asa.
Alinaalex, mie imi e greu sa stau fara Viv.Socara-mea mai bate apropoul s-o ducem sa mai doarma 1-2 nopti si pe la ei, dar nu vrem noi.Si sotul meu e la fel de dependent de Viv.
Kim, e asa frumoasa Craciunita ta.Måi, måi ce codite are.
Viv e f obisnuita cu aspiratorul.Nu reactioneaza in nici unfel, isi vede de joaca in tarc.
Imi spunea o amica, ca nici nu poate sa dea cu aspiratorul cind era fie-sa in preajma, pt ca pur si simplu urla.
Rocsana, ca intotdeauna, japonica ta e o papusa.
Nu-ti face probleme, ca sigur se va adapta f usor si cealalta gradinita, mai ales ca vad ca sint asa dragute educatoarele acolo.
Tinem pumnii sa va intoarceti cu bine din Saipna, desi nu stiu ce e si cu se se maninca
Adar , io,io o vreau.
Dar sper sa nu fie vreo reteta cu 70g piept de pui sau mai stiu eu cite grame vita , ca mi-e asa lene sa masor(da's moi posmetii).
Si nici nu am vreun cintar de doamne ajuta.
Da sa nu ma pui sa maninc iaurt cu apa sau un mår pe zi,ca nu pot.
Eu sustin sus si tare, ca fiecare copil are propriul ritm.Viv pina la 8 luni nu facea nimik deosebit, insa de la 8 luni si pin acum s-a dezvoltat nu dumi vine sa cred. Påi nu am eu enrgie sa ma tin dupa ea toata ziua.
Asa ca nu te mai complica , unii bebi stau bine in fund la 6 luni, altii la 8 luni.
Fetelor cu fetite, voi in ce va imbracati donsoarele de craciun?
Eu am cautat azi o rochita mai deosebita pt Viv, insa nu am gasit decit una albastra ,de catifea, f draguta.Dar parca as dori ceva rosu.Oricum mai caut sapt viit,ca la aia albastra nu stiu ce pantofiori sa-i pun.
Un week-end linistit.
Ile si Vivian (07.03.2006)
kim spune:
Mari, ti-am admirat comoara cu ochi frumosi, si cu privire patrunzatoare, mi-a placut la nebunie cum papa din painica, si contrastul culorilor in pozele facute in parc... Si alicia face o pasiune din a manca paine (si e mortala cu ce rabdare le ia cu degetutele si le duce la gurita), fara niste firimituri, bucatele de paine nu vrea sa manance ce-i prepar eu.
Ciuf, meriti bataie! am tot asteptat linkul cu pozele de Craciunei, si cand colo una singura... e adevarat ca e superba! si perfecta de felicitare. Cum se simt piticii, s-au facut bine? Tocmai am culcat si eu sufletelu', n-am prea avut vreme de respiro azi (e drept ca am lucrat si la ceva traducere), nici n-am reusit sa iesim afara, o sa citesc si eu despre Maria ca n-am apucat, dureros...
Adar, asa deci va frantuziti... Bine faceti da' vrem poze cu Maiuta! praji si alea alea pot sa mai astepte. Maia-hii Maia-hu Maia-ho Maia-ha-ha...ochii ei si numa' numa' ei...
Nici Alicia nu merge in 4 labe de ex, sta in fundulet si vrea sa mearga pe picioare, dar inca nu paseste ca lumea. Fiecare bebeu cu ritmul lui. Cum sta cand tu bucataresti? ca mie nu vrea sa-mi stea prea mult intr-un scaun...si vrea sa ma ocup numai de ea!
Nshiro, ma bucur ca Maria se obisnuieste la gradi, si sper sa ramana tot acolo daca e atat de bine. In ce priveste bb2 e f greu, as vrea si nu as vrea, sunt multe argumente pro si contra, plus ca Alicia e acum tot universul pt noi, stiu ca nu e asa dar eu simt ca ar fi ca o tradare. Week-end placut si sa va intoarceti cu bine de la Saipan!
Poli, felicitari lui Nick care face progrese de la o zi la alta! tinem pumnii pentru tine sa fie asa cum iti doresti tu la nunta si botez!
Dianad, e un dulce Alexandru mai ales in poza in care doarme pe perna albastra!
Noe, iar va chefuiti? party de craciun? Prilej de bucurie pt Bia care rade si papa cu toata fata! pupici si va asteptam mai des prin zona.
Cristina, buna intrebare ai pus tu acolo, noi vrem sa cautam maine (sau sapt asta) ceva mai deosebit de Craciun pt mamarutza si nu stim ce, ca prostioare cumpar mereu... Util carutul pe care l-ai luat, am luat si noi ceva asemanator dar l-am inaugurat deja... deci nu mai e surpriza de pus sub pom.
Ile, pt Craciun noi avem rochita din poze, nu am vazut inca altceva sa-mi placa, in schimb ii trebuie ceva pantofiori de gala asa-i cu fetele cochete
Catrinel, unde ai disparut, ce face cucOana? Face pe sefa in casa?
AndreeaGeorgiana, dar voi unde umblati, sunteti in Goana dupa cadouri sau impachetati deja? Cred ca ghidusa ajuta si ea de zor.
Santate, duminica placuta la toti si toate!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
micaalsa spune:
Ciuf, atata-mi plac lucrusoarele astea facute de tine, esti foarte talentata. Mi-ar fi placut si mie sa am rabdare si imaginatie pentru asa ceva ... dar degeaba. Si Eva e dulce foc pe post de Craciunita. Asta-mi place mult.
Tili, multa sanatate la puiut si fii tare, toate trec. Si cum vine aia " daca te mai primim pe aici" , intra oricand si descarca-te ... eu stiu foarte bine cat m-a ajutat. Si eu am nebunit fetele cu vaicareli dar toate trec.
alinaalex, cea din borcanasul de aici e sfecla? Cum o prepari? Ii place la Marc?
Mari78, ma minunez cate stie Teodora sa faca ... "mamaie"? Iulia nimic nu scoate, doar nishte strigate cand vrea sa o bag in seama. De-abia astept si eu nishte cuvintele amarate ... e tare puturoasa goanga mea. Si pozele cu mandra ta le-am vazut ... ce ochisori albastrii aveti. M-am topit
Kim, si mie tot asta mi-a placut mult.
Legat de noi sa va zic cateva vorbulite: am inceput lupta contra lui tzitzi noaptea pentru ca nu se mai putea. A ajuns sa suga si din juma in juma de ora si prea tare m-am ofticat. Asa ca am trecut-o pe ceai noaptea si doar cu o masa pe la 1 de laptic. Am avut parte de scandal in prima seara dar urmatoarele au fost mai calme. Vreau sa zic ca a inceput si Iulia mea sa doarma cate 3 ore legate noaptea ... nu credeam sa ajung degraba sa traiesc asta. Incet, incet scoatem de tot lapticul noaptea si sper sa doarma si a mea mai bine. Oricum, suntem pe drumul cel bun.
Va mai pun cateva pozici cu noi: aici suntem noi doua si cu verisorii Iuliei. Aici am vrea sa papam pomelo asta si nu stim cum. Incercam asa. Si aici tot noi doua.
Acum fug la a mea, da semne de somnolenta. mai am de recuperat vreo 2 pagini dar sper azi sa reusesc. Pupici. O duminica frumoasa.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)