Concert Cleopatra Stratan

Concert Cleopatra Stratan | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

A fost careva la concertul Cleopatrei ?
Eu am plans dupa bani ( am dat 750.000 lei / bilet ).
Cleo a fost super tare , o minune de copil insa nu stiu ce au gandit organizatorii .Pt cine n-a fost , va povestesc in 2 vorbe ca sa intelegeti mai bine :
- incepe concertul : o trupa de mandre imbracate in fuste pana la ....( ele aveau peste 20-25 fiecare , deci nu erau fetite mici ).De unde stateam noi le vedeam celulita de pe fese ."FOARTE FRUMOS " si potrivit pr un spectacol de copii.RUSINE.
- termina de cantat si de dansat mandrele in c..u gol si urmeaza ....cine ? Ia ghici , la un public atat de mic ....nimeni altul decat Victor Socaciu .Fratilor , pt aia mici Victor Socaciu ? Astia au innebunit de tot , toata sala urla de nebuna ; cle-o-pa-tra , cle-o-pa-tra si asta nu mai termina.Si-a incheiat recitalul cu un cntec la care vroia sa participam si noi : astia hoti , aia hoti , mama lor la toti ( asta era refrenul si era melodie cu iz politic , "ffff potrivita "pt cei mici).
- urmeaza trupa Millenium ( macar aia canta bine si erau anunti pe afis )
-apoi Pavel si sala era in delir.Eu ma dusesem pt asta mica a mea si cand am vazut ca o cante si Pavel , am zis, OK mergem ca imi place muzica lui.Precizez ca pe afis nu scria de panaramele alea si nici de Socaciu ca nu ma mai duceam daca stiam.
- intra Cleo , toata sala se cutremura de aplauze si de strigate.
Pavel tinuse o mica si emotionanta cuvantare in care explica ca ea este un copil ca toti copii care nu a mai concertat niciodata daramite pe o asa scena , etc.Super OK tipul , mi-as fi dorit asa un tata.
Revenim la Cleo ( manaca-o-ar mama pe ea de frumoasa ), termina prima melodie si un sfert din copii din sala au tabarat de scena cu flori, la indemnul parintilor lor bineinteles carora nu le-a pasat ca aia micase sperie de atata lume si fara sa tina cont de cele spuse de Pavel.Dupa un timp , se linistesc apele si mai canta o melodie, urmarea= aceeasi despre care v-am povestit.
Si ultima melodie la care Pavel a facut gafa secolului : urmeaza melodia Ghita si o sa selectam 3-4-10 copii sa vina pe scena sa cante cu Cleopatra.In urmatoarele secunde toti nesimtitii de parinti si-au dus odraslele pe scena de nu se mai vedea nici Pavel , iar de Cleo ce sa mai vorbim...
Cocluzii ; - organizatorii de kkat , puteau sa aduca copii de la Palatul Copiilor sa zicem sa cante in locul alora care nu aveau ce cauta acolo.
- parinti nesimtiti cu duiumul care si-au dus plozii pe scena fara sa tina cont de bietul copil de 3 ani si ceva care normal , se sperie,RUSINE celor care au facut chestia asta .
- INSA , Cleo a fost extraordinara si la fel si Pavel 9 ma rog , aproape la fel )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2mamy spune:

Am auzi ta a fost un concert.........fara cuvinte.Si cand te gandesti ca-mi parea rau ca nu mergem si noi.Acum ma bucur,dar imi pare rau pt parintii care-au fost si au plecat asa dezamagiti,pt banii dati,.....pt concertul ratat.Cred ca data viitoare n-o sa mai fie asa batalie pe biletele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si noi am fost la concert!

eu am plans pe bune in timpul concertului. m-am ofticat rau! fetita mea a fost dezamagita!
consider ca au facut o crima cand au pus o sala intreaga de copii sa astepte o ora si jumatate dupa copilita aceea care a cantat doua melodii...

imi venea sa plec si sunt sigura ca ar fi plecat si altii dupa mine, dar mi-a fost mila de alexandra, ca saracuta astepta sa cante "ghita".

rusine, cat music!...daca ei au organizat.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Am fost si noi si din pacate am plecat la a doua melodie a Cleopatrei pentru ca fiica-mea pica de somn dupa ce asteptase atat sa o vada.

Mai bine veneam direct la final!

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput