Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Helenutza... pe unul l-am scos destul de repede (avand in vedere ca ai mei nu vazusera lumina zilei niciodata)...la al doilea parca mai greutz. Asa ca primul mai iese acum de capul lui dar nu sta tot timpul afara (as vrea eu)...pe cand pe celalalt tre sa il solicit ca sa iasa. Asta in conditiile in care contrar recomandarilor m-am mai lungit cu utilizarea niplettelor pana mai ieri. Ma gandesc ca nu le mai pun totusi si vom vedea cum ne descurcam.
Oricum fara niplette nu faceam nimic...nici n-as fi stiut cum arata.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, cel mai bine te vor sfatui asistentele care te vor ajuta sa alaptezi si care vor vedea cum arata sanii tai la momentul respectiv. Tu cere-le parerea oricum. Si eu am aceeasi problema ca si tine si ma rog la Dumnezeu sa se rezolve atunci cand nasc, ca prin minune, si sa pot alapta mult mai mult ca la prima sarcina.

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Oricum, in plus, din luna a 9 voi incepe sa masez sfarcurile cu Garmastan...mi-a recomandat cucoana de la expo care vindea garmastan desi nu l-am luat de la ea caci il aveam de dinainte...si apoi scrie si in instructiuni.Anis zicea ca si ea l-a folosit inainte de nastere...asadar ne conformam.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mi-a venit si mie randul sa ma pling...tocmai am descoperit vergeturile de pe fund si coapse spate...morrr
Pe burta nu am,dar astea mi-au pus capac.Ce naiba sa mai fac cu ele?
Asa mi-e de ciuda,ca de kg scap eu,dar astea raman.Asa ca adio fusta scurta la vara.

Imi vine sa pling de nervi si ciuda pe mine ca am mancat ca vaca si uite rezultatul.Of,ca ma urasc in momentele astea.

Scuze,dar sunt crizata rau acum.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput

Daconst chiar ma gandeam acu cateva minute ca se simte lipsa ta pe aici. Eu de abia ieri am inteles ca acele crapaturi vinetii care mi-au tot aparut in partea de jos a sanilor sunt de fapt o forma de piele crapata...nu inteleg culoarea vinetie...dar inteleg ca m-am ales cu ele pe viata. Ce ma uimeste este ca parca nu ma prea deranjeaza...in schimb sunt incantata ca nu am pe burta...de fund nu stiu ca nu l-am prea vazut.
Ma mai gandesc la doamnele elegante peste o anumita varsta ...mai exact la ridurile lor...intotdeauna le-am vazut si simtit ca pe o forma de distinctie...
Cine stie?!...cu putin noroc poate asa am sa simt si urmele ce o sa ramana dupa nastere.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Oana,e bine daca tu esti asa si te poti consola...dar eu am facut o criza de nervi... si acum pling de nervi.
Of,sper sa-mi revin.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

DACONST bine ai venit in clubul meu!!! Burta e frumoasa, nu are nimic, dar pe cur sant zebra si au aparut acum o saptamana intr-o noapte, dimineata cand m-am vazut- eram sa cad, vanata pe tot curu'!!! Si ma dadeam cu crema in disperare... deci nu cred ca daca esti dispus la vergeturi scapi cu creme...
fata nu stiu ce o sa facem noi cu ele - dar sper macar pe burta sa nu mai apara. Si nici nu m-am mai ingrasat - deci ... tac... dar e urat de tot!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Eu vergeturi aveam dinainte de sarcina.M-am obisnuit cu ele Sper totusi ca burta sa-mi ramana fara .........
In schimb celulita......... mor cand imi vad picioarele si bucile

Je 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mi-au aparut si mie cateva vergeturi , insa doar pe buca dreapta si-s tare necajita ca u o sa am cum sa le acopar cand o sa port slip, la plaja..poate doar cu fond de ten..pe burta si sani inca nu am, da mai e timp..oricum, sanii mei sunt tot micuti, nu cred sa am probleme cu ei..sa vedem cu burta ce-o fi.

de celulita nici nu mai zic ..aveam oricum si inainte de sarcina, da se rezolva cu supliform si miscare..a.cum daca nu am facut miscare am niste coapse...duble fata de cat erau inainte, arata oribil, da la cum ma stiu sigur am sa ma tin de un program de exercitii dupa nastere sa ma refac.

cat despre mameloane..ale mele nu stau mereu "in erectie", dar sutn totusi reliefate si e suficent sa le stimulez f putin (de ex sa suflu asupra lor ) ca sa se reliefeze...nici nu vreau sa ma gandesc de pe acum la eventualele rani pe sani, o sa-mi smulg parul din cap la momentul potrivit.

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Daconst, fata frumoasa, nu m-am gandit ca te-ai suparat asa de rau. Crezi ca n-ai sa mai fii frumoasa cu vergeturi sau n-ai sa te mai simti tu frumoasa? Eu cred ca vei fi frumoasa in continuare insa conteaza cel mai mult cum te vei simti tu....in functie de asta te vor percepe si ceilalti.
Nu mai fi suparatica acum caci nu ai ce face in perioada asta.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput