Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 26
Catalina spune:
Liuda, inca o data multumiri. Sunt SUPERBE pozele. Te topesc nu alta. Ce minuni!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca Flavia!
Ieri m-au sunat si pe mine de la CMU ca analiza de secretie e ok,nu s-a depistat nimic. Asa ca sotu rade de mine, cica "hai ca nasti tu natural pana la urma". Ce ziceti, nu si-o cauta???
In rest, noi ne pregatim sa plecam sa luam patutz,nu-i asa ca incet incet ne revenim si devenim chiar normali? Si sa mai belim ochii dupa altele. Dar stiu ca ne-am gasit o perioada de cumparaturi, "excelenta", cu un we inainte de Craciun ... Sa mori nu alta, oricum, bine ca nu am asteptat pana pe 24.
Am trecut si in dimineata asta de programul de sughitat, acuma suntem la cafea.
Hai va pup,
Cata 37+
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor! care e la cafea asa devreme?
n-am mai reusit sa scriu ca am fost mereu ocupata ba plecata. zi de dimineata am zis ca trebuie neaparat sa mai raspund la mesaje si sa va pup de la distanta ![]()
KATERINA - asta e moda craciunitelor anul asta
super! si locul pentru bebe tare frumos cu lipiciosii peste tot!
GABRIELAS - am vazut si pozele tale, frumoase toate , si decoratiile la fel!
ALINUK - felicitari pentru diploma, esti deja mamica cu certificat
. am vazut pozele , frumoase burtici
diana 36+
dianamizzi spune:
asaaaa...
AELITA - CE FRUMOS
ce bine ca ai reusit sa filmezi, sa le pastrezi acolo amintire. dpn pe 31 dec... o sa incepi noul an cu bebelusa ! in loc de la multi ani poti suna prietenii si familia sa le dai sa auda o urare speciala ( a se citi tipat, urlet
) de bebelus 
ANIS - am observat la semnatura numele bebelusei nr. 2 . foarte frumos! sper ca esti mai bine. daca nu du-te la spital , ce ai de pierdut. faci un control si gata.
MONU , MEGBENG - fetelor am pierdut discutia voastra cu grupele de sange... monu, ziceai ca tu ai 0 si sotul A - si la mine e la fel. e problema asta? mie nu mi-au facut astia nici o analiza aici , si acum citesc la voi ca trebuia verificat nu stiu ce.... e ceva in neregula la grupele astea? ce poate fi? ziceti-mi si mie va rog ca nu sunt informata 
diana 36+
cleopiciu spune:
NEATA BURTICI!!!TOATA NOAPTEA N-AM DORMIT!!
sunt suparata ca mi-a spus dr. ca am apa mai putina si mi-am adus aminte ca in timpul ecografiei dr. a masurat caputul bebelinei si a spus ca data probabila ar fi 5 ianuarie si dupaia a masurat femurul si a spus ca pe 14 ianuarie ,dupaia a spus ca dupa lungimea femurului e mai sigur ,,DAR DE CE DIFERENTA ASTA?
normal ar fi pe 12 ianuarie ....,DECI?
Ma gindeam ca luni sa merg in alta parte sa-mi mai fac o ecografie ,dar oare nu este prea repede ,tinind cont de faptul ca am facut cam multe eco ,cum am tot avut probleme ....,voi ce paere aveti?tare nelinistita sunt...,joi ma chemat sa imi puna curele dinalea pe burtiK ...
DR. A SPUS CA BEBE E BINE ,DAR DE CE DIFERENTA ASTA DE LA CAP LA FEMUR? SI APA DE CE PUTINA?
CLEO
36+
cleopiciu spune:
FLAVIA, BEBELINELE SUNT TARE DULCI !!!!!
BURTICI CINE ARE NR. FLAVIEI ? MERG JOI IN SPITAL SI POATE REUSESC SA MA INTILNESC CU EA ....DACA AVETI UN NR. DE MOBIL AR FI SUPER ,CA DUUPA CE M-AR VEDEA DR. ,II DAU TEL SI II SPUN SA COBOARE UN PIC DACA POATE...
V-AM PUPAT!!!
dianamizzi spune:
LIUDA - super frumoase fetele flaviei, foarte dragut din partea ta sa ne arati aici , ca toate suntem curioase 
AM fost joi la control la doctor. toate ok. de acum mergem in fiecare saptamana. programarea pentru cezariana va fi pe 2 ianuarie cel mai probabil, dar ramane de confirmat. trebuie sa ma internez pe 1 ianuarie
inainte de cezariana am auzit ca nu ai voie sa mananci nimic cu o zi inainte? aoleu, ma ia tremuratul pe acolo la ce foame am in mine. si cu tot cu emotii... sper sa fie bine, sa fiu calma ca ma apuca pe mine cate o criza mica in momente din astea mai importante ....
MESSA , DACONST - sunt de acord cu voi fetelor la ce se vorbea acu cateva zile despre vergeturi si alte vaicareli. e loc pentru toata lumea! si pana la urma nu e mai bine sa venim aici sa ne vaitam si noi de una alta ce ne trece prin cap, orice problema ar fi... pai unde sa mergem... la soti mereu, saracii le-am facut capul patrat deja de atata timp , le mai dam si lor un pic de pauza ca vorba aia ... vaitatul intre fete e de o mie de ori mai sanatos si terapeutic.
fiecare cu ce-o doare, asa ca hai sa ne descarcam mai bine de toate cat mai e timp. ca peste un pic de vreme cand vin bebelusii nu mai are nimeni loc de vaitat. nu ne mai asculta nimeni, toata lumea cu ochii doar la bebe, noi in umbra
da si ce bine o sa fie 
ne-a venit si noua mobila ieri.... dezasamblata!! cica e extra asamblatul. 100 euro .
treaba e ca nu a pomenit nimeni de asa ceva cand am comandat si noi prosti nu ne-am dat seama sa intrebam. asta e, sotul e deja pe pozitii , sa vedem ce ii iese.
hai sa avem o zi frumoasa si calduroasa!
diana 36+
monu spune:
Diana, asa cum exista incompatibilitate de Rh, exista si de grupa sangvina. De aceea se fac niste analize ca sa vada daca exista anticorpi dezvoltati.
Vezi ca pe prima pagina au pus fetele un link catre "INCOMPATIBILITATE ABO"
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ylilimic spune:
cleopiciu - vezi ca Liuda are nr de tel al Flaviei, poate reusesti sa iei legatura cu ea. Liuda a pus nr ei de tel in lista de pe contul comun.
Dana - am vb cu preotul si ar exista 2 variante:
- sa faci o excursie de 100 km pana la cel mai apropiat lacas ortodox
- sa incerci prin preoti si biserica catolica
Apa care trebuie citita la 8 zile, este apa sfintita si trebuie folosita la prima baie a lui bb, dupa aducerea lui din spital. Deci nu poate fi citit si slujit nimic aici in Romania, caci ma indoiesc ca o sa ajunga la tine in timp util. Spunea
ca stie ca in Germania e dificil, comunitatea ortodoxa este imputinata si la distanta unii de altii, asa incat preotul incepe sa mearga cu Ajunul, de exemplu, cu o luna inainte.
Asta e tot ce am putut afla, sper sa te lamureasca indeajuns! 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
roandre spune:
Vai ce dulci sunt fetitele Flaviei...sunt atat de micute si delicate!
Eu am fost ieri la eco si mai bine nu ma duceam...am dat de o dr tare nesuferita care nici macar sa-mi intoarca monitorul sa-l vad pe bb nu a putut face (am tras eu cu ochiul cat am putut si mi-a povestit sora mea ce facea bb ca am luat-o cu mine).
Cum m-am asezat pe patul ala din cabinet a si inceput dr sa ma intrebe dc am gemeni pt ca e f mare burta....iar dupa eco mi-a zis ca am hidramnios (lichid amniotic in exces) si ca sa vorbesc neaparat cu medicul. Mai are cineva problema asta?
Bb e in continuare 100% baietel dar are hidrocel bilateral...acum tot sper sa se retraga de la sine sa nu fie nevoie de operatie mai tarziu.
In rest toate par normale, bb are 2274 gr la 32 sapt si 4 zile desi el pare mai dezvoltat cu o sapt per ansamblu.
DPN-ul ecografic ar fi 29 ianuarie...asa ca mai am ceva de asteptat.
Am intrebat de lungimea colului pt ca dr nu avea de gand sa se uite si sa-mi spuna ceva si mi-a taiat-o repede ca are 4,3 cm fara sa-mi spuna dc e inchis, deschis, intredeschis. Cum naiba poate sa fie asa lung colul cand l-a 20 sapt avea 3,5 cm iar acum la ultimele controale 2 medici diferiti mi-au zis ca e colul intredeschis si scurtat si are maxim 2-2,5 cm? N-am avut colul asa lung nici la inceputul sarcinii...asa ca ma face clar sa ma indoiesc de competenta dr in a aprecia masuratorile corecte.
Si ca sa-mi treaca gandurile negre, aseara am fost la party-ul organizat de firma la care lucrez si tare bine m-am simtit.
Maine mergem la party-ul pt pitici unde vine Mosu...de abia astept caci m-am cam invatat cu petrecerile.
Utile pt burtici, viitoare mamici
laura ionescu spune:
Aelita, si la mine se vede bebe la fel. Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce frumos e! Ce idee buna ai avut cu filmatul! O pandesc si eu si o trag pe film zilele astea sa o am amintire.
Pt fetelele cu dureri se spate ca cele menstruale- sunt normale in ultima luna si sunt asa zisele contractii "de antrenament"(au si o denumire stiintifica). Asta inseamna ca uterul face exercitii pt ziua cea mare. Si eu le am fiecare seara, dureaza cam 1 ora, maxim. Deci nu va panicati decat daca dureaza mai mult si sunt regulate. Altfel sunt normale. Sa fiti sigure ca daca bebe vrea sa se nasca nu il tine in burtica un no-spa. ![]()
Pe mine ma termina in continuare si piciorul drept. Seara ma apuca o durere sciatica, cu picior "de lemn" si la astea se adauga si contractiile de care va ziceam. Azi noapte cel putin, imi venea sa-mi bat piciorul, asa de tare ma durea.
La fel ma trezesc cu mainile amortite, dureroase si umflate. Degetele sunt ca niste carnaciori vreo ora dupa ce ma trezesc. Am vorbit despre toate astea cu dr si a zis ca sunt normale. Citez:"da?!? ce bine, doamna! ce bine! sunt normale." E un dulce doctorul meu cum se bucura el de durerile mele... Pt el sunt vesti bune.![]()
Sa va zic ce gatesc azi, poate inspir pe cineva: peste la teflon cu spanac si am facut o crema de zahar ars aseara ca am zis ca merit ceva dulce si bun. Am facut-o cu fructoza ca sa nu ingase asa tare.
Pupici,
Laura, 36+