Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 25
Liuda spune:
eu sant in extaz dupa pozele cu fetitele flaviei... ele m-au cumparat numai din privirele alea bulbucate!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
monu spune:
Flavia, sa va traiasca fetele. Sunt superbe!!!
Meg si eu sunt cu incompatibilitate de grupa. eu 01 iar sotul A2. din fericire nu sunt probleme si analiza a iesit bine. din cate am citit la Alexia singura problema ce poate apare e ca bb sa aiba un icter mai puternic. La noi desi analiza a iesit buna (fara anticorpi) icterul ne-a tinut 1 luna si juma.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
Maryela mici calcifieri si lancuri sangvine, cel putin la mine cand apar, e semn ca placenta imbatraneste si se blocheaza pe ici pe colo. Daca suprafata este mica si rara nu sunt probleme cu alimentarea bb-ului. De ce apare bb mai mic? Pana acum la fel era?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Maryela spune:
Monu nu stiu de ce apare mai mic. Si pana acum( de la ecografia de morfologie fetala) era tot la fel, adica mai mic cu aproximativ o saptamana. Doctora ne-a zis ca e posibil sa fie conceput ceva mai tarziu...In rest a zis ca e bine...Ce ma nedumereste pe mine este faptul ca pe 29 noiembrie am fost la control si dupa masuratori, bebe cantarea aproape 2200 de grame, iar acum, dupa doua saptamani are doar 2400 de grame. Mi se pare ca a luat cam putin in 2 saptamani. Dar poate nu ma pricep eu...
Am vazut si eu fetele Flaviei.!!!! Uite dovada ca mai exista si minuni!
V-am pupat tare!
35+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
kateryna spune:
M-am indragostit de printesele Flaviei.
Si uite ce repede zapacesc ele mintea baietilor. Deja au pus ochii pe un baietel. Va dati seama ce baietel shmecherel? Dupa ce ca umbla cu 2 fetite, mai sunt si gemene
.
34+
George Anelin
ALINATXA spune:
Liudo maine dim vin la Galati ptr o trebusoara....
Vezi ca daca am vreo belea pe acolo te sun sa ma scapi!
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
ralu74 spune:
Alinatxa iubita - ma simt mai bine multumesc, a fost alarma falsa uuffffff de data asta am scapat, dar ce sa mai de acum tre sa ma astept, la fel ca voi toate cele peste 36 saptm, la orice.
Noapte buna 
Ralu
36
DARIA
Liuda spune:
alinatxa ai sau nu urgente poti apela oricand ... galatul te asteapta oricand... numarul il ai, cica e in lista, suna ca nu am program fix, pot sa-mi permit modificari in agenda mea pe ziua de maine....

fetili am plecat la culcarica, ca tre sa doarma copilul ca sa creasca mare...
va pupic si nu mai fiti cu alarme..
mai daca nu visez eu pe alea doua mici a Flaviei ca tare dulci sant... sant topita dupa ele,
pupici
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
aelita spune:
anis,de ce nu mergi la spital? nu imi place cum spui de durerile astea .prin telefon e una,poate se gandeste ca exagerezi,adr daca mergi acolo si vede vreo apropiata nastere prematura? te baga pe perfuzii,ca poate ce iei acasa nu are acelasi efect.
ralu,asa cum zici,e cam devreme,sper sa fie alarma falsa,se mai intampla.
dar mergi la medic,ca si alarmele astea false sunt cu dus si intors,sa nu te trezesti ca hop se rupe apa!
fetelor,ma bucur ca e normal ce face Aliana mea!si ca sunteti multe la fel!
daconst,pierzi miscariele alians!! dar o sa le mai las acolo.
ylilimic " Ieri am speriat o fetita de 1 an juma care astepta cumintica cu mana pe burta sa miste bebe. Si a miscat de a inceput aia mica sa tipe "

hahaha o sa incep si eu sa sperii copiii !! hahaaaaaa
mie imi facea asa pe holul spitalului,lume multa astepta pe scaune...si a inceput burta mea sa faca ceva mult mai rau decat am filmat eu acu'!
fetelor,credeti-ma,am pus geanta ,ca mi se facuse rusine,ca mai vazusem gravide pe holul spitalului dar asa ceva nu vazusem,si mi-era ca zic aia ca am alian in burta!!! am pus geanta sa nu se mai vada si ii ziceam printre dinti sa se potoleasca sa nu ne facem de ras!
monu,ai grija de tine! sa mai reziste bebe un pic acolo!
aoleeeeeu LIUDA cu ce minuni ai venit del a FLAVIA !!!
Cum casca amandoua odata!!!
sa iti traiasca,FLAVIA! SA FIE SANATOASE!!SUNT PRIMELE NOASTRE PRINTESE,FETELOR !!!PRIMELE STELUTZE DE IAN!
37+
ylilimic spune:
ada1976 - 

, sa ai nastere usoara insotita de una bucata
baietel sanatos!
Fetele Flaviei - sunt cuceritoare si la propriu si la figurat! Sa ii traiasca Flaviei si taticului cel fericit! Nici macar nasterea lor prematura nu a putut sterge de pe fata lui zambetul de fericire!
anis, ralu, salina - in continuare va tinem pumnii si speram ca va fi totul bine si veti naste la termen asa cum si voi o doriti.
maryela - eu zic sa nu-ti bati capul cu masuratori si cantariri. Stie Doamne Doamne ce face si ce
iti rezerva viitorul. Dovada vie sta in micutele Flaviei!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici