Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 24
ALINATXA spune:
ANIS,RALU sunteti mai bine?
Merci liuduto o si vedeam nascuta pe salina
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
monu spune:
Aelita stai calma ca e normal sa se miste asa bb (am avzut filmele si sunt super!)
eu sunt un pic mai bine. am luat nospa dar nu am putut sa stau in pat cu atomica de Alexia prin zona. Ma rog sa ajung macar la sapt 34 sa stiu ca are bb mic 2 kg.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Maryela spune:
Mai fetelor stati cuminti, ce va apuca acum, mai stai pe aici ca ma apuca si pe mine frica cand va aud pe voi de nasteri, chestii, chestii...Doar n-o fi inceput sfarsitul odiseei asa de repede...
Noi am fost azi la doctor si la 35+ avem 2300-2400g, placenta gradul 2 de maturare dar prezinta nu stiu ce "mici calcificari si lacuri sangvine in interior". Stie cineva ce inseamna asta???In fine, si la mine(nu stiu cine mai scria acelasi lucru) bebe e mai mic cu o saptamana.
Aelita, si la mine bebe face la fel...:)e tare haios...
Fetele cu dureri: aveti grija de voi si daca nu cedeaza la medicamente eu zic sa va duceti la spital, mie asa mi-a zis doctora...
V-am pupat tare.
35+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
megbeng spune:
aaaaaaaa..seminte prajite!! si eu am mancat la greu in saricna asta..si de dovleac si de floarea soarelui..si toto la microunde le-am facut..umezite un pic si cu sare.
si ca sa discutam si lucrui mai serioase decat vergeturile
mi-am luat azi rezultatele de la analize, de la 29s..si sunt cam anemica (hemoglobina 9.6)..si am si titrul 1/2 la anticorpii antigrup A (eu grup 0, sotul A)..da ginecoloaga a zis ca nu exita titrul asta
si sa merg la spital sapt viitoare sa rpet analiza (pe asta am facut-o la CMU> da de fapt ei trimit tot la institutul de hematologie..
mai e cineva cu incompatibilitate DE GRUP? parca marina isi facuse dozarile astea..marina, cum ti-a iesit??
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

criss68 spune:
Fetele, dar mi-ati dat azi ceva de treaba!
Anis, sa dea D-zeu sa depasesti cum poti macar 2 saptamani! Stiu ca faci tot posibilul, iti tin pumnii sa mergi in continuare la fel
Ralu74, si tie iti tin pumnii sa nu nasti asa curand.
Aelitooooo! Bestiale filmuletele! Asa face si la mine, azi eram cu mai multi intr-o discutie (serioasa, legata de cu totul altceva) si la un moment dat a inceput sa mi se strambe burta, moment in care mi-am atintit privirea asupra ei si ma minunam. Cineva a sesizat si a inceput sa rada cu o poftaaaaaaaaaa!!! Deci nici eu nu stiu daca e normal, dar asa face.
Am uitat cine a intrebat de presiuni in intestinul gros, la mine sunt presiuni in vezica. Sunt ffff dureroase, ca atunci cand ai o cistita nasoala sau probabil cand elimini calculi (eu nu am eliminat). S-ar putea sa fie functie de pozitia capului, sau... cine stie.
Daconst, felicitari pt bebic!!! Ce grasunel o sa aaaai! Lasa ca va fi bine, nu cred ca va depasi 4 kg si o sa-l nasti natural, incat sa te bucuri de starea de mama din primele ore. Nasol cum se face la voi analiza, dar asa vei fi sigura ca nu ai strept. nicaieri si bb va fi in siguranta.
Fetelor, eu nu tin post never, din considerentele pe care le-a mentionat oana_bucur. In plus postul, ca si multe alte reguli impuse de religie (oricare din religii) sunt facute cu un scop, si anume spre binele omului. Cum omul (in special cel primitiv) nu stie decat de frica, atunci... s-a spus ca e pacat sa faci cutare, cutare si cutare. Evident ca pt om e mai sanatoasa mancarea fara carne sau daca nu e posibil sa se faca macar anumite pauze. Eu mananc f putina carne, oua, de aceea nu o sa scap de anemie in veci. Cu toate acestea am instituit 2 zile de post pe an in casa, pt sotul meu care daca nu ii pui restrictie mananca toata tava de friptura. El e mai religios si crede in chestia asta, incat cu timpul poate va reduce si mai mult carnea prin mai multe zile de post. Este doar o opinie, nu mi-o va schimba nimeni niciodata, dar nici nu o impun nimanui.
Liuda, nu stiu cat e de buna ciocolata, dar eu raportez importante cresteri ale copilei in perioadele cu consum mai mare de produs. Mancare pe azi: de la crasma (ciorba de fasole si o shaorma). Cine a mai avut chef de gatit la 6 seara? Iar frigiderul nu prea ma satisface, salamul (sasesc obisnuiesc) nu-mi prea mai face bine. Practic sunt constransa sa mananc si mai sanatos ca inainte.
V-am pupat, mai revin daca imi anmintesc ceva important.Ia sa ma mai duc eu prin bucatarie sa vad ce s-ar mai putea infuleca
criss
34+ cu
Ligia
Liuda spune:
fetelor daca o sa aveti un pic de rabdare.... o sa va pun pozele cu fetele Flaviei, CEVA NOU, sant atat de dulci ca eu sant topita, acum le-am primit si nu am rabdare sa vi le arat si voua...
va zis cand e gata
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
Liuda spune:
fetelor am pus poze cu papuselele flaviei si in albumul ei si in albumul numit "bbii nostri"
daca vreti gasiti aici
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762359079450
sant atat... sant fara cuvinte, uitati-va ce minune poate iesi din o burtica de mamica!!!
Flavia va transmite sarcini usoare si nasteri fara probleme, si multumeste pentru mesaje! cica ei ne tin pumnii , aaa si a zis sotul ei, sa nu va stresati, sa nu va inervati, ca sa aveti laptic , ca e foarte important!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
megbeng spune:
nah, eu cu postul asa m-am obisnuit..mai mult vinerea decat miercurea e drept
...
abia astept pozele cu fetitele flaviei!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ALINATXA spune:
VAIIIIIII EU LE MANANC .........BABALUTE IUBIRICUTE PAPUSELE INGHERASHI ....NUMAI POT DE ELE....FAC PE MINE CAND LE VAD.........DOAMNE CE FRUMOASE SUNT!PTIU SA NU LE DEOCHI!!!
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Salina spune:
Alina- uite un
si scuzele de rigoare tuturor fetelor pe care le-am speriat. Promit sa nu mai fac
. Data urmatoare va anunt numai si numai inainte sa plec spre spital.
Sunt ok, azi m-am simtit bine.
Stiti, probabil ca de-acum incolo vor tot exista alarme false din partea fetelor care se apropie de termen, asa ca mai bine sa fim pregatite.
Va pupic pe toate si revin, sunt in zona.
ALINA
37+