Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Liuda spune:
oana daca serios si eu am pe sani semne de care zici tu sant ceva rosii, in unele locuri invinetite dar nu cred ca sant vergeturi si astea ca nu seamana cu cele de pe curul meu !!! Insa daca si astea sant vergeturi.... atunci , cacama-si eu in toata povestea lui eminescu... ca nu e adevarat!!!! Bai pe mine de ce nimeni nu m-a anuntat ca a fi gravida inseamna a avea hemoroizi, a fi constipata, vergeturi cat casa, eu cat casa poporului, sanii cu semne ale steagului antarctidei, eu naiva, m-am apucat de facut copii si stiam ca mai ametesc, poate cad ( ca asa e in toate filmele, asa se dau de gol alea gravide ca sant gravide), greata si ma ingras si creste burta... atat stiam. pai cum sa-mi asum raspunderea daca eu nu stiam ca o sarcina inseamna sa nu-ti vezi pasarica, sa nu ajungi la unghii sa ai picioarele butuc si nu mai zic de celebrele dureri inghinale care nu le v-oi uita...
gata tac ma duc sa beau un calciu - poate imi revin
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 4 zile
megbeng spune:
oana, sau pe mess daca vrei, doar ca nu am ID-ul tau..hai ca le-am pozat![]()
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Liuda spune:
bai daca incepeti sa va trimiteti si mailuri cu tite si cururi pozate - inseamna ca sarcina mai inseamna creer in ceata !!! Alo reveniti-va, auzi cica isi trimit poze cu sanii in dungi... mama, hormonii astea... fac mare rau mai ales la femei... cica de la lipsa de ... barbat ... ni se trage!!!
Va pupic pe buric.
megbeng spune:
ei, hai ma ca-s cu chiloti pe mine, doar am zis ca asta-i of-ul cel mare, ca sunt in afara zonei acoperite
.
"ceata la creier" am avut de la saptamana 6 de sarcina...v-am zis eu ca e un miracol ca am luat rezidentiatul
..da sa stiti ca e buna si ceata asta la ceva, ca nu ma lasa sa ma concentrez f intens la nasterea naturala pe care vreau sa o execut, cu toate cele anexate: epiziotomia, travaliul, sangerarea, ranile la sani si ce-o mai fi
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

oana_bucur spune:
Liuda..esti tzacanita rau...m-ai facut sa rad in seara asta...si asta apreciez.
Am zambit si ras cu tot sufletul in sarcina asta cat n-am facut-o in toti anii de pana acum...nu ma mira ca incep sa ma bata ganduri de echipa de baschet...
ehehe ...sa vad ce-oi mai gandi cand am sa am mainile si urechile pline de bebel (imaginati-va ca initial am scris, in stilul specific..."de putza").
Aaaa, Megbeng-ule, daca apuc sa fac poze weekendul asta iti trimit...facem schimb de impresii.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
criss68 spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
Liuda m-ai facut sa rad...
Domne!...da' daca vergeturile's albastre...crapaturile mele rosii-vinetii ce sunt???
Parca nu-mi vine in pudoare mea gratioasa sa-mi expun sanii in poze. O fi piele crapata???
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi33+
oana, pielea pe sani e mult mai fina si daca se fac vergeturi si acestea vor fi tot fine. Eu am sub sani de cand ma stiu pentru ca am avut in toata tineretea mea mari fluctuatii de volum (se dublau in perioada premenstruala) - adica aveam doua marimi de sutien. Dar nu raman rosii sau violet, se albesc. La tine mai pot fi si de la vascularizatie, am mai auzit si de stelute vasculare care recunosc nu stiu cum arata. Daca nu te poti fotografia... poate desenezi ceva!
criss
34+ cu
Ligia
Liuda spune:
oana - nu stiu care din noi e mai ticnita... zau... cica echipa de fotbal... da eu de oi scoate copilul asta o data din mine ca nu vezi care am de suportat!!! dureri, alea alea, dungi rosii, albastre... hemoroizi, constipatii, deconstipatii... mama am un debit de nu reusesc sa-ti scriu cate am avut de tras... aaaa si durerea inghinala, si unghii neajunse, si pasarica ascunsa... deci prin cate am trecut si abia astept sa-mi primesc corpul inapoi sa ma pot apleca, alerga, merge ca lumea nu cracanata ca rata frecata de 7 gansaci!!! si tu draga ai curaj de acum sa te gandesti la urmatoarea sarcina??? nu esti sanatoasa zau, pe cuvantul lu mama !!!si nu urmatoarea ci urmatoarele ...s-a sculat parul pe mine numai din simplu motiv ca imi inchipui!!!
Va pupic pe buric.
oana_bucur spune:
Criss sper sa fac weekendul asta si trimit...
Ce-i drept...ma mai gandesc la o alta sursa posibila a acestor dungi-crapaturi vinetii-rosii...ar putea fi si de la dispozitivul de extragere a sfarcurilor, care consta in 2 "degetare" de care sunt atasate cate un furtunas scurtutz cam ca cel de la perfuzii si care raman in cupa sutienului o data cu degetarul pozitionat pe sfarc. Asa ca ar mai putea fi de la furtunasele presate pe san de catre sutien...iar eu sa nu fi fost prea atenta....
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
33+ 
Liuda spune:
mei ma duc la culcare ca prea am prestat eu azi pe aici, si sant cu ochii umflati ca v-am zis ca am tras un bocet ca na am descoperit hemoroizii, si cu toate astea vad ca nu ma potolesc si scriu nebunii pe aici! ma duc la patuc incet - incet cracanata ca rata, si ne vedem maine, ca e si maine o zi, poate nu o fi si aia cu surprize proaste ca asta... sper!!! Iar voi puneti mana si dormiti... ca am vazut ca nu prea va apuca somnul !
pa
si distractie placuta !!!
Va pupic pe buric.