Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by mexxa

off Alexxia....sa iti de'a Dumnezeu putere..stiu cum este..si eu ma rog zi de zi sa scape odata Sebastian de tusa asta...e greu sa iti vezi copilul bolnav....mai bine ai fi tu de 10 ori mai bolnava decat sa ii vezi ca sufera..

Va pupam si multa sanatate...

Exact asta simt si eu . Ii spuneam Ruticai ca daca mami ar putea ar lua toata suferinta ei sa nu mai fie ea niciodata bolnava. Si scumpa mea imi spune ca si ea ar vrea sa ia orice boala, dar sa nu fie Thea bolnava.
Sanatate multa lui Sebi

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

In sfarsit i-a mai scazut febra. Ma duc si eu la culcare.
Pup fetele

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Alexxia sanatate la Ruty si sper sa-i treaca cat de curand iar tie iti doresc insanatosire grabnica si sa nu o molipsesti pe Thea.

Raluca am vazut pozitzele cu Alexia si sunt super toate, e bine ca are multe poze frumoase, cred ca o sa se bucure de ele cand mai creste. Si eu le fac poze la fete in fiecare zi si parca nu sunt linistita daca trece o zi fara poze, ha ha

Mai fetelor, si eu sunt ffff multumita de batista bebelusului si va mai spun un secret..eu nu mai folosesc aspiratorul ci ii trag eu mucisorii cu dispozitivul acela, pur si simplu iti pui tubul acela in gura si tragi mucisorii si pt mine e mult mai comod ca nu mai tot dau drumul la aspirator toata ziua si functioneaza la fel de bine. La fel, nici eu nu mi-am intrebat sotul daca sa iau sau nu ca am fost convinsa ca e super bun...eu una nu stiu ce ma faceam fara el.

In ceea ce priveste colindatul , eu de cand ma stiu am primit bani cand am mers la colindat..eu sunt din Cluj....si eram tare incantati si faceam o gramada de bani cu care apoi ne cumparam noi ce vroiam, e mult mai bine asa cu bani decat cu prajiturele sau covrigi..la cine ii trebuie covrigi cand mamele noastre faceau o gramada de prajituri...si noi mergeam la colindat pe 24 seara si era super...

Pupici la toate mamicile si puiutii vostri, sa stiti ca suntem alaturi de voi zi de zi, mai mult cu cititul decat ce scrisul si speram sa nu ne uitati...de-aia si mai scriem din cand in cand. O sa mai punem si noi pozitze cat de curand, pana atunci pupici la toata lumea si aveti grija de bebelasi ca asa trece vremea si bebelusii o data cu ea...mie sincer imi pare tare rau de perioada asta in care avem bebelusii langa noi, hmmmm de aceea bucurati-va de fiecare clipa si faceti cat mai multe poze ca vremurile astea nu se mai intorc niciodata.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimineata,

haideti la o tare sau slaba, cu lapte sau fara, in functie de preferinte

Ralu si la noi se dau la colindatori bani, dar si prajituri si cozonac.

Alexxia, sanatate multa lui Ruty.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Cecilia cum sa te uitam pe tine si frumusetile tale de fetite. Asteptam pozici. Si eu ii fac strumfitei in fiecare zi poze, incat de multe ori ma suna sotul si ma intreaba cum stam cum sedintele foto, le-am incheiat sau urmeaza.
pupici

`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili
Mephala, de ce-ai ascuns prima poza a lui Teo? Era super haioasa!

Era indecenta ...mi-am dat seama mai tarziu....

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineatza!

Ramo - mai este cafea????...una mareee...ca azi-noapte a fost noaptea mucisorilor care si-au facut de cap in nasucul lui fi'miu. Azi vine si batista bebelusului, de abia o astept!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Buna dimineata,
Mexxa, ce face puiul?
Am trecut cu bine peste noaptea asta, Bubu nu a mai avut nici un scaun, dar nici nu manaca. Doarme.

RADU

Mergi la inceput

alexutza, mai este destula.
Ma bucur ca te-ai hotarat in privinta batistutei, o sa va fie mult mai usor cu ea si sper sa scapati cat mai repede de mucisori.

Carmen, indecenta zici?! hai ca m-ai facut sa rad dis de dimi

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

RALU, la mine acasa e ca la tine cu colindul, si-mi aduc aminte ca numaram nucile si covrigii cand ajungeam acasa, si ne luam la intrecere care are mai multe. Nici mie nu mi se pare normal sa le dai bani, pentru ca in prima faza vin copii mici, vin uneori cu cate o gagalice de 3-4 anisori, frumosiiiii, asa ca da-le ce vrei, dar parca praitura de casa nu prea merge, ca daca nu o mananca pe loc, nici nu o poate pune in punga, ca se striveste.

LA MULTI ANI FERICITI IANIS, GRUIA-ALEXANDRU, VLAD-ANDREI

Mergi la inceput