gradinita little one(2)
Raspunsuri - Pagina 9
aurelia1278 spune:
Eu nu pot sa fac asta. 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
quote:
Originally posted by aurelia1278
Eu nu pot sa fac asta.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
e pentru binele lui...asa ca pot!
aurelia1278 spune:
Uf! Daca as fi asa sigura ca tine, probabil ca as putea. Macar as cere ajutorul cuiva mai ferm. Probabil ca prea despic firul in patru si... Ma tot gandesc la 1001 de lucruri citite pe ici, pe colo, cum ar fi ca mucisorii aia inghititi ar actiona ca un fel de vaccin, sau ca folosirea pompitei ar accentua secretiile. Imi mai amintesc si cum ma chinuiau ai mei sa inghit pastile cand eram mica si am ramas pana in ziua de azi cu fobie de pastile, le inghit si acum cu mare greutate, le rup in doua si chiar si asa am senzatia ca-mi raman in gat. Daca ii creez si ei astfel de "hadicapuri" pentru toata viata?
Probabil ca toate sunt numai pretexte, cum ziceam, despic firul in patru si nu ma pot hotari sa actionez cu violenta, mai ales cand o vad asa de amarata. 
aurelia1278 spune:
Hip, hip, uraaaa! I-a scazut temperatura. Maxima de aseara 37.8, liniste peste noapte, 36.3 de dimineata. Am dormit si noi o noapte ca lumea, in sfarsit. 
In rest, nasul tot cishmeleshte, de tusit mai tuseste. Dar astea sunt bagatele
pe langa sperietura pe care am tras-o cu febra care-si facea de cap la 2-3 ore.
Ela76 spune:
Gata, cred ca am terminat si noi cu bolitul. Mai are un rest de tuse, mai mult de "curatare". In ultimele 2 nopti am mai dormit si eu. (nu cred ca v-am spus ca sotiorul meu drag a fost plecat in delegatie exact toata saptamana aceasta, asa ca totul a fost in carca mea).
Mi-am dat seama ca si azi am uitat sa sun la gradi
In fiecare zi imi propun si tot deageaba. Dar cred ca s-au prins de ce n-am aparut toata saptamana.
Gaby - a fost Stef azi la gradi? ce mai e pe acolo? au mai fost si alti copii bolnaviori?
Aurelia - te inteleg perfect, mai ales la partea cu noptile nedormite. Bine ca totul se termina cu bine. Cat despre aspiratorul nazal sunt total pentru. Oricum, ei inghit o parte din muci, pentru ca nu stai non-stop sa ii aspiri, deci isi face si autoimunizarea de care spuneai. Eu cred ca e mai rau sa ramana mucii acolo si sa se suprainfecteze si sa mai faca si vreo otita pe deasupra. Bun Karvolul ala. Fii-mea a tinut neaparat sa-si bage nasul in capsula aia si dupa aceea bocea ca o ustura nasul, dar stiu sigur ca nu va mai incerca a doua oara ![]()
Pupici si weekend placut!
Ela
20+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
cgaby spune:
ela - stef n-a fost la gradi saptamana asta...azi noapte a facut iar febra, azi a vomat....
acum e mai bine...a inceput sa respire pe nas!!!
de tusit nu tuseste....
asa ca luni la gradi cu el....sper....
cgaby spune:
a dormit toata noaptea neintors....ce nu s-a mai intamplat de cand avea 2 ani!!! asa ca sunt fericita!
azi e mult mai bine, n-a mai facut febra si respira si pe nasuc....
pupici.
aurelia1278 spune:
Si la noi situatia pare mai buna. Are 24 de ore fara febra si fara antitermice. Dar o chinuie in continuare tusea si mucisorii.