gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Noi mai stam 1-2 zile, sa-i treaca bine.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

livrat balaur in stare buna...abia astept sa vina acasa...sa-mi povesteasca cum a fost azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Noi sarim si saptamana asta de gradi. Dr. a zis ca cel mai bine e sa mai stea acasa, chiar daca nu mai are niciun tratament de luat, doar ca sa se refaca bine.
Ce zice Stef, cum a fost la gradi?

Ela 20+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

ela - pupici norei!
stef e ok deocamdata...sper sa nu se intoarca raceala....cica ieri n-a venit zizi, a venit altcineva si nu mi-a zis ce-au facut....
pupici dulci si apasati.

Mergi la inceput

Si noi tot asa, mai stam un pic. De luni vreau sa o trimit la gradinita. Alexandra e bine acum (ieri mai tusea), dar mi-e teama ca e inca foarte sensibila si pentru 2 zile nu vreau sa risc o recadere.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

atunci va asteptam luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Care sunt cei mai mititei copilasi de la Gradinita? Ca vreau sa-l dau si eu in vara, dar vreau sa stiu cum s-au adaptat cei din grupa mini si cat de batausi sunt tovarasii de joaca. Al meu a inceput deja sa zgarie rau!
Poate ma vad si eu intr-o zi cu una dintre mamicile de pitici de grupa mini!

Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

bun venit gandacel!
sa-ti traiasca baiatul si sa-ti creasca burticutza...sa fiti sanatosi.
noi ne bucuram sa avem colegi noi!!!!
faza cu zgariatul.... e trecatoare.
despre cat sunt de batausi copiii de la grupa mini....nu stiu sa-ti spun...nu am auzit plangeri.oricum, la anul majoritatea vor fi grupa mica si vin altii mici.
pupam dulce.

Mergi la inceput

Alexandra livrata de dimineata la gradinita.

Mergi la inceput