GIFT
Raspunsuri - Pagina 3
vali_delide spune:
Laura,bine ai venit!
Si eu sunt in aceeasi situatie si de aceea ma bucur atat de mult.
Sper ca aparatura sa-i vina imediat dupa sarbatori,asa cum mi-a zis si mie.
Oricum, peste putin timp voi merge la monitorizare si atunci o sa obtin toate amanuntele
Valentina
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos
gudinde spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Dragele mele,
Este sigur acum si pot sa va dau vestea!
Dr.T. va incepe sa faca si GIFT incepand cu ian.-feb.2007
Acest lucru le-a fost confirmat de Dr.T si altor paciente, nu numai mie.
Asa ca, precum vedeti, nu am sperat degeaba!
Va astept in continuare cu vesti.
Valentina
Valentina asta este intradevar o veste foarte buna. Un nesperat cadou de craciun pt multe aspirante, pt multe cupluri care nu-si puteau permite sa faca mai mult decat monitorizari, stimulari si niste IA caci FIV-ul era peste posibilitatile lor financiare.
Doamne ajuta si sa auzim de .
vali_delide spune:
gudinde
Ai mare dreptate si crede-ma ca abia astept sa ajung sa aflu toate amanuntele.Nu toate ne putem permite FIV, este adevarat si numai cand citesc ce scriu fetele la IA mi se face pielea de gaina! Am citit despre o fata care a facut 16 IA, daca nu ma insel. Cate sperante naruite si cata suferinta! Nu stiu daca as suporta asta!
Sa dea DD sa se intample cat mai repede sa ne vedem visul cu ochii!
Valentina
Ioanatugs spune:
Vali_delide si eu sunt printre cele care spera sa faca GIFT cu Tutunaru, totul e sa inceapa odata, ca de vorbit i-mi vorbeste la fiecare intalnire!!! Felicitari pentru initiativa!
stuart spune:
,
Sincera sa fiu si mie mi-a suras ideea cu GIFT si ZIFT numai ca am fost cam dezamagita cand am inceput sa ma informez. Nu vreau sa va dezamagesc si pe voi dar problema este urmatoarea : teoretic sunt proceduri mai apropiate de procesul natural dar practic rata de reusita este mai mica decat la FIV. Dr. sustin lucrul acesta pt. ca la FIV se vede ca s-a format embrionul si calitatea lui, pe cand la GIFT se introduc 3 ovule si 100,000 de miscatori dar nu se stie daca fertilizarea a avut loc sau nu. Dr. cu care am vorbit eu au spus ca Americanii au reusite cu aceasta procedura dar ei introduc pana la 9 ovule in trompa, lucru nepermis in tari ca Anglia de exemplu unde inca nu este omologat GIFT-ul (pt. ca nu s-au inteles la nr. de ovule transferate, aici legea nepermitand mai mult de 3 ovule).
Pretul GIFT-ului este mai mare decat la FIV pt. ca intra pretul laparoscopiei + FIV (in afara de ET procedura este exact ca la FIV). Conditia este sa ai cel putin o trompa functionala. Intr-adevar este destul de neplacut (nu stiu cat de "nesanatos" este ca nu sunt medic) sa suporti atatea anestezii generale: pt. punctie, pt. laparo (la transferul ovulelor in trompa) + laparo de diagnosticare pe care trebuie sa o faci inainte.
Acestea sunt informatiile pe care eu le cunosc despre GIFT pana in momentul de fata. Pe masura ce aflu noutati vi le impartasesc si voua.
Sper din tot sufletul ca T sa reuseasca (atat GIFT cat si FIV, mai ales la preturi omenesti) si sa le dea lectii si altora care sustin ca sunt net superiori celor din EST!
Va si va doresc o zi buna!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
vali_delide spune:
Ioanatugs, iti urez si aici multa bafta, sa-ti reuseasca FIV-ul din prima,sa-ti dea DD 1-2 sanatosi
Stuart, multumim pt. vesti, chiar daca nu sunt prea bune,important este sa aflam cat mai multe, sa fim pregatite, sa stim ce ne asteapta.Pana la urma toate urmarim acelasi vis, avem aceleasi sperante, dar e bine sa detinem si mai multe informatii, sa stim in ce consta lupta noastra.
Multumesc tuturor fetelor care mi s-au alaturat in incercarea de a afla cat mai multe lucruri despre aceasta noua metoda.
Valentina