Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
estecri spune:
Domane mai fetelor, dar spor aveti la scris. Nu intru o zi pe site sunt in urma rau de tot!! Dar o sa se mai linisteasca treburile si pe la mine pe la servici si sa te tii atunci scris si pe mine.
Sunt un piculet disperata ca simt ca ma paste o raceala(ma doare capul, stanut si am ochii lacrimosi) . Daca stie vreuna dintre voi tratament naturist care sa nu-i dauneze lui bb v-as fi foarte recunoscatoare.Imi e frica sa iau pastile...
Agri eu m-am hotarat in cele din urma sa merg la dr Vladareanu la Elias. Totusi am o retinere fata de Calomfirescu pentru ca nu am reusit sa aflu prea multe depre el..Sunt programata la Vladareanu pe data de 19 ianuarie , orele 15,45. Va dati seama ca numar zilele pana atunci.Mi-am facut o eco si acasa si e totul ok.
Daca stie cineva sa-mi spuna exact cat costa o consultatie la Vladareanu as fi recunoscatoare, ca sincer cand am citit pe forum (nu mai stiu cine zicea exact) , ca e 3 mil m-au cam apucat biturile
- sincer mi se pare cam mult pentru un control(daca stai sa te gandesti ca e aproape un salariu minim pe economie)
Va pup dulce !
sorina
8+
AndraZ spune:
Estecri, poti incerca Oscilococcinum...e din plante si are super efect daca il folosesti de la primele semne ale bolii. mie mi-a trecut raceala dupa numai 2 doze si cativa litri de ceai. este indicat in sarcina asa ca il poti folosi cu incredere.
Andra
8+
"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/
lorinaoo1 spune:
Am stat 2 ore la cabinet la dr de fam 

Cica as avea un minus de fier, cu calciul stau bine (ma temeam eu de spasmofilie). Trebuie sa iau Elevit si un siropel pt fier. In viata mea nu am luat atatea medicamente, dar totul e pt un
sanatos![]()
Oana, Meda pe unde sunteti? Sper ca totul e ok 

Ma gandeam la viteza de scris care ne cam impresioneaza, ce e drept. De fapt suntem destul de numeroase si toate trebuie sa spunem ceva. Si uite asa pierdem sirul ![]()
nasica de moflea
9+
lorinaoo1 spune:
Cristina ma voi asigura ca imi fac vaccinul cand trebuie. Azi dr de fam baiguia ceva de genul ca nu trebuie decat la nastere. Oricum ma tin de capul dr. ginecolog ca e de competenta ei, nu? Mai ales ca sotul are Rh pozitiv. Cica e cam 1 mil in farmacie... 
A, uitai... Azi mi-a gasit hipertensiune. Sper ca a fost doar un accident...
nasica de moflea
9+
andutzy spune:
estecri,in grupa mea de mamici de mai iunie 2005 este o fata care a mers toata sarcina si a nascut la Vladareanu. De la ea stiu ca la el la cabinet(deci nu in ELias) consultatia+eco(ce iti face in fiecare luna) este 3 mil. La fel si la Strejan, tot medic la Elias.
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
mai fetelor,diseara trebuie sa merg la party-ul de Craciun de la firma unde lucreaza sotul meu(de unde inca tin si eu cu cartea de munca). Ma gandesc cu groaza deoarece eu sunt seara rupta de somn si plina de greata. NU mai vorbesc ca de fel nu suport sa stau la masa, imi place de mor sa dansez, dar de data asta nu se prea poate, nu-i asa? Voi ce ziceti? Ar fi un efort prea mare sa dansez si eu??
Carla, te invidiez ca inca aveti o viata intima activa..cred ca esti unica in grupa noastra de gravidutze panicate. Nu ti-a interzis medicul, nu? Nu mai stiu, tu ai avut sangerari?
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Giana spune:
Multa putere fetelor care au pierdut sarcnile! Offf...
Nu va datzi batute!
Sorel,asa e...si mie imi parea cunoscut numele tau de logare. Pai si eu am fost la iulie-august 2005.Bine ne-am regasit!
Eu sunt tot bine.Mai am ceva gretzuri dar e ok. Nici eu nu apuc sa citesc tot ce scrietzi mai ales ca Dani nu ma lasa mai deloc.Apuc sa intru doar cand doarme.Si nu pot sa si raspund.
Fetele,eu nu am facut pojar,oreion...bolile astea ale copilariei.Daca Dani face,nu pot lua si eu?Si daca,Doamne fereste face acum cand sunt eu insarcinata??? Trebuie sa fac vre-un vaccin ceva?
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
AAAa era sa uit. Treceti-ma si pe mine in listutza va rog cu UM 10.oct.
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by cristina26quote:
Originally posted by Anya20
andutzy, analizele pe care le-ai facut tu nu sunt de genetica. Sunt pentru sd antifosfolipidic. Dar pentru ca au iesit ok nu intru in detalii.
Alina11+, mamica d-rei Anya (1 an)
Sindromul Down asta este- boala genetica, si e singura trisomie in care copilul poate trai dupa nastere. 95% dintre copii cu sd au trisomie 21... deci analizele ei trebuie sa fie pentru boli genetice. Sau gresesc?
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Cristina, analizele nu sunt sigur pentru boli genetice. Se cauta defapt existenta patologica a unor anticorpi care apar in sd antifosfolipidic, un sindrom lupus-like, care are printre manifestari tromboze vasculare si avorturi spontane.
Giana, nu e cazul sa-ti faci griji. Poate ai facut bolile in copilarie fara sa stii. Iar Dani daca este vaccinat cu ROR, nu face bolile. Oricum, nici rujeola si nici oreionul nu sunt atat de periculoase in sarcina, cum este de pilda rubeola. Daca chiar vrei sa vezi cum stai, fa-ti anticorpii antirubeola, rujeola si oreion. daca ai avut bolile si ai imunitate se va vedea.
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)
Luna1 spune:
Andutzy dar de ce sa nu dansezi? Daca nu esti consemnata la pat de doctor poti dansa linistita.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001