Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Carmena spune:
Buna
,
Va citesc din 09.12.2006 de cand am aflat ca voi fi din nou mamica(mi-a iesit pozitiv testul). Nu m-am inscris inca pentru ca as fi vrut sa astept OK de la dr(merg abia luni in 18.12.2006), dar sunte ti molipsitoare rau...aveti o viteza la scris, incat parca imi pare rau sa nu scriu si eu cu voi.
Datele mele sunt:
DN: 10.08.1974
UM:06.11.2006
DPN:13.08.2007(dar probabil ca voi naste mai repede, pentru ca Stefi e nascut prin cezariana si binenteles bb 2 va fi la fel).
Va pup pe toate viitoare mamici,
Carmen si Stefi (09.12.2006)
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
cristina26 spune:
[quote]Originally posted by lorinaoo1
A, si inca ceva, am Rh negativ, dar nu ma ingrijorez, fiind prima sarcina, nu sunt formati inca anticorpii. Eh, ma asteapta un vaccin prin sapt 28 si dupa nastere, sper ca asta-i tot.
Pupici 

pt burtici!
nasica de moflea
9+
[/quote}
Cand mergi in saptamana 28 si la nastere sa ceri vaccinul. Nu cumva sa se uite, e uman sa se uite. Gandeste-te ca va conta mult pentru tine sa ai vaccinele acestea. Stiu o fata in romania, la care dr au uitat sa ii faca vaccinele. Te rog sa fii sigura ca la tine nu se uita!
Catralu bine ai venit printre noi. Sa dea Domnul sa ai sarcina usoara si copil sanatos!
monicutaza bb si eu sunt onorata sa te am alatri.
Crisitna_Ana Imi pare bine ca te am alaturi, ma simt onorata. Sunt alaturi de tine si sunt aici de fiecare daca cand vrei sa vorbesti cu cineva...
Oanabbb imi pare foarte rau ca nu ai o soacra prea buna... poate acest copilas o sa va apropie.
Luna1 e normal cared ca sa te simti deprimata, din cauza hormonilor. Nu iti fa griji ca nu esti frumoasa, esti foarte frumoasa. Din punctul meu de vedere femeile gravide sunt cele mai frumoase femei. Eu nici nu am pierdut greutatea care am luat-o cu prima sarcina, pe burta am atate semne cum mi s-a intins pielea ca acum zic ca sunt brodata... sincer nici nu ma intereseaza. Barbatul meu zica ca sunt frumoasa asa cum sunt si ca acum sunt a mami, nu mai sunt fata. Si ma deprima si aia, ca ma gandesc ca sunt mami dar nu il mai am pe bebe....
...Eu daca o sa am doi copii cred ca o sa ii pun int-o camera. Vreau sa fie mai legati unul de celalalt si nu individualisti...
Cu foamea cum stati? Eu ma trezesc noaptea sa mananc, asa am facut si cu Paul.
Cred ca imi fac azi prima programare la dr. am 8 saptamani si 5 zile.
Vad ca m-am lungit cat o zi de post.
va imbratisez!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mioara2004 spune:
Bine ai venit printre noi Carmen!
Ma bucur ca esti o mamica cu experienta si ne poti ajuta cu sfaturi.
Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mioara
11+
Luna1 spune:
fetelor Andra si Mychydutza eu zic ca sunteti fericita ca stati in casa voastra caci sunt atat de multi tineri in Romania care stau cu chirie... Ce conteaza ca-l puneti pe bebe cu voi in camera, eu cum am spus as avea spatiu dar o sa vedeti ca atunci cand il vedeti ce mic e o sa va fie teama sa-l lasati singur in camera lui. Mai ales daca aveti pitici pe creier cum am avut eu.
eu d'aia am spus ca il voi tine (sau poate o voi tine) in camera cu noi.
Mioara cred ca e destul de obositor sa te duci dintr-o camera in alta, mai ales daca nu alaptezi, insa daca sotul va lucra si va fi obosit e de preferat sa aiba camera lui bb ca sa poti sa stai cu el cand urla de colici sau mai stiu eu ce. Adica eu asa am de gand. Vreau sa-mi protejez sotul in timpul sapt ca el va lucra si voi amenaja camera de jos cu o canapeluta si acesorii pt bebe si cand are nopti agitate ma retrag acolo. In weekend insa vom schimba rolurile.
Cristina cum e cu monitorizarea in USA? ca tocmai le spuneam fetelor ca sunt norocoase ca-si vad puii la eco, aici abia in sapt12 e prima eco.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Carmen bine ai venit.
Mychydutza nu ne-ai zis cum se comporta soacra acum ca esti insarcinata?
Alina
Ioana75 spune:
Carmen, bine ai venit si sarcina usoara!
Mioara, naveta intre camere depinde doar de copil
. Fata mea pina la 4 luni se trezea de 2 ori, sa manince (am alaptat-o), iar de atunci doarme toata noaptea, cu exceptii cind ii ies dintii sau maselele. Deci nu am facut deloc shantz intre camere. Sint insa copii care se trezesc din ora in ora
.
cristina26 spune:
Un coleg de munca al sotului are tot asa 4 copii, nascuti toti odata. Acum sunt marisori au cam 7 daca nu 8 ani. Sunt tare draguti, dar par asa de multi si de hiperactivi (cum nu sunt obisnuita cu atat de multi copii in casa cred ca) si mai zicea ca mai ar vrea unul... Ei au facut tratament sa aiba copii. Bineintles ca nu a fost usor nici pt mama nici pt copii sa fie asa de multi o data.
Mai este una in oras, nu o stiu dar am citit in ziar de ea care are 6 facuti o data. Dr i-au recomandat sa avorteze din ei ca ar fi posibil sa moara si ea si copii, dar nu a vrut. Dumnezeu a ajutat-o si ii are pe toti sanatosi (chiar ca e miracol)... daca gasesc poze cu ei am sa le trimit sa ii vedeti si voi. Is dulci...
http://www.cbsnews.com/stories/2002/04/07/national/main505567.shtml
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Cristina cum e cu monitorizarea in USA? ca tocmai le spuneam fetelor ca sunt norocoase ca-si vad puii la eco, aici abia in sapt12 e prima eco.
Aici e ca in Romania, poti sa ai sonograme facute la cerere. Cu Paul am avut cred ca din 2 in 2 saptamani.... dar nu au gasit nimic.
Acum pentru ca am sarcina cu risc mare, o sa aiba grija sa imi faca teste. Nu mai ii cred!!!
Asta da atitudine, o sa te gandesti, poate.
Aici sanatatea e privata, deci calitativ e foarte buna. (Exceptand prima mea sarcina).
copilul meu e ingeras
sorel spune:
imi cer scuze dar nu pot tine pasul cu voi
Scrieti prea mult... prea des ... pt mine.
Nu reusesc nici sa citesc tot ce scrieti....... bravo voua.
Despre mine nu prea multe.... nu am mici stari de somnolenta (decat dupa utrogestant seara - dimineata vaginal, seara oral) nici greturi deocamdata. Sa speram ca va fi bine.
Nicoll - mada nu ne-am mai intalnit si la mamici de iulie-sugust 2005? Imi pare bine sa ne "revedem" si aici. Sarcina usoara fetelor.
Luna1 spune:
Cristina si aici poti sa mergi la privat si sa stai acolo cu ei daca vrei insa costa de te rupe. Am sa merg si eu o data prin luna a cincea sa aflu ce e bebe ca aici nu iti spune la stat ca poti sa-i dai in judecata daca iese altceva si nu isi asuma riscul.
Te cred ca nu mai poti crede nimic dupa ce s-a intamplat cu Paul, e normal, eu cu al meu sanatos acasa si ma stresez, d'apai tu? Imi pare tare rau pentru experienta prin care ai trecut si sunt sigura ca acum vei avea una mult mai frumoasa, tu oricum esti de doua ori mamica in adevaratul sens al cuvantului.
Alina