Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 11
DianaR spune:
Iacata-l pe fiu-miu fotomodel in galeria eroilor, pe la mijlocul paginii:
http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84&NewsItems.sf=91
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
cocutica spune:
Salutam livada noastra draga!
Multi pupici cireselor bolnavioare
si multa multa energie si rabdare pentru mamicile si taticii lor.
La multe lunite Nicole-Evelyn sa cresti mare si voinica, sa fii sanatoasa si mereu voioasa!
Noi se pare ca am revenit la un program cat de cat normal...adica adormim noaptea la 12 si ne trezim la dimineata la 9...sa speram ca tine mai multa vreme. Noutatea este ca imi culc puiul pe spate si il gasesc pe burtica cu capul inghesuit bine in coltul patutului. Daca o intorc, sta putin...tup pe burtica si iar se inghesuie in coltul cel mai apropiat sau in margine...e asa draguta, numai ca atunci cand vreau sa o filmez nu mai face figura ![]()
Am si eu o intrebare referitor la biscuiti, mai degraba la zahar: biscuitii care ii dati bebeilor contin zahar? Adica este vreo problema daca contin zahar?
Si mai am o intrebare: ce fel de ceai le dati bebeilor sa bea, ca noi pana acum am baut numai de fenicul de la milupa si ne-am cam plictisit. De aceea, bem din ce in ce mai multa apa....dar trebuie sa bem si ceai, nu?
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
quote:
Originally posted by DianaR
http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84&NewsItems.sf=91Diana,
Timeea (18.05.06)
Mai,mai ce baietel simpatic!
....iar clopul este de mare efect!Felicitari
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI NICOLE EVELYN PT CELE 6 LUNITZE
Gicutza poate baiatu' vrea 2 baxuri de UUUCCCCC si nu 2 sticle cum crezi tu!Da' ce crezi,scapi asa usor???
Tre sa ii iei baiatului ce vrea!Adica sa ii aduca mosul!
Cami,supa am facut-o asa:am pus un piet de pui la fiert,prima apa am aruncat-o.In a doua apa am pus morcov,cartof,o ceapa mica,pastarnac.Le-am lasat sa fiarba bine si la sf am pus taitei(de cumparat).A!Si am mai pus un strop de ulei.Si a iesit buna,lui i-a placut.Legumele le-am taiat cuburi.Carne am lasat cat am nevoie pt 2 zile,restul de piept e la congelator,pasat si cand e nevoie,scot!
July_p sa iti fie intr-un ceas bun.Sa creasca mare si sa stea cumintel in burtica.
Steluta,felicitari pt "mama"!
Luana,daca ai trebutza,te iertam,da' tot tre sa mai dai din cand in cand pe aici!
irinaghita spune:
quote:
Originally posted by july_g
Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!
Multi, multi pupici si Doamne Ajuta sa fie o sarcina fara probleme, o nastere usoara si un bebelus perfect! Multa sanatate la amandoi!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
LYLY809 spune:
july_g, brava, mamicutzo in devenire
Felicitari si ai grija de tine! Tine-l bine-bine pe
in burtik!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84&NewsItems.sf=91Diana,
Timeea (18.05.06)
cu cashiula pi-o urechi

E mortal, fotomodelul vostru

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Nicole Evelin, sa ne traiesti, jucausha mititika
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
irinaghita spune:
La multi ani fotomodela-ciresica Nicole Evelyn!! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
carminabulina spune:
Diana, parerea mea e ca Vladut este cel mai frumos...si dulcic sa stii. Am impresia ca l-am vazut in galerie acum ceva mai mult timp in urma.
Mai fetelor nu reusesc sa raspund ca sunt intre bucatarie, fi-miu sot si nebulizatoare siroape si draci si laci.
Voiam sa va arat noua joaca a lui Mihnea www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061212&ctime=065931" target="_blank">ce-mi mai place sa fac pe indianul
si evenimentul care a inceput de ieri seara, uite www.dropshots.com/day.php? br / userid=145257&cdate=20061213&ctime=051422" target="_blank">AICI DOVADA
Sper sa va distreze un pic printe atatia copilasi mucosi si bolnaviori.
Ella,
pentru Ana de la Mihnea si urari de sanatate.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc