tauroaice(20)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
Azi imi aniversez barbatul.. s-a facut matur, cica.
Da matur crez c-a fost inca din fasha; la capricorni se zice ca intineresc odata cu inaintarea in varsta.. deci te pomenesti ca peste douzasi di ani o sa-l culeg de la groapa de nisip??!!
La multi ani, iubitu!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
cgaby spune:
ruxandra - la multi ani lui gabi! sa-ti traiasca si sa aduca multi bani...ca doar trebuie sa aiba grija de voi, nu?pupici.
Danelutza spune:
Ruxandra sa-ti traiasca sotul multi, multi ani fericitzi. Adicatelea si tu esti tot taur cu capricorn, ca mine ? al meu se maturizeaza simbata
Stinu spune:
Si sotul meu este tot capricorn ,pe 31 decembrie .La multi ani sotului ,Ruxandra
Iustina
andreea_tx spune:
Ruxandra sa-ti traiasca barbatelu drag.
nika nou la orizont doar ca tot ma mai sacaie un pic dantura cateodata asa o durere sacaitoare care habar nu am de undde vine ca la film nu a iesit nimic in neregula.
anangel_lexi spune:
Neata tuturor. Ruxandra sa-ti traiasca sotul si safiti fericiti toata viata! Din cate stiu eu intre tauri si capricorni exista compatibilitate perfecta, cel putin asa scrie la horoscop. Eu pana acum n-am intalnit niciun barbat capricorn, asa ca mi-am luat o Balanta
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ruxandra_sb spune:
Multumim frumos dragelor .
Asa-i, asa-i, un capricorn este numai bun pt o tauroaica sadea... Danelutza si Iustina stiu mai bine.
... si Gaby si Lexi nu fiti , si ai vostri is ai mai buni.
Dovada?
I-ati luat voi de barbati!
Andreea, uite o sa-ti treaca durerea.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Gabi_K spune:
Ruxandra, La multi ani barbatelului tau!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
cgaby spune:
buna.
sunt fericita...dupa 3 zile de umblat si "bantuit" tot bucurestiul, in sfarsit am reusit sa rezolv cu casa de pensii si casa de sanatate. dau de baut!
pupici gagici.