tauroaice(20)
Raspunsuri - Pagina 13
denisabia spune:
Am zis ca nu se merita sa te mai faci profesor in zilele de azi.Vad la mama profesoara de romana si franceza cu ambele grade ,e atat de nemultumita ca numai invata copiii.Si cat trebuie sa inveti sa le iei tin minte ca eram micuta si ma ducea in parc si asa invata.Carmen suntem alaturi de tine cum zicea si Gaby trebuie sa gasesti forta necesara sa mergi mai departe , o sa creasca si vor veni altele mai grele.Ai mei mereu imi zic ca atunci cand eram mica eram cuminte si acum
Gabitelor sarut-mana ca mi-ati urat bafta sa va auda cel de Sus!
Stinu e important sa ai grija de sanatate asta primeaza.
Mamica lui Stefan sper ca te-ai distrat la cumparaturi ,desi si astea sunt obositoare.
cgaby spune:
n-am fost la cumparaturi!!!! n-a avut sotzu timp azi....data viitoare...ma revansez eu.
pupici.
somn usor...mai ales tie carmen!
Danelutza spune:
... tot eu, tauritza cea batrina
La multi ani ! Noul an sa ne aduca sanatate, bucurii, tot binele din lume, cornitzele sa ne straluceasca si lumea sa ne iubeasca
Bun venit noilor tauritze
denisabia spune:
Danelutza ne bucuram sa te avem alaturi si multumim pentru urari ,bine ca mai e loc si pentru noi cele mai noi pe aici.Promit sa bag la cap tot ce discutati voi aici ,imi vor fi de folos pe mai incolo.
Mi-e dor de Bucuresti , abia astept sa prind ocazia sa stau cateva zile.cgaby cum mai e vremea acolo?E zapada?
O zi buna sa aveti!
anangel_lexi spune:
Denisabia, mie mi-e dor de Brasov! Bunicii mei locuiesc acolo si tare mi-e dor sa mai merg si sa stau macar 1 saptamana. Dar trebuie sa mai astept sa mai creasca piticoata. Hm...si mama tot profesoara de romana si franceza a fost. Acum lucreaza altceva. Si e din Brasov,a facut liceul la Unirea.
Off, Maria are de 2 saptamani o iritatie la fundulet de la Pampers care nu-i trece cu nimic, sunt disperata. Si colac peste pupaza, azi noapte am auzit-o tusind si fornaind!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
denisabia spune:
anangel_lexi sa-ti traiasca fetita , sa n-o deochi... m-am uitat la poze si in costumasul alb e ca un ingeras .Imi imaginez ca ti-e tare dor ,dar Maria e pe primul plan.Ai fost la doctor sa o vada si sa incerci altceva.Trebuie sa-i treaca!
Ca sa vezi ce coincidente ,ce mica e lumea.
cgaby spune:
lexi - are cumva diaree???cacut acid????ai putea sa incerci s-o lasi putin dupa fiecare spalat cu funduletul gol. la mine a mers asa plus bepanten...multa sanatate!
la bucuresti e primavara!
pupici.
Gabi_K spune:
Carmen, nu vreau sa te sperii, am tras tare 2,5 ani cu Lili si cu supturile nocturne de 2-5 ori pe noapte. Lucram deja si eram atat de obosita ca dimineata nu mai stiam de cate ori am alaptat noaptea. Acum insa doarme atat de bine ca nu se trezeste nici daca-i trebuie pishu. Deci rabdare, ca trec si trezirile astea odata. In rest e bine cu doi, nu? Noroc cu gradi, ca-l mai scoti pe Andrei din tablou cateva ore
Lexi, multa sanatate!!!! Nu mai folosi pampers, incearca Libero sau happy. Noi in ultima vreme asta am folosit si am fost multumita.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
andreea_tx spune:
bun gasit in noul an dragele mele.
noi suntem bine cu totii,am petrecut cu bine sarbatorile,acum asteptam cu nerabdare inceperea gradinitei .