tauroaice(20)
23 aprilie - carmen ardelean(andrei robert si miruna delia)
27 aprilie - madamsadamy
1 mai - samuray-lady(Ken)
4 mai - denisabia
7 mai - gabi k (robert si lili)
8 mai - erika24
9 mai - andreea tx (alexandru)
14 mai - danelutza (isabella)
16 mai - mama lui alin (alin)
17 mai - cgaby (stefan), ruxandra sb (matei si grigore) , anangel lexi (maria cornelia)
19 mai - stinu (vlad si ana)
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Gaby, daca vrei, si ai timp, imi modifici numele?:)
Chiar e foarte scurta lista... imi pare rau, ca sunt muuulte tauroaice pe aici... Dar vad ca 17 mai e ziua cea mai tare!!!
ex- gabibarta
anangel_lexi spune:
Gabi_K, poate sunt un pic geloasa la un colt
cgaby, sigur ajuta un pupic pt. Maria. Multumim
Ruxandra, da' tu ce faci in Piata Charles de Gaulle? treci pe-acolo si taci chitic? ca ieseam si eu de la birou sa ne vedem macar 5 minute daca stiam ca esti in zona...
Mie nu-mi place prea mult cum decoreaza astia zona Aviatorilor, in schimb ieri am vazut luminitele de la Universitate si mi-au placut mult.
Avem poze noi cu o ingerasa mica
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Gabi_K spune:
Lexi, de unde scoateti costumele astea frumoase?
Printesa Maria e frumusica foc in continuare...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
andreea_tx spune:
buna dimineata.
noi ne pregatim de serbare,dati-mi o idee ce sa-i fac ca e preotul in rol si ii trebuie ceva costumatie neagra habar n-am ce sa pregatesc.
de asemeni am strans bani pentru cadouri educatoarei si pentru petrecerea care o sa aiba loc dupa serbare.
alta dilema ce sa-i luam educatoarei?este o tipa tinerica,necasatorita,ma gandeam sa o intreb direct daca isi doreste ceva anume.gresesc?oricum stiu ca nu vrea ceva pentru casa ca locuieste cu parintii.
cgaby spune:
pentru educatoare, ceva simbolic...exista acum pachete cadou in toate magazinele...nu stiu ce sa zic...
ii dai o haina lunga si o caciula...nu ma pricep la costumatii
pupici tuturor si o zi buna.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gabi_K, i-am luat costumasul de la expozitia de Craciun de la Sala Dalles.
Andreea, nu stiu ce sa-ti zic, cred ca o pelerina neagra ar merge, iar pentru cap fa-i un cilindru din carton pe care sa i-l invelesti cu panza neagra. Aaa, si eventual fa-i o barba, tot pe carton lipeste fire de lana neagra. Alte idei nu-mi vin acum pe moment.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Gabi_K spune:
Andreea, la noi se rezolva sub forma de plic.
Gaby, mersi:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
andreea_tx spune:
pai hai sa va explik.am strans vreo 3 milioane toata clasa sa luam cadou educatoarei si directoarei.
am intrebat-o direct pe ed. pana la urma si a zis ca orice ii luam e binevenit .asa ca ne-am gandit la un halat de baie cu papuci si prosop si a zis ca e bine ca si asa nu are.mai ramane direct.dar cred ca tot la fel si ei ii luam.
ideea cu pelerina e buna dar de unde ca nu am neagra.