Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

buna gravidute,
Azi m-am cantarit, avem 5 kg in plus, la 21-22 saptamani, nu cred ca e rau, mai ales ca a crescut burtica f mult.
Tot asa cu burtica tare, parca ma tine cand stau in picioare, nu-mi ajunge nici pielea nici ce pe inauntru, nu stiu cu colul cum e.
Maine mergem la eco 4d, la Sibiu, pe Valea Oltului, acum ca tot au cazut pietre si trebuia sa inauguram noi drumul. Mare mister mai e copilul asta! Cand sa mergem sa-l vedem se blocheaza drumul. Dar tot mergem, de-ncapatati ce suntem.
Mihaela, bafta multa vineri. Eu in scoala aveam alta problema, de emotii imi tremura piciorul pe ambreiaj de nu mai puteam sa il apas. Acum nu mai am nici o jena, desi de cand a avansat sarcina parca nu mai sunt la fel de vigilenta. Sau o fi si vremea asta...
Va pupcim si cred ca ne auzim pe vineri.
Diana 21+ si Julie 3 anisori

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

a, Dana_p cum e cu pusul mainii pe burtica?
Ca si eu numai cu mana pe burtica stau. da' nu cred ca pot renunta la asa ceva
diana

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

dutelor avem vesti bune,deabia ne-am intors de la tanti doctora si ne-a anuntat ca o sa avem BAIATTTTTTAm vazut niste bilute intre piciorusele lui de mai mare frumusetea,statea asa frumusel de parca vroia sa ne arate tot,santem asa de fericiti ca nici nu pot descrie in cuvinte.
Deci,vreau si eu carucior albastru va rog.
Bebicul e super bine se dezvolta normal,ma bate toata ziuade nici nu stiu cand are timp sa doarma ca mai tot timpul il simt miscand.Ne-a programat deja cezariana o sa ne interneze pe 27 martie si o sa faca operatie pe 28 ,e putin mai devreme decat ne asteptam.
Mihaela iti tinem pumnii vineri fi linistita ca ai sa iei examenul cu brio.
Eliana santem alaturi de tine in continuare,ai incredere ca totul o sa se termine cu bine.
Pupici pe burtici la toate si numai bine,ajunge sa nu va plictisesc.
25

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

BiancaM multumesc frumos, dar nu ma descurc

Nu stiu nici parola si mi-e ca nu ma descurc
Diseara cand ajung acasa- acum sunt la servici- o sa-ti trimit tie pozele pe mail

Multumesc anticipat

ElenaGiulia multe felicitari penreu baetel sa ai sarcina usoara si sa va bucurati de el.
Pupici

Fetelor nu veniti la o ceasca de cafea si un pahar de vorba??

Nu mai sunteti active de loc

Diana 23+

Mergi la inceput

Gabdyd {Diana} ai mare grija la drum

Iti tinem pumniii si sa ne dai de veste cand te intorci

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

a, Dana_p cum e cu pusul mainii pe burtica?
Ca si eu numai cu mana pe burtica stau. da' nu cred ca pot renunta la asa ceva

Buna tuturor!

E f greu, mai ales at cand misca copilul. Ma abtin, dar uneori nu rezist...
Nu am voie sa pun mana pe burtica deoarece uterul reactioneaza la atingere - se intareste si mai tare.
Sper ca gynipral sa-si faca efectul...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

burtici
ce liniste pe aici
una din fete a postat la capitolul 11 care vad ca nu a fost inchi si mi-am permis sa ii mut mesajul aici sa il vedem toate:

quote:
Originally posted by ghibuadina

Buna mamicilor,
Eu v-am scris mai rar pana acum, insav-am tot ciit si dc am avut vreo solutie pt cineva , am raspuns.Eu am aflat de curand ca voi avea o printesa, o bubulina.Deci, am nevoie de un carucior roz.Tot ne-a tinut in stand-by, ba e baiat, ba e fetita, acum ultima data, cd i-am facut echo morfologica a stat cu piciorusele desfacute si i-am putut vedea comoara.Voi cate kg ati luat pana acum.Eu aprox 9-10 , dar stagnez de vreo luna.sper sa nu mai iau prea mult, ca nu e sanatos.In rest, aici stau bine treburile.printesica misca mai tot tp, nu e puturoasa(oricum are cu cine sa semene.
Va pupik si va tyransmit Sarbatori fericite la toate mamicile si burticile si un an nou excelent pentru ca vom avea nevoie.
Adina

adina 25

felicitari mamicilor care au aflat ce se ascunde in burtica

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

iar am uitat semnatura

Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

BiancaM ti-am trimis un mesaj dar nu stiu adresa ta de mail ca sa pot sa ti le atasez

Diana si bebelina 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Buna seara la fete,

Eliana asteptam vesti bune si poate ajuta DD sa fi si tu in familie de sarbatori. Doamne ajuta!

ElenaGiulia sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Mihaela bine te`ai intors in randurile noastre, ca prea iti mergea tie acolo plaja alea alea in timp ce paici ploua. Bafta maine

Sori felicitari pentru cei 10 cozonaci

Referitor la botez, nasi vor fi nasii de cununie, nu pt. ca asa e traditia ci pt. ca sunt cum vrem noi.

Noi suntem bine, am terminat de facut curat si de maine gatim. Azi nu prea a miscat bb pana nu mi`am terminat treaba si m`am intins in pat.
Vroiam sa va intreb azi dimi m`am trezit cu niste intepaturi in burta (nu era bb)in partea dreapta in zona buricului nu pe lateral sau sub burta. Cert e ca pe partea stanga nu puteam sa stau iar pe dreapta cand ma ridicam era grav. Am luat nospa una de dimi si apoi la pranz, in timpul zilei nam mai avut treaba cu durerea ca altfel nu mai faceam treaba. Sambata avem ultimul control pe acest an, il voi intreba si pe dr. de intepatura, dar poate aveti si voi vreo idee ce poate fi.
Ma alatur si eu mamicilor care`l simt pe bb cum riposteaza cand stau prea mult la calculator

23+6

clara

Mergi la inceput