Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 29
karra80 spune:
Salutari....
Am intrat sa dam si noi raportul....suntem bine si azi am scapt prin magazine...si a venit mosul la bebelina.....am si pus cateva poze cu ce am luat.....am hotarat cu tati ca dupa sarbatori vom lua si carut si patutzul acuma am luat asa ce mi-a sarit in ochi si ca sa-mi fac damblaua.....
Elyanne ai grija si multa bafta......iti tinem pumnii sa fie bine
Mihaelaa grija mare la condus sa nu te mai sperii canu e bine pt bebe si nici sa nu te enervezi...ca nici asta nu face bine.....
Amma ce burtika mare ai......a crescut si la tine...
In legatura cu botezul...eu voi merge cu bebelusca la preot sa ne faca slujba dupa ce iesim din spital ca sa putem iesi din casa...si apoi botezul dupa pasti in mai sa fie cald si bine.....
Karra
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
tzuna spune:
Buna burticute!
In primul rand va multumesc pentru incurajari. M-am hotarat sa raman la medicul meu tocmai pentru ca sunt multumita de cum se poarta cu mine si asa cum ati zis si voi nu ma pot lua dupa o singura persoana ca nu pot sti exact cum au stat lucrurile. Daca insa mi se va parea ceva suspect imi voi cauta alt medic dupa sarbatori dar nu cred ca va fi cazul. Si pana la urma tot Dumnezeu le aranjeaza pe toate. In acelasi timp eu sunt surprinsa de reactia mea de luni. Adica nu mi se intamplase mare lucru si eu plangeam de mama focului. In fine, cred ca sunt hormonii.
Elyanne- e bine ca esti optimista. Esti un bun examplu pentru noi (ce ma faceam eu o plangacioasa in locul tau?). Sper sa iesi din spital pana vineri cand plec eu la munte ca sa stiu ce-ai facut.
In seara asta am program de curatenie. Fac si eu cat pot ca oricum nu terminam pana plecam. Chiar mai avem multe de facut.
Legat de subiectele propuse: nasi-cei de cununie desi sunt stabiliti (temporar) in Anglia. Ne intelegem f bine cu ei, mi-au purtat noroc ca la nunta noastra ea era insarcinata in 5 luni.
Sex- nu mai facem de cateva luni (vreo 2), nici nu ma stiu exact. Dar acum ca vom fi in concediu.....plecam si la o cabana 3 zile....
Botezul- daca are bebe ceva probleme il vom face imediat, chiar si in maternitate, daca e totul ok imediat ce iesim din postul Pastelui adica pe la 40 de zile, inca nu stiu exact cum cade Pastele. Voi faceti petrecere dupa? Ca noi nu vrem sa facem mare lucru. Adica vom invita cateva persoane apropiate, familia si nasii.
Contractii- nu cred ca am avut contractii adevarate pana duminica (la teatru) dar nici nu s-au mai repetata de atunci. Eu oricum am colul scurt de la inceput asa ca sper sa nu mai am deloc.
Si acum rog o persoana binevoitoare sa ma ajute si pe mine sa-mi pun niste poze (vreo 5) in album. Ultimele care le-am pus au fost acceptate si disponibile vreo saptamana dupa care au disparut. Daca ma poate ajuta cineva i le trimit pe mail (sa-mi dea un PM cu adresa). As vrea sa le puneti pe grup sa vad daca burtica mea vi se pare asa mare ca m-am saturat sa se tot mire lumea ca nu e posibil ca eu sa nasc in Martie si inca la jumatatea lunii. La serviciu toti se poarta cu mine de partca as putea naste in fiecare moment.
Asta e tot. Aveti grija de voi si de bebei. Abia astept sa ajung la parinti sa fiu rasfatata si sa ascult toata ziua numai colinde.
lore123 spune:
salutare!
am revenit cu ceva date.
U.M. 28.06.2006
D.P.N. 04.04.2007
Doctorul care imi urmareste sarcina este dr. Hrubaru de la maternitatea Bega.
Azi am fost la control si totul e ok, mare motiv de bucurie.
Va salut pe toate si numai vesti bune sa aveti.
BiancaM spune:
Buna seara!
Noi suntem bine, ne miscam toata ziua, si toata noaptea(asta zic eu, ca o simt dupa ce vin de la baie). In rest nimic nou. NE pregatim de Sarbatori. Azi trebuie sa mergem sa cumparam pentru mancare si baute. E posibil sa avem musafiri, si atunci vreau sa fac treaba bine
.
Tzuna , hai ca te ajut eu cu pozele, poate de mine o sa le fie frica si o sa stea in album
.
Elyanne, sa iti ajute Dumnezeu sa treci cu bine de problemele de acum!
Despre botez eu stiu ca se face dupa 40 de zile dupa nastere. Noi o sa vedem cum om face, ca daca vin nasii din Romania atunci asteptam pana in iunie pe sfarsit, inceput de iulie, dar daca nu vin, atunci o sa incercam sa facem dupa 40 de zile.
25
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
RaisaFudulu spune:
Buna seara 
Cred ca toate sunteti foarte ocupate acum cu pregatirile, cumparaturi, cu bradutul...........
Eu am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem bine....abia astept sa termin cu serviciul pentru ca acum la sfarsit de an si la noi - cum a mai zis cineva mai devreme - este mare agitatie, dar pe mine nu ma atinge sunt imuna
Sa lasam aceste lucruri pentru ca vin sarbatorile si miroase deja a Craciun, maine de abia astept sa impodobim bradul
Chiar daca acum am treaba mai trag cui ochiul si la voi dar vad ca nu prea sunteti prezente, poate mai tarziu
Multumim Roxanici pentru vestile aduse despre Eliane si ne rugam sa fie bine si ea si bebeii ei si sa-si petreaca sarbatorile de iarna acasa.
V-am pupat si va astept sa scrieti

Diana 23+
RaisaFudulu spune:
Tot eu
Poate ma ajuta si pe mine cineva -..... sunt cam batuta-n cap - sa pun poze in album. Imi zice acolo ca daca sunt utilizator nou sa astept pana la sfarsitul lunii
Sau nu am intrat bine??
Ajutooooooooooooooor
BiancaM spune:
Raisa, mai incearca si acum , ca ti-am facut un album al tau.Incearca sa pui pozele in albumul tau, dar sa le faci publice, ca sa le putem vedea si noi. DE faza cu membru nou nu am auzit pana acum...
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
RaisaFudulu spune:
nu te supara pe mine dar ori sunt prea obosita ori

Am mers pe prima pagina la albumul tuturor si numele meu nu apare. nu mai stiu ce sa fac
Am salvat pozele la mine pe mail
Poate mai ai chef sa ma ajuti
Multumesc
BiancaM spune:
Scuze, si eu gresisem, facusem albumul dar nu-l facusem public
.Putea fi vazut doar daca erai logata. Acum sper ca merge, daca nu, atunci trimite-mi mie pozele pe mail si incerc eu sa le pun.
Am uitat sa te intreb, stii user name si parola ca sa poti sa intri in yahoo photos? Ca altfel nu poti pune pozele
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!