Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 28
Rebiana27 spune:
Absoluta la noi e obiceiul sa faci botezul cam la 6 saptamani de la nastere. Dar mai stiu si ca nu e batut in cuie; de exemplu fratele meu a fost botezat pe la 4 luni pentru ca nasul a avut niste probleme grave si ai mei au preferat sa astepte. De ce nu-l intrebi pe preotul parohiei de care apartii? El te va sfatui cel mai bine!
Rebiana
24+ 
ralualexandrei spune:
Elyanne tinem pumnii in continuare si totul va fi bine.
Mihaelaaa bafta vineri si un sfat nu te grabi si eu am fost emotionata la examen si bb salta in burta de numa' numa' insa imi repetam in gand ca trebuie sa fiu calma si uite ca am luat examenul,saptamana viitoare imi ridic carnetul.
Despre sexla noi nu mai este la fel de des ca inainte insa nici nu m-am culcat pe o ureche mai ales ca ma simt bine.In privintza tandretei,normal ca acum este mai tandru cu mine si mai atent.
Despre botez eu am sa-l fac la 3 luni insa am sa-mi fac molifta si mie si copilului inainte.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
24+
album no1 album no2 albumul no3
paxela spune:
burtici
mihaaa curaj si capul sus, vei vedea nu e asa greu, mult curaj si stapanire de sine, bafta multa si asteptam vesti bune vineri
Alexa
26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
cria_bv spune:
Pai eu cred ca pt botez conteaza si starea copilului, daca e bolnavior sau prematur il botezi mai tarziu nu? De obicei din cate stiu eu cam pe la 2 luni.
Cria
21+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
cria_bv spune:
Mihaaa bafta maxima la examen vineri si nu te stresa tare ca daca nu il iei data viitoare., ca doar nu se termina carnetele. ![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
Sori1980 spune:
Vai fetelor, aseara mi-a dat bebita un sut de am sarit din pat, m-am cam speriat pt ca a fost foarte puternic si m-a si durut, dupa aia mi-am dat seama ca mi-a tras un sut in vezica. Bebita mea ma loveste numai jos de o saptamana incoace, oare e motiv de ingrijorare? Inainte ma lovea in toate partile si sus si jos si isi schimba pozitia in continuu, imi dadeam seama dupa locul unde ma lovea. Acum insa de o saptamana numai deasupra osului pubian si in zona apendicelui o simt. Voi ce credeti, e ok?
Inca o chestie, se vede la ecografie daca este lung sau scurt colul? Ca mie nu mi-a facut niciodata control pe calul balan de cand am ramas insarcinata si cateodata imi fac griji. Ecografii am avut o multime si mi s-a spus ca e normal tot, dar nu au specificat nimic de col. Contractii am din cand in cand dar nu dureroase, simt o presiune, parca se strange burta, dar se opresc imediat cum imi gasesc o pozitie mai comoda (de fapt presupun eu ca sunt contractii, dar nu sunt sigura).
Eliana, curaj si iti tinem pumnii in continuare sa fie totul bine cu tine si cu bebelusii tai!
Despre botez, la noi in diaspora, nu prea se respecta traditia asta cu botezatul copilului pana in 3 luni. Multi romani otodocsi isi boteaza copiii pe la 5-6 luni. La catolici nu prea conteaza, ca tot nu il baga tot in cristelnita, numai il uda putin, deci, si noi probabil ca o sa facem botez pe la 4 luni, nu mai devreme, sa ne dezmeticim si noi un pic si sa avem timp sa organizam.
O zi buna.
Sori
22+ cu 
Amma23 spune:
Vin si eu sa intreb de Eliana. Oare ce-o mai face, draga de ea. 
Doamne ajuta sa-i fie bine.
Botezul se face pana la 40 de zile. Se spune ca bebe e mai protejat si e bine ca perioada asta sa fie cit mai mica. Nu stiu nici noi cum o sa facem, fiindca am fi vrut sa facem botezul in Romania, dar nu putem veni cu el asa mic. Pana la urma o sa ne caram familia aici, cred. Daca e bolnav, botezul se poate face si dupa o saptamana.
Sori si eu il simteam tot in partea de jos. Duminica am facut ecografie si mi-a spus ca e cu capsorul in jos. Deci da din maini cred. Acum il simt cam peste tot.Nu cred ca ai motiv sa te ingrijorezi, mai ales ca ziceai ca se mirau si doctorii de cit misca. Stai linistita ca e bine.
Si eu am contractii, da' cica e normal.Doar ca nu trebuie sa fie mai mult de 10 pe zi. Mie mi se intimpla cind sunt obosita, cind merg mult, dar nu mi s-a intimplat niciodata sa am mai mult de 3 pe zi
Mihaela,bafta vineri la examen, o sa fie bine o sa vezi. Ai un viitor sofer cu tine, doar :-)
Atat pentru azi, v-am pupacit.
Dana_P spune:
[quote]Originally posted by Sori1980
Inca o chestie, se vede la ecografie daca este lung sau scurt colul?
Sori, se vede la ecografie cum e colul.
Mie prima data la eco mi-a spus ca am colul scurt.
Daca aveai colul scurt sigur iti spuneau. Deci, nu are sens sa iti faci griji.
23+ 
roxanici spune:
Stiri despre Eliana:
- tot in spital cu perfuzie si injectii
- cerclaj amanat iar din lipsa de dr (absent nemotivat, probabil probleme de ultim moment)
- contractii nu mai are decat intariri usoare de burta
- colul deschis putin (jumate de cm) si la interior
- stare de spirit:pozitiva dar nerabdatoare sa i se faca cerclajul sau sa mearga acasa unde sa continue tratamentul
roxana
26+