Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumesc de raspuns B_Irina-c sio sa incerc sa nu mai imi fac griji si sa nu le mai ascult pe fetele astea, si-asa nu mai am mult de stat la birou

Tensiunea eu o am 10/6 si mi-a zis ca e cam mica, dar nu-mi fac griji pentru ca am vazut ca este normal

Pupici

Diana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Paula nici eu nu m_am confruntat cu tensiunea, am avut tot timpul 10 cu 4 sau 6; nu exista un inlocuitor pt medicamentul care ti l-a dat? ai intrebat la farmacie?

Azi nu m-am simtit nici eu bine, se pare ca in fiecare zi e cate ceva; m-am luat un val de caldura, parca tremuram eram f slabita si stare de lesin, sa fie de la lipsa de fier? oricum am inceput sa iau stiu ca sunt putin anemica;

despre si la noi s-a cam rarit cu toate ca nu am avut interdicatie, dar zice sotiorul cand ma vede asa ii e frica sa nu se intample ceva, insa suntem dragastosi...

Oare Elyanna e bine? nu mai avem nici o veste

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele,

Venim si noi la raport. Bebita cuminte, probabil suparata pe maica-sa care ieri a facut cozonac toata ziulica… am malaxor, nu framant la mana, dar oricum, toata ziua am stat in picioare, ca sa fac 10 cozo, si aseara eram franta, iar bebita f. tacuta toata ziua ieri. Dar cum m-am intins in pat aseara, a inceput sa imi dea suturi.

La capitolul nasi, la noi e complicata treaba cu religia, eu fiind catolica si sotul evreu. Daca era baiat hotarasem sa ii facem circumcizie, dar sa il si botezam. Aici multi baietei sunt circumcisi la nastere, pt. ca e mai curat, risc scazut de infectii, etc., nu neaparat din motive religioase. Dar e fetita, si e mai usor, o botezam la catolici, iar nasi o sa fie nasii de cununie, care sunt ortodocsi. Apropos de nasi, tocmai ne-au rugat niste prieteni sa le fim nasi de cununie, asa ca nasim in 2008 in primavara ( numa’ bine, ca o sa fie bebelina mai marisoara).

Cat despre , noi cam facem pauza in timpul sarcinii, desi acum nu mai e considerata sarcina mea cu risc; eu n-am nici un chef, iar sotul s-a resemnat, nici nu pare sa il deranjeze, mai ales cu toate schimbarile astea din viata noastra. Dar nu pare sa ne afecteze relatia, suntem amandoi afectuosi unul cu altul, ne minunam cum creste burtica, etc.

Pupici, Sori 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Cand sa dau si eu stiri despre Eliana iar mi-a luat-o Roandre inainte. Tot e bine ca aflam despre ea.

Sa ne tii la curent Roandre

roxana 26+

Mergi la inceput

Gata avem vesti despre Eliana, deci iar s-a amanat cerclajul, contractii nenoricite ce v-o fi apucat si doar ea statea saracuta mai mult in pat; mai rau ca se apropie sarbatorile; Bafta sa te intorci cu bine!!!!

Mergi la inceput

Roxana ai mai aflat si tu ceva despre Elyanna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Mai fetelor ce spor aveti la scris.... Abia reusesc sa citesc. Eu sunt super ocupata cu serviciu, facultate, treaba pe acasa... Dar cu toate astea am fost duminica la teatru cu niste prieteni. Am fost la Teatru National la Take, Ianke si Cadir. Piesa e scoasa de vreo 4 ani dar noi abia acum am reusit sa o vedem si a meritat pe deplin. Singura chestie care ne-a umbrit seara au fost primele mele contractii dureroase din timpul spectacolului (poate de la statul in aceeasi pozitie zic eu). Oricum ajunsa acasa n-am mai avut nimic. Nici n-am apucat sa iau No-Spa.
Ieri insa am avut o zi f proasta. O colega de la serviciu care a nascut acum 1 an a venit sa ne vada si m-a intrebat cu cine nasc. Eu ii zic : cu dna Crisan (Atanasiu) de la Filantropia. Ea nu zice nimic decat ca tb sa vb si revine. M-a infricosat pur si simplu ca dr asta nu a vrut sa-i faca cezariana la cerere, ca pana la urma a programat-o pt cezariana dar ea a intrat in travaliu cu o zi inainte si dr nici nu a venit cand a sunat-o. Si pana la urma prin alte pile a operat-o un alt medic. Ea a fost f vehementa si mi-a spus ca tb sa ma mut imediat de la medicul asta. Ca nu opereaza ea decat ca mana a 2-a in sala si de asta nu face operatii la urgenta etc. Ei si colac peste pupaza dupa ce a plecat ea si am terminat ce aveam eu de facut cu copilasii m-au apucat grijile rau de tot. Ca ce ma fac eu, unde gasesc alt medic acum....ca eu nu stiu dc voi putea naste normal (1.55 cm, 44 kg initial)si daca asta ma abandoneaza acolo ce fac.... Ei si asa m-a busit plansul vreo ora de m-au stiut toate la serviciu si nu ma credeau ca plang din cauza medicului. Ele ziceau ca poate am alte probleme si nu le zic.... Eu cred ca eram (si mai sunt) si f ingrijorata dar si hormonii si-au spus in sfarsit cuvantul ca prea nu se schimbase nimic la mine. Asa ca eu aveam programare la dna dr la 16 pt recoltare Clamydia etc si nu stiam daca sa ma mai duc. Pana la urma m-am dus, i-am zis ca m-a apucat frica , ca cei din jur ma sperie ca nu voi naste normal si ea mi-a promis ca va veni indiferent cand o chem (si din ce ma interesasem eu chiar vine) si ca in cazul in care nu merge natural (dar sa nu-i cer epidurala ca ea nu face- zice ca nu-i bine pt bebe- aici parerile sunt impartite)imi face cezariana la urgenta. Parca m-am mai linistit dar tot mi-a ramas ceva pe creier. Ce sa fac? Daca Doamne fereste se va intampla ceva imi va parea rau toata viata ca voi spune ca am fost avertizata. In acelasi timp eu am auzit numai lucruri bune in rest despre ea. Si sunt f multumita. M-a trimis la toate analizele care se faca cum mai nou, mi l-a salvat pe bebe la inceput, ma cunoaste, tine minte ce si cum, adica se vede ca o intereseaza cat de cat persoana mea. Si sa-mi caut alt medic acum? Nu-i aiurea? Ca e si tarziu, nici n-as sti pe cine sa aleg, si daca al doilea ma lasa balta ca e mai putin implicat.... Nu stiu ce sa fac. Teoretic raman la dna dr de care eu chiar sunt multumita.... Dar va rog sa-mi spuneti dc a mai nascut cineva cu dumneaei.
Eu mai lucrez pana joi si vineri plecam la parinti, la munte pana pe 7 ianuarie. Asa ca zilele astea ce va mai scriu.
As vrea insa sa avem vesti bune de la Ellyane cat mai repede ca sa stiu si eu ce-i cu ea.
27 + (parca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Roxana ai mai aflat si tu ceva despre Elyanna?

Kmi, aceleasi lucruri le aflasem si eu. Exact ce a a zis si Roandre, nu am mai avut nimic de completat.

roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici si de la noi
azi am fost la medicul de fam dupa reteta de vitamine si fier si trimiterea la analize, care ar fi trebuit sa le fac dupa 1 ian in 28 de sapt dar ia mi-a dat trimitere pe formularul vechi pt saptamana asta( ca cica dalea noi nu are) oare nu o fi prea devreme?
si in plus cand mi-a luat tensiunea sa albit, ma intrebat daca iau vitaminele si fierul , cand am facut ultimele analize , si ca e mica si nu e ok, dar atat, asa ca acum trebuie iar sa dau de ginecoloaga sa o intreb ce trebuie sa fac, caci valoarea e 9 cu 5 si asta la ora 5 dupa multa cola, ciocolata si putin ness dimineata

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

.
vin si eu la raport pt ziua de astaz.
roxanici stiu ca este durerors cand se taie pielita de la putza dar n_am ce sa fac asa este obiceu si noi trebuie sa respectam.
despre si la noi acuma este foarte rar ca sa nu se supere bb.
Roandre so saluti pe elyanne din partea noastra multa sanatate.
va pup si revenim un pic mai tarziu pt ca acuma vrem sa papam un pic

matilda25 fix

Mergi la inceput