Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
magdutah spune:
si eu ... si eu ... sa zic :
Lili_g eu il simt numai ca pe un fluturas! Poate o data pe saptamana mai da si el cate un sut si asta doar seara. Eu in timpul zilei as putea spune ca nu simt nimic ... doctorul insa saptamana trecuta mi-a spus sa nu imi fac griji ca e normal ...
Pupici, Magda
http://mfoca.myphotoalbum.com/
paxela spune:
si eu tot ca un fluturas o simt , o simt miscand putin si rar , dar dr a zis ca e ok , totul e sa miste zilnic ,
Alexa
26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
roxanici spune:
si eu subscriu la fluturasi...suturi adevarate, la fel ca magdutah, odata pe saptamana primesc
roxana
25+
magdutah spune:
tzuna de mult vroiam sa te felicit pentru toate realizarile tale ... Daca am retinut eu bine, te tot gandesti daca sa ingheti anul la master, corect? Nu renunta! Ce fel de specializare faci ? Cumnata mea face medicina: a ramas insarcinata cand era in anul 2, se gandea sa isi ia "concediu academic" un an, pana la urma au ajutat-o parintii si socrii si a ajuns acum in ultimul an cu o frumusete de baiat de 2 anisori! Daca pentru lucrarea de final nu ai de facut experiente in laboratoare ... atunci nu cred ca o sa fie foarte greu sa duci totul la capat! Apoi mai am o colega de facultate care in luna a noua s-a prezentat la examenul de definitivat! Clar, la tine nu este doar un examen ... dar asa ca idee se poate incerca de dus pana la capat!
http://mfoca.myphotoalbum.com/
Rebiana27 spune:
Ma inscriu si eu la "sectia fluturasi". La mine chiar daca mananc ciocolata nu da semne de hiperactivitate. Uneori insa mai trage cate un sutulet zdravan. Dar rar! Eu ma bucur ca il simt, chiar si avand miscari delicate.
Rebiana
24+ 
kisstherain999 spune:
Eu cel mai bine il simt pe bebe dupa ce mananc si ma intind si tin mainile pe burta sau daca il "ingramadesc" pe scaun la calculator.
Atunci cand am intrat in panica pt ca nu il mai simteam am pus pe burta castile de la calculator. Am incercat cu muzica simfonica, cutiuta muzicala, dar cel mai bine a reactinat la muzica populara
. Nu stiu de ce, poate ca e mai ritmata.
kiss 
23+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
lauramar spune:
La mine au plecat de mult fluturasii acum am un stol intreg de pasari
!Ma tot mir de unde are atata putere si energie ca ciocolata nu mananc doar o data la doua saptamani cam asa.Credeti ca e normal sa miste atata si cu asa putere? Eu sunt bucuroasa ca o simt dar cateodata mi-i se pare exagerata forta ei.
Sori1980 spune:
Gore78, nu iti fa griji ca bebe e mai mare, si la mine e la fel, si nu e rau… nu toti bebelusii cresc la fel… mie mi-au iesit toate analizele bine, stim exact cand bebita a fost conceputa, si e mai mare decat media… dar, la noi in familie, adica la sot, s-au nascut numai copii mari… de 4-5kg, sper oricum a noastra sa nu fie chiar asa de mare…
Kisstherain999, ma regasesc putin in povestea sarcinii tale… si noi suntem casatoriti de 3 ani, am huzurit o perioada, dar vara asta care a trecut incepusem sa ne gandim ca ne-am dori un bebe, desi nu eram chiar siguri ca suntem pregatiti. Oricum, chiar daca incepusem sa planuim, nu ne-am imaginat ca pot ramane insarcinata din prima luna cand nu ne-am protejat…eram sigura ca o sa avem o perioada de tranzitie, sa ne obisnuim cu ideea, asa ca si pentru noi a fost o surpriza, pentru ca am ramas insarcinata peste noapte. Dar suntem indragostiti de bebelusa noastra din burtica, care isi face din ce in ce mai simtita prezenta, prin meciurile de fotbal care le joaca cu burta mea, de ajuns de des
Cum zicea BiancaM, nici la noi aici nu se obisnuieste sa dai cadouri la doctori, doar dupa nastere, daca esti multumit de atentia medicala, de dr. sau de asistente, poti trimite flori sau un cadou in semn de apreciere. Oricum, plocoane nu se dau… Bianca, am vazut pozele, frumoasa burtica, sa creasca mare si sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Sa raspund la tema de azi, bebita noastra se va numi Alexia Sara. Mie de cand ma stiu mi-a placut Alexia si suna tare bine si in engleza. "Sara" l-am ales ca sa aiba si un nume evreiesc, de vreme ce asta e religia sotului meu. Cum i-am prezentat sotului cele 2 nume, a fost imediat de accord, pt ca si lui ii plac f. mult, in special Alexia. Asa ca nu am avut de furca ![]()
Lauramar si a mea bebita e hiperactiva, da asa niste suturi si tot medici se mira la ecograf, ca e asa "party baby", dar nu e nimic rau in asta. Apropos, si la mine saptamana asta tot asa mai ca un fluturas a miscat, desi am simtit-o in fiecare zi, dar cum am avut ecografie luni, am vazut ca desi eu o simteam mai delicat, ea acolo tot hiperactiva se vedea, deci nu e o regula… probabil depinde de pozitie.
Pupici si weekend placut!
Sori
21w6d cu
madmat spune:
buna seara [gravi
ma inscriu si eu la fluturase pt ca de sutur avem parte numai de cateva ora pe saptamana,dar stau linistita ca luni cand am fost la eco era foarte activ bb meu
matilda
24+
Lili_g spune:
Hai ca m-am mai linistit un pic acum ca va aud pe voi. Treaba e ca pana acu' cateva zile se misca puternic, in toate directiile si de-odata...cumintel/tica. O fi si pozitia mai buna cum ziceti voi...
Acum stau prea concentrata sa urmaresc fiecare miscare, nici asta nu cred ca e bine - se sperie bietul copil ca-i ma-sa "concentrata".
Lili (26+)