Oradea (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi ... Giulia a fost atat de incantata de brad incat vroia sa l imbratiseze si nici nu au mai interesat o cadourile cateva minute. Inca nu i a trecut incantarea si dorinta de a lua bradul la nani

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ati fost in centru la iesle? Eu poate ajung deseara, la pozat.
Dar unde ati pus imaginile cu bradutii vostri? Pe al Dariei l-am vazut , dar restul?
Noah ca Marius si-a facut album, dar n-a pozat bradul...
Eu am venit cu mai multe poze aici, ca doar v-am plictisit tot anul cu imagini si cum sa ma las acum, la final de 2006?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Noah...
1,2,3

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

Hihihi, vazut ratzushca pe bradut si am vazut si pozicile vecinului meu
Mai vrem, mai vrem de la toti oradenii Dc

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

intru rapid sa pun poza bradutului nostru si fug la colindat: "Deschideee usaaa creeestineee...!"
http://family.webshots.com/photo/2957954080081429888FHFCWn

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Asa va vreau! Cu braduti e atmosfera de sarbatori.
Mai astept poze si de la ceilalti oradeni.
Eu am sa va arat poze din oras din aceasta seara. Vreti?
P.S. Inca n-am plecat

Florile mele

Mergi la inceput

Nu scapati fara poze din aceasta seara. Cam frig a fost la -3 grade.
Cand m-am intors acasa, am constatat ca uitasem geamul la balconul cu flori deschis , am fugit repede sa-l inchid, drept urmare am ajuns la "performanta" de a-mi rasturna bradul.
In urma prabusirii pomului de Craciun, varful s-a sfaramat impreuna cu inca 2-3 globuri. Putea fi si mai rau. Beculetele inca clipocesc.

Florile mele

Mergi la inceput

Ooo, Siminel, ce faaain, macar asa vad si eu orasul Merci din suflet pentru pozici, noi nu apucam sa mergem pe centru nici ziua, nici seara ... Merci inca o data. Si mi pare rau de accidentul cu bradutul, bine ca in rest e totul ok
Cris - super fain bradutul si am revazut si pozicile cu aniversatul. Multa sanatate va dorim.

Si eu astept oradenii cu pozici, maine `st la munci si vreau sa ma inveselesc oleac`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Aici puteti vedea centrul in orice clipa:)
Sunt plecata din oras, dar am intrat sa va spun ca mi-e dor de voi, si vreau sa va urez An Nou fericit, plin de bucurie, sanatate, dragoste si prosperitate!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

daria
simina-multumimde poze, noi am vazut orasul impodobit(mai putin ieslea), dar doar din masina...
gabi, deja urari de an nou??!! ce-i gata anu'??numai bine si tie si distractieeeee maximaaa!!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput