Oradea (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Unii din voi stiti ca-l pierdusem pe Cocuta in ajunul de Craciun 2005, in timp ce impodobeam bradul.
Unde? tocmai in calculator.
Azi mi-am reamintit povestea. Imaginile vorbesc.
Asta e partea frumoasa. Sau atunci cand stateam la TV si el a intrat in buzunarul de la bluza de trening cu care eram imbracata. Mare "cercetas" a fost. Au ramas amintirile.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

of, draga de ea

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Am inceput saptamana in bezna. La 5.45 azi dimineata au ramas cateva apartamente din bloc fara curent.
Au inceput sa ni se dezghete frigiderele...Nici nu mai stiu la ce ora au venit cei de la Electrica sa remedieze problema.
Nu degeaba au fost caderile scurte de curent saptamana trecuta.

Dar am avut o surpriza la intoarcere. In holul apartamentului am gasit un brad destul de mare, si nu stiu de unde a aparut.
Sa fi trecut Mos Craciun?
Trebuie sa dezleg dilema. Deocamdata n-am pe cine intreba.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina, pe la mine a trecut ... de fapt am trecut io si am cumparat un brad suuuper suuper cu doar 200 de mii, din piata Rogerius. Tare incantata sunt, sa stiti ! E mare si des si are tot ce i trebuie

Spor la cumparaturi si preagatiri si la orice ati face ! Sa vaeti o zi faina !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

of trebuie sa ma duc si eu in piata... am fost sambata, dar n-am gasit mare lucru. Si tot suntem fara brad...

Mergi la inceput

Si bradul meu tot 20 lei a fost. Partea proasta e ca l-a carat mami singura din Piata Mare.

Florile mele

Mergi la inceput

tineti-ne pumnii maine si poimaine... avem 2+1 serbari... Sper sa mearga totul bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabitzu - s a facut. daaar, te costa n`shpe poze cu ambii copii, da ?

Salut oradenii, pe toti, chiar si pe cei care chiulesc asa, fara urma

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

dariiiiaaaa!ma acuzi de chiul??
Da' un pic de clementa, te rog, ca am facut greseala sa-mi iau concediu si sunt mai ocupata si mai obosita ca toata ziua...... de fapt stiti si voi foarte bine.
In spre seara voi reveni cu poze de la serbarea lui Andrei, care va fi azi la ora 5, cand piticul va fi rupt de oboseala. Dar sper sa iasa bine.

So, cum merg intalnirile cu Mosu'?? Gata cumparaturile? Daca nu, spor la cheltuit bani!!!

SANATATE!!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Si noi suntem prezenti si avem serbarea tot azi la 17.

Mergi la inceput