Oradea (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi ani oradenii mei dragi si un 2007 minunat pe toate planurile !

Noi nu am fo` nicaieri ... io am dormit ca un sac de cartofi, dar la anu` recuperam noi toate revelioanele de pensionari

Sa aveti o saptmana faina !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LA MULTI ANI!!!!!

Ne-am trezit si noi...!!!!

Am petrecut la un restaurant, intr-un cerc restrans si a fost frumos!!!Iar dimineata, dupa doua ore de somn, am fugit la Arieseni, sa dam copilu' cu sania!!!
http://family.webshots.com/photo/2696550090081429888XyfBjz

Partia nu a fost buna pentru schiat, dar spuneau oamenii ca se pregateste de nins http://family.webshots.com/photo/2090343820081429888OelMNk

Simina-ne-am uitat la pozele de la bucatariesi lui Andrei tare i-a placut solnita(banuiesc ca e) cu ratuste!

Daria-ne-am uitat si la pozele cu Giulia, iar Andrei mi-a spus ca sigur are si el un cadou sub bradutul vostru!!

Numai bine!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cristina, ce-ti mai face azaleea?
Frumos ca ati ajuns un pic la munte.
Legat de solnita, sarea si piperul sunt doi pinguini.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_sm spune:

Salut evelor!
am o mare rugaminte la voi .Vreau sa va intreb daca la voi este in Oradea un targ de animale de rasa ...Se organizeaza la sfarsitul saptamanii ceva de unde sa pot achizitiona un Bulldog englez sau un bichon sau un westie .Va rog mult sa imi raspundeti aici pe site sau un mail la ionuta_smaranduta@yahoo.com.E f important pt mine .Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Am facut o selectie a celor mai reusite poze din 2006.
Sper sa va placa.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simina, frumoase poze!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Siminel - super faine pozele, florile Schlumbergera e cea mai cea

Pupici la oradenii tare ocupati !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Asta seara am desfacut bradul de Craciun, ca se prea uscase langa calorifer.

Florile mele

Mergi la inceput

Siminel - gand la gand, azi noapte la 2 si eu am desfacut bradul, incognito-undercover, ca Giulia era indragostita de bradul ei ... asa ca MoshCraciun noua ne a lasat o papusa in locu de brad. A fost dezamagita azi dimineata cand a verificat daca mai este bradul, dar i a trecut ...

Pup la oradeni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

helloooo everybody!! mai primiti un oradean??e adoptat dar are buletin de oradea acum....locuiesc aici de 2 ani si aici voi ramane...deci...ce ziceti????

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput