Caut de cateva zile bune niste baterii pt bai si cada,dar,desi aparent piata e plina,nu prea am alternative.Ce imi place depaseste binisor 10 mil bateria de chiuveta si peste 16-18mil cea de cada.Vreau calitate,dar si aspect deosebit.Am gasit firma Grohe,care e f buna,dar bateriile sunt normale ,nu e nimic deosebit.
Ati vazut pe undeva baterii acceptabile al pret,calitative si deosebite?
Eu am cumparat de curand baterie de cada si de dus Sanotechnik. Bateria de dus imi trebuia de fapt pentru chiuveta si am primit-o cu furtun pe care l-am inlocuit cu teava sa curga in chiuveta.
Nu e monocomanda ca asa sunt majoritatea si m-am cam plictisit de ele. In plus eu n-am incredere in bateriile monocomanda pentru cada care au toate un mot de care tragi ca sa comute pe dus si am vazut multime din astea la care nu mai statea motul si faceai dus cu mana pe el.
Asa ca am cautat musai sa comute altfel si am gasit-o pe asta cu parghiuta.
In rest arata mai degraba geometric, adica fluturii sunt ca 2 cruciulite fara rotunjimi.
Am cautat la ei pe site si modelul meu nu apare, asa ca nu iti pot arata exact dar de mers merge bine si mama ei e in Germania. Le-am luat de la Praktiker, cam 180 aia de cada si 150 aia de dus.
si eu sunt in cautare de baterii si ca si tine anelize vreau ceva deosebit si la un pret totusi mai aceptabil de 15 mil o baterie ... nu dau mai mult pe baterie decat pe chiuveta nu am gasit inca ceea ce imi doresc cand gasesti ceva sa imi spui si mie te rooog
ANDANII