Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 9

Ktrinel spune:
lilidana, sa stii ca eu am avut un mare noroc cu medicii aici...bine, nu e un prea mare noroc ca sufar de o boala imunitara...dar asta a facut sa beneficiez de un bun tratament, profesionist, si destul de prompt, in care nu am bagat un cent pana acum, la fel si cu sarcina, considerata cu risc, din ziua in care am stiut ca sunt insarcinata, pur si simplu am plecat la spital si mi-am oprit medicul pe culoar sa ii spun, si imediat am fost luata in evidenta...deci se poate...cum spunea insa si Pepsi, e bine sa urli, sa strigi, sa exagerezi...e mai bine..desi nici asta nu e garantat.
eu zic sa ramai optimista , stiu ca e greu , dar incearca...vad ca ai dat totusi de un medic pana la urma..
romaria, e dragutza e fetitza...sper ca esti bine.
donia, tu cum te simti?
laurajr, parca tu erai cu bubitzele la bebe? cum e, iau mai trecut?
si a mea a facut de la transipratie si de la lapticul care ii curge din guritza...eu zic ca o buna igiena , spalat cu apa si sapun, va ajuta mult.
biscu, ai nascut deja?
UN CRACIUN FERICIT, CU MULTA SANATATE SI LINISTE IN SUFLETE VA UREZ!!

Donia spune:
Burtici si mamici, va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa va bucurati de proaspetii bebelusi sau de cei care vor veni si inca prind puteri in burticile voastre!
romaria, ce dulce e papusica! Si totul e roz acolo la voi, sper ca si in spirit tot asa e!
Operatia inca imi e amortita, de fapt mai mult jumatatea din dreapta, e o senzatie stranie cand pun mana. Dar o sa se reduca amorteala asta, nu mai stiu exact cand, caci tot asa a fost si dupa prima cezariana si cu timpul a trecut.
Ktrinel, sunt tot mai bine, inerc sa intru in atmosfera de Craciun. Ma mai loveste cate un "baby blues" dar ma consolez cu ideea ca e normal, doar sunt lauza, nu? Mergem inainte!
La voi totul e bine?
Wow, fug la alaptat, ca imi da laptele pe afara. Il aud pe ala micu' prin monitor cum se alinta... s-a trezit si vrea papa.
Va pup!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

biscu spune:
Va spunem si noi Craciun fericit si un an nou mai bun!
Am nascut pe 25 decembrie la 4:47 AM. De cand am ajuns la spital si pana s-a nascut bb au trecut mai putin de 40 de minute, deci totul a fost super rapid si n-a fost nevoie nici de medicatie.
BB e baietzel si a avut la nastere 3.350 kg si lung de 54.5 cm. Il cheama Radu Alexandru.
Ieri (26 dec) am venit acasa. Acuma ne straduim cu alaptatul. Avem si un pic de icter, dar totul e ok deocamdata. Deja sunt la transitional milk, asa mi-au zis la breastfeeding clinic.
Va pup pe toate si pe bebei!
biscu

Donia spune:
Felicitari biscu! Ce nastere rapida, iti doresc sa te refaci la fel de repede si sa te bucuri de baietel.
Bun venit Radu Alexandru! Sa cresti mare si sa fii cuminte si sanatos!
Chiar cadou de Craciun!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

romaria spune:
Felicitari Biscu, sa-ti traiasca baietzelul .
Si eu am observat putin icter la fetitza dar acum ia trecut. Azi m-am speriat ca mi se parea ca nu respira cum trebuie, parca se oprea si tragea apoi mai tare. Off fetelor ce sperietura am tras. Pana la urma si-a revenit dar m-am ingrozit.
Fetele care mai aveti un copil cred ca va e mult mai usor ca deja aveti experietntza.
Va pup,
Romaria si Rihanna

Monicutz spune:
Felicitari biscu!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti. Mama ce nastere rapida si chiar de Craciun :)!! Bravo voua.
va pup,
moni, 32+

Denisam spune:
Felicitari Biscu!
Sa va traiasca Radu Alexandru si sa fie sanatos si numai bine!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Pepsi spune:
biscu, chiar ma intrebam ce-o mai fi cu voi! felicitari, bravo, frumos cadou v-a adus Mosu! ai nascut repede, ma bucur ca sinteti bine, sanatate multa lui Radu Alexandru si tie, multa odihna!
romaria, frumoasa fetita ai, am vazut pozele la odisee! e clar ca-i mai usor ptr cine are deja un copil, am sa-ti zic cind il voi avea, sigur ca ai alte greutati, ca trebuie sa te ocupi de doi copii, imi amintesc cind era Dominic mic si tot asa mi se parea ca suiera nu stiu cum respiratia, si am sunat la infosante si am pus telefonul la gura lui bebe sa auda asistenta cum ii suiera lui respiratia. avea numa putin nasul infundat!e mai greu in primele luni pina te obisnuiesti si-l cunosti pe bebe, apoi vei stii ce are!
Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

pitilache spune:
Biscu, felicitari pentru baietel!
Tare frumos cadou de Craciun!
Multa sanatate la toata lumea,
Roxana, 32+