Bebei de Canada in burtici de mamici (2)
Raspunsuri - Pagina 25
laurajr spune:

sunteti mortali !
da burta ta nu e paroasa, si parca e mai mik ca a consortului...ce chestie domle, cum traieste el alaturi de tine sarcina
.
Pepsi spune:
fetelor e BAIETEL!!!! am fost azi la eco, totul e perfect, placenta bat-o cucu s-a dus unde ii era locul, toate sint ok, uf parca abia acuma as fi aflat ca sint insarcinata asa ma simt, acuma incep si eu sa profit parca de sarcina asta!
carmen, sinteti mortali, cu burtile!
, am ris bine, da sa stii ca si sotul meu a pus 15 kg in prima sarcina, el zice ca din cauza ca eu gravi fiind imi luam tot felu, si nu le mincam si el trebuia sa se sacrifice ca sa nu le arunce! in legatura cu scutecele de infasat mi-au dat 3 de la spital, si mi-am mai luat eu 4 de la magazin, din bumbac cu desene de la disney, apoi le-am folosit sa-l invelesc vara pe afara cind adormea!minusile nu m-au ajutat deloc ca tot cadeau, in schimb am avut ca un fel de camasa de noapte si avea capatul cu minusite le intorceai doar si ramineau asa inchise, aia m-a ajutat la inceput, ca nu ai voie sa-i tai unghiile, dar vezi ce zice laura, eu nu am avut problema asta de frig, ca l-am nascut in mai!
valen , rezolvam noi cumva sa vezi gradinita!te sun
pitilache, stiu ca nu-i momentul dar imi amintesc ca aici pe forum era o mamica isi pierduse fetita parca la 3 ani ceva boala, si pierduse si sarcina la o virsta mare, deci 2 copii intr-un sut!scuze ca nu vreau sa te supar, dar nu fa ceva ireversibil, nu se stie niciodata, sint atitea metode!
sori, e o alegere a fiecaruia, si eu am avut migrene ani de zile, am sa vorbesc cu medicul asta ce si cum, ca celalalt era un incompetent, dar tare vreau sa nasc normal si de data asta!va fi bine oricum, ai sa vezi!miopia mea e -4 si -3 o am de cind ma stiu!
biscu, eu, sint tare pro vaccinare, cind te gindesti ca in Africa mor copii de boli banale ptr care noi ii vaccinam ....e drept ca aici nu sint obligatorii, dar acum citeva luni in ro am vazut un copil de 1 anisor murind de meningita!aici, daca vrei il vaccinezi!bafta sa iei decizia buna!
Flavia
20+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
carmen94 spune:
Pepsi.................FELICITARI ptr. baietel!!!!
ma bucur mult ca esti mai linistita acum.sarcina usoara in continuare!!!
cat despre sotul meu..........e mare gurmand!!!!a fost zilele trecute la medic ca are probleme cu respiratia si medicul ia spus ca e indicat ca mai slabeasca macar vreo 20kg.la care el ia raspuns ca sigur se va pune pe slabit dar din aprilie incolo ca pana atunci are sotia gravida si trebuie sa aibe grija de mine sa mananc tot,asa ca pe langa mine se aciueaza si el la inca o portie........
va multumesc inca o data ptr. sfaturi.........si aprecieri!
va pupic pe toate!fug la somnic ca e deja 1 noaptea
Carmen 

pitilache spune:
Pepsi
Felicitari pentru baietel si pentru vestile bune de la dr.!!! Bravo!
Sa fie sanatos si sa fie un bun partener de joaca pentru fratiorul lui mai mare!!!
Carmen94, grozave pozele! Felicitari pentru burtici la amandoi!
Salutari la toata lumea,
Roxana, 36+
Monicutz spune:
Salut fetele,
Pepsi felicitari pentru baietel :)!
Biscu, eu l-as vaccina totusi. Sunt boli pe care nu le mai fac datorita vaccinelor. Mai multe sunt asa....Acum nu zic sa-l vaccinezi de tot ce apare (nici n-ai cum), dar de bolile astea care nu se mai fac datorita vaccinelor...eu zic ca merita.
Si eu am miopie -3 si mi s-a spus ca exista pericol la nasterea naturala doar la miopie f mare....pest -6, -7.
La Sori, problema sunt migrenele alea....nu cred ca miopia, nu? Uff. Sori bafta multa. Oricum or sa-ti face cezariana pana la urma, nu?
Pitilache...mai e putintel. Se apropie cu pasi repezi. Emotii? Sau nu inca?
Carmen, si sotul meu a avut o perioada in care s-a ingrasat...tot acum cu mine gravida, dar el a racit si a slabit tot ce s-a ingrasat :)!! Mai stiu me cineva care avea pofete odata cu nevasta-sa gravida :)
Mie nici acum nu mi-a trecut raceala. Ma enerveaza ca asa-mi da o stare de disconfort si de stres ca daca nu-mi trece pana nasc vinerea viitoare? Ma tine deja de 5-6 zile si parca sunt un pic mai bine....dar nu cum ma asteptam. Hai sa nu ma mai vaicaresc.
va pup pe toate
, 37
pitilache spune:
Monicutz, inca nu sunt asa de MARI emotiile. De avut, le-am avut tot timpul sarcinii. Mai ceva decat prima data. Chiar azi am dat peste agenda inca care ii scriam lui Sebastian, ce si cum se intampla si am dat peste firul evenimentelor la nastere, scris de sotul meu. M-au apucat si mai mult emotiile. Parca nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 7.5 ani!
Probabil ca luni cand o sa ma duc la spital pentru pre-op o sa mai creasca un pic si tot asa pana pe 5 feb.
Tu cum stai cu emotiile?
Si eu am un pic de raceala (nas putin infundat si o jena pe gat...), si m-am tratat cu ceai foarte fierbinte cu lamaie si miere. A fost asa de fierbinte insa ceaiul de simteam ca-mi arde stomacul, dar s-a mai inmuiat raceala. Si eu sper sa ma lase pana la nastere.
Multa sanatate la toata lumea!
Va pup,
Roxana, 36+
carmen94 spune:
woaw!!!! Monicutz!pitilache!cat de putin mai aveti si va vedeti cu bebeii.
e normal sa aveti emotii,dar o sa treceti cu bine!
eu cu raceala nu am avut probleme in sarcina,dar inainte cand mai raceam si aveam si nasul tare infundat imi faceam infuzii de apa calda cu sare.stateam acoperita cu un prosop deasupra aburilor cat suportam.bineinteles nu lipsea ceaiul..........acum va spun sincer ca nu stiu daca inhalarile astea poate afecta sarcina (am cautat pe net poate gasesc vreo invormatie,dar nu am gasit nimic ).
va urez sarcini cat mai usoare in continuare si sa va treaca raceala cat mai repede!
Carmen
30+cu
pitilache spune:
carmen94 si eu foloseam inhalatiile cu apa sarata. Cred ca am luat de la fii-miu, sau poate unul de la altu, ca si el are nasul infundat. Lui i-am luat solutie salina pentru nas si vad ca-i mai bine. Nu scrie de contraindicatii pentru femei insarcinate dar am preferat sa indur doar cu ceaiul. In principiu nu vad de ce ar dauna apa cu sare, doar in cazul inhalatiilor faptul ca este un mediu fierbinte.
Ma mai documentez. Oricum nu-i chiar asa de rau in cazul meu.
Va pup,
Roxana, 36+
Denisam spune:
Pepsi-feliictari pt baietzel!
Monicutz si Pitilache- bafta multa si fitzi tari cu emotziile, ca trec si multa sanatate sa treaca raceala, eu o am de 3 saptr si tot mai tusesc putzin.
Pup restul fetelor!
Denisa
Denisa
16w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Pepsi spune:
carmen, pitilache, monicutz, denisam, merci mult de urari!
pitilache, sanatate si bafta multa sa fie, lasa ca emotiile trec ele!mare baiat ai!sa-ti traiasca!
monicutz, sori e si mioapa si are migrene, si eu am avut migrene cu tratament 2 ani, depinde de tip!bafta multa, sanatate cu raceala sa te lase, ma voi gindi la tine!va fi bine de data asta!
v-am pupat
Flavia
20+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie