Craciunite sexyyyy ! 87

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

olga de mine sa te mai inviorezi
tony nu doarme de prinz? macar 2-3 ore sa stai mai linistita. sa-ti face timp pt ceva treburi, pt tine sau chiar sa faci nani. de ce se trezeste asa des noaptea? de la mucisori? de la dinti? la noi odata cu eruptia si celui de-al 4-lea canin, au luat sfirsit trezirile. doarme acum neintoarsa. o trezesc eu sa o pun la pipi, o data si atit:)

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

bai ce trece timpu' asta acu e si 15 min acu e fara unsf...plec sa iau fata.....nu am reusit sa citesc toot

aaaaaa, bine ai venit Ioana.....ce mi-e dooor de Arad, acolo m-am nascut si acolo sunt 99% din rudele mele, nu am mai fost de vreo 12 ani

hai ca plec ca aberez

maine nu cred ca vin la mama, mergem sa ne intalnim cu mosu' sa ne dea cadourile cred ca poimaine

va rau de toooooooot si o sa-mi fie dor de voi

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Asa este Olga...Nu pot sa fac nimic fara asistenta...Si cateodata e foarte insistent sa las treaba si sa stau cu el.Uneori ma ajuta si el.. Imi vine cateodata sa-i dau un sut in fund...de drag nu de altceva... Ca mi-i drag de mor!
Capul sus,toate trec! Si vin altele!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Olga da serios asta e diagnosticul pus de dr. cica nu-i chiar asa de grav,daca pana acum nu a patit nimic,problemele mai grave apareau cand era mai mica,nu stiu daca m-am exprimat bine,ca-s nervoasa rau

mi-au luat curenul ce-i de la renel,ca aveam o restanta de 2,20 lei ron(20 000 lei vechi) eu am platit facturile la posta,acesti bani erau penalizare,ca nu m-am inclus in peroada de plata....

si eu sunt de vina ca cei de la posta nu au un soft bun ca sa poata lua si banii de penalizare,asa ca e bine sa mergeti la electrica odata la cateva luni sa nu aveti surprize neplacute.
am platit penalizarea si pe deasupra rebransare 720 mi lei si o garantie de 650 mii lei

sunt un car de nervi

e ca in filmul cu Bud Spencer,toate mi se-ntampla numai mie

va

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

CRISMIR multumesc mama azi ajunsa e minunata!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ehehehe credeati ca scapati de mine?
mi sa f---- calculatorul
sunt varza,fleasca de draci.Acum cand am nevoie de net sa va pup si urez ma lasa scula
acum sunt pe laptopul Maiei dar nu pot sta decat cand nu-i ia acasa pt. ca nu-mi da voie.ea nu are voie pe internet si deci mi-a pus conditia ca daca e nu are voie nici eu nu am voie sa-i ating calculatorul
democratie frate!
plus de asta nici ea nu are antivirus pe el si nu as vrea sa il fac varza cum mi l-am facut pe al meu
Abia dupa Craciun ma rezolva cineva.Acum toata lumea pleaca in vacante
pup si asta e!
imi faceti si mie rezumatul pe mess. ca ala e singurul care merge

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

a inceput sa ninga cu felicitari?
moamaaaa ce fain.
eu inca nu am primit decat una...
si pe ale voastre le=am pus vineri la posta.
daca nu ajung sapt. asta vineri(cam asa fac o sapt.),luni sau martea viitoare sigur le aveti

Mergi la inceput

gagici,oare de aici de pe DC pot lua oarece virusi?
in alta parte nu intru de pe calcul. Maiei ca ma sparge aia daca il distrug
hai ca pana vine ea la 15,00 de la scoala imi fac de cap

Mergi la inceput

tot eu
dupa Craciun cine deschide capitol nou sa puna titlul subiectului aia cu "haioase,dracoase si sexoase".Am remarcat ca majoritatea dintre noi sunt de acord cu titlul asta.
Terminam cu `"mamicute casnice".Ingropam trecutul.
Suan betonnnnnnnnnnn de beton.O sa fim in top

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cami adu-l la Toronto cand vii. Barbatul ata al meu e un priceput Acu depinde si ce are. Poate reusesti sa suni sa te explici un pic....

Stiu Miha ca vin si altele si zau daca-s pregatita. Ceea ce imi doresc e doar sa dorm putin, chestie pe care nu o fac de 1 an jumate.

Alina doarme cam o ora maximum o ora jumate. Timp in care reusesc sa fac aerobicul si ceva de mancare. Curat fac cu el scartaind dupa mine. Pe bune daca stiu ce sa-i fac. El intotdeauna a dormit foarte putin,, a mancat prost si a avut nevoie de mii de atentii. Dar eu zic ca D-zeu da cazurile grele cui le poate duce.

Dana chiar ca toate merg pe dos. O doamne, am uitat cum e sa mearga exact ca in epoca de piatra informatia. Aici platim toate facturile pe internet, avem nevoie de ceva rezolvat pur si simplu dam telefon. Din punctul asta de vedere e totul mult mai simplu aici. M-ai terminat cu problema Andrei. Sa ai putere si sa invingeti impreuna. Stiu ca sunt forme foarte grave si forme mai usoare dar ca in toate cazurile se cere tratament si ingrijire pe viata. Pupici scumpei. Apropo cum naiba nu i-au gasit-o pana acum?

Intrebare de baraj- nu erau si ceva fete din japonia pe aici? Unde au disparut? Ma gandeam ca poate sar cu ceva retete japoneze ca eu mor de ce mult imi place.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput