Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
FELIS spune:
AICI urari pt RUXI

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
ho ho ho
eu am inceput sa scriu un mesaj, care, datorita dexteritatzii mele de calculatorista de succes
, s-a cam dus undeva in neant...
in fine, daca imi gasiti mesajul neterminat si stupid
pe la alte subiecte, da-ti si mie un semn ![]()
pt tot poporul interesat : nu m-am mai operat de hernie(un alt medic si-a dat cu parearea si a zis ca poate nu e hernie
)...asa ca mai astept (nici eu nu stiu sigur ce mai astept, poate sa-mi iasa matzele pe acolo
)
cuscra, mey, da imparte Ruxina norocu cu David, nu?
cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
try spune:
Ma bucur ca v-a placut camera lui alex! El era taaare incantat de ea la inceput, cand intra in camera mereu zicea: "ooooooooooooo".
La multi ani, Ruxi, sanatate si numai bucurii.
Andrea, nu are nevoie de laterale. Ar fi avut nevoie la inceput, dar m-am gandit ca daca il obisnuiesc cu laterale va invata mai greu sa doarma fara. Asa ca a cazut din pat in prima sapt. de vreo 3-4 ori, apoi n-a mai cazut o perioada si i-am luat pernutele de langa pat. Si in prima noapte cand l-am adus pe adrian acasa iarasi a cazut odata din pat de s-a auzit o busitura mare. I-am pus pernele la loc, dar de atunci n-a mai cazut niciodata. Deci are 2 luni si ceva de cand n-a mai cazut. Se obisnuiesc. Plus ca patul asta e mai lat decat patutul. Si el se zvarcolea in patut ca un viermus si credeam ca o sa cada mai des din pat, dar sa sti ica nu cred ca a cazut de mai mutl de 6-7 ori din pat. Grija lor de a nu cadea din pat incepe sa actioneze si in subconstientul lor si uite-asa nu mai cad din pat.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
andreap spune:
"LA MULTI ANI" Ruxandra.Sa ai parte de sanatate in viata,bucurii si numai prieteni pe langa tine.Pupam intreaga familie frumoasa si fericita.
Fulguletz....pana la urma nu e hernie
?Te simti bine?
Try..deci a cazut si el la inceput
..noi oricum mai avem pana ne mutam...Adrian ce face?
Eu va pup de pe acum,va doresc un we minunat,ne reauzim luni(daca nu mai intru pana plec spre casa)
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
Super-tare faza cu Ruxi si “ute caca” !Las’ ca cica poarta noroc ![]()
Mai,dar ce citesc eu aici ma im presioneaza cu adevarat : Iris face puzzle din 25 piese,se incalta singura,mananca singura,Alex stie toate literele si face singur kk la olita…eheheeei,la noi nu e cazul de nimic din toate astea.Domnul asteapta sa fie servit,imbracat,incaltat…
Try,e foarte reusita camera lui Alex.M-ai facut sa visez la ziua cand voi avea si eu ocazia sa-i amenajez lui Radu o camera a lui.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
aime spune:
Heloooou!!!!!!
Eveline, eu am primit 4 mil in cap (si coada
), adica exact pe perioada 1-15 nov si am mai primit si o scrisoare prin care ma anunta ca gata, s-a terminat cu huzureala de 8 mil
.
In rest nik nou, servici, casa, curatenie de sarbatori, am mai crescut 2 cm, adica avem si noi 92 cm...si pupam Roxanica cea dulcica care nu ne-a uitat 
aime si
Vladimir
Dutzi spune:
La multi ani, Ruxandra, sa fii sanatoasa, cuminte, sa-i bucuri intotdeauna pe cei dragi!
Si, desigur, sa ai parte de mult noroc(oricum, se pare ca acesta va fii de partea ta
). Sa ai o zi frumoasa, de care sa te bucuri din plin.
Dutzi spune:
Pai si pe mine, nu, Aime? ![]()
Tocmai acu cautam pozele alea frumoase cu tine si Vladut, da nu le gasesc deloc. 
Otiliav spune:
Am sosit, am dat de o vreme superba, superba in Bucuresti, am vazut si eu soarele dupa 3,5 luni de vant, ploaie si vreme innorata.
Ana este si ea in culmea fericirii cu tati, bunicii si cadourile de la ei, ca sa nu mai zic ca tocmai a deschis televizorul caruia cred ca i-a dus dorul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Adrian e bine, papa (desi mi se pare ca papa cam putin, alex parca era mai mancacios), doarme si zambeste. Inca nu a inceput sa rada zgomotos, doar isi desveleste gingiile strengareste, asa, mai mult din coltul gurii. Nu rade f. des (iarasi, alex parca radea mai mult sau e doar impresia mea), dar cand rade, parca rade ca un om mare, cu subinteles. A incepu sa rada nu numa icand ii vorbesc, ci si doar cand ma uit la el si-i zambesc sau cand incep sa-i piui o jucarie. E fascinat de carusel si de jucariile de deasupra leganusului. A inceput sa-si bage pumnisorii in gurita, nu mai face kk noaptea si doarme destul de bine, dar cu mine in pat. Ziua il pun in patut sa doarma dupa ce-mi adoarme in brate, dar noaptea il tin cu mine din mai multe motive: mie si mie mai usor (spre exemplu cu alex nu puteam dormi in pat, el se zvarcolea intre noi, nu statea cuminte ca adrian), doarme si el mai bine si am si convingerea ca e mai linistit sa petreaca noaptea alaturi de mami. Mai tarziu, o sa incerc probabil sa-l culc singurel in patut, dar deocamdata il tin asa.
Incerc sa-l invat si eu pe alex o poezie ca pe 24 mergem la Mos Craciun si poate o putea si el sa repete dupa mami ceva cand o fi sa-i dea mosu' cadoul. Dar la cat de stalcit repeta cuvintele n iese nimic din poezia lui.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi