Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani! si un nou an plin de bucurii de la prichindeii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cred ca sutneti in pregatiri ca tare-i liniste pe-aicieu de maine ma apuc de treburi
cassandra, cred ca inca nu ai reusit sa-l faci public...sau cel putin eu inca nu pot vedea albumul
pupici la mamici si la bbici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flory, am admirat craciuneii, sunt tare haiosi, unul mai frumos ca celalalt, te cred ca esti tare mandra de asa baietzi.
Cassandra, am avut si eu problema asta. Parca le-am selectat pe toate si le-am facut din nou publice. Adica imtai albumul public si dupa aceaa pozele. Eu nu am putut vedea pozele Roxanei, mai incerc, oricum este clar ca au ceva probleme cu pozele.
Monica, multam mult de sfaturi. Am cumparat Otalgin si Panadol. Am renuntat la Olinth pentru ca am Pivalone. Nici Paxeladine nu am luat ca deja s-au cam epuizat banii iar in primavara cand Ana a venit tusind in Norvegia s-a rezolvat cu ceai de ceapa si sirop de muguri de brad plus ca am Ambroxol. Nu-mi vine sa cred ca am cheltuit cam 2 milioane pe medicamente pentru noi 3 gripati. Peritol ce recomandari are, stiu ca are ca efect secundar pofta de mancare, deci incompatibil cu regimul Anei . Acum sper sa nu am probleme la vama ca am strans o punga cam maricica cu medicamente. Sper sa fie bine si oricum nu plec la polul nord ci aproape de el .
Alexa, ce mai face Felis, am incercat sa o sun si nu raspunde.
Miria, nu vreau sa te fortez. Eu plec din tara pe 4 iar Ana aproape a scapat de gripa si eu la fel.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cassandra asteptam pozici !!

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti felis asteapta de pe o zi pe alta sa se mute in noua casuta, acum stau la socrii, in mod normal ar trebi sa raspunda pe mobile, cu putin noroc in seara asta dorm in noua casuta, caci mereu se mai gasea cate ceva de facut

Alexa28+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am vazut si noi pozite cu copilasi frumosi si maricei

noi acum am gasit un medicament care se pare ca da rezultate, si a inceput si silviu sa pape, sincer sper sa nu fie doar o toana dar avem 2 zile de mancat in forta, la modul 2 feluri la pranz, azi a mancat la pranz 2 feluri , apoi nani , ne-am, trezit am papat, am plecat afara am ajuns l;a mamaie a papat iarasi , a ajuns acasa a cerut papa ,a mancat, au trecut 20 min si a papat iarasi, si cand zic papat zic portie de copil normal, cam un castronas de nestle
stiu ca pt multe din voi asta e un program normal dar eu visez la clipa asta de 2 ani

Alexa28+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Am deschis capitl nou aici .

Mergi la inceput