Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try la Alexutzu si ma bucur tare mult ca merge treaba cu olita si mersi de pontul cu bombonicile, sa stii ca am aplicat si eu chestia asta, in cazul nostru pentru pipi, ca kk facem de mult la olita....si Alexia imi zicea ca vine pipi dupa ce facea, ha ha puneam mana pe pampers si era cald, ha ha...asa ca de ieri implementam si noi strategia voastra si iti multumesc inca o data....cred ca o sa-i dau si eu chilotei prin casa ca sunt sigura ca o sa se ude de cateva ori si nu o sa-i placa si atunci o sa mearga mai des la olita. Pupici si e bine ca suntem aici sa ppovestim fiecare experienta ei si sa invatam unele de la altele

Jasmine la Raducu cel vorbaret si bravo lui, super

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fetele!

La multi ani, Alexander! si speram ca mami Miki sa ne mai viziteze

Wow, chiar ca iti vine sa-l papi pe Raducu . Uite asa pe nesimtite, o sa vina si vremea olitei. Eu ma gandeam mereu ca-mi va fi greu, ca nu va face la olita...si am trecut de problema asta fara sa simt, simplu si fara prea multe rugaminti. Asa a fost ritmul lui. Nici acu nu-mi vine sa cred ca Vladut nu mai vrea sa faca in pampers...doar la olita (chiar daca il are pe el)...ii scot pampersul gol dupa somnul de pranz, da parca tot n-am curaj sa-l las fara . Noaptea inca mai face un pisuc in pampers, dar noi bem 250 ml de cereale inainte de somnic, asa ca...deocamdata prefer sa bea lapte decat sa-i scot pampersul...il mai las.
Succese lui Raducu cu olita si felcitari lui Alexutu ptr cadouasul din olita.

Despre noi, nimic deosebit, mami la servici, copilu' cu tanti, asa s-a invatat de parca tanti l-ar fi crescut de la bun inceput. Avem un bazdac nou, nu mai vrea iaurt, frate...el care-l devora...na, intai sucul de fructe, acum iaurtul...incepe selectia. Nu ne lasam si papam iaurtul seara cu tati, pe care nu prea il refuzam . In rest papam bine si slava domnului fara mofturi. Il asteptam pe mos, am pus ceva decoratii pe care le contempla f fericit.Eu astept vacanta, care va incepe pe 22.
o seara buna tuturor!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Piticuti, ia uitati aici:
http://www.gfes.tpc.edu.tw/board/abc-song/merrychristmas.swf
In caz ca nu le stiti deja, sigur o sa va incante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Revin, cu adresa tuturor cantecelelor:
http://www.gfes.tpc.edu.tw/board/abc-song/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor !!!!!

am bazait !!! recunsc.
Am mai intrat sporadic pe forum, am citit pentru ca nu pot sa nu stiu ca sunteti bine, cresteti frumos, insa nu am reusit deloc sa scriu.Asta e...nu reusesc sa ma organizez, am procese de constiinta ca nu stau destul cu el, ca serviciul e prea important, ca nu ma bucur destul de fiecare zi cu el...desi stiu ca s-a spus de multe ori ca e important sa petrecem timp de calitate cu ei si nu cantitate..tot nu sunt impacata sufleteste.In fine...sa revin: am bazait caci am intrat azi pe forum, convinsa fiind ca v-ati gandit la micul meu, si ca i-ati urat.Si eu am facut-o de fiecare aniversare, chiar daca nu in scris, credeti-ma ca sunt cu sufletul alaturi de fiecare copilas din grupa pe langa care practic am crescut si am invatat.Asa ca va multumesc din inima, va doresc la toti puiutii sanatate si bucuriile sa vina toate deodata.

Alexander a avut parte de o petrecere micuta, dar s-a simtit foarte bine, a primit multe masinute teleghidate pe care mami le va depozita pana peste vreun an...
am citit de fiecare ce mai face, noi suntem un pic din fiecare, adica vorbeste cat sa-l intelegem destul, nu face propozitii mai lungi de 3-4-5 cuvinte, nu toate sunt clare, poezii nu stie decat vreo 3, si alea nu sa le zica singurel, eu zic o vorbulita, el continua, pipi si kk facem numai in pampers, iar dupa ce face se aseaza imbracat e olita , sta 2 min, dupa care zice: a facut kk!schimba mami.
Mancam binisor, cu perioadele de figuri de rigoare..azi n-are chef de iaurt, maine nu are chef de fructe, nu mai merge sa am program zilnic identic...trebuie sa schimb mereu meniul.
Este un mic escroc sentimental, cand ma supar imi zice: iubire mami si ma ia de gat, altfel trebuie sa-l alerg juma de zi pt un pupic.
Cat despre mami...spera la burtici...ma bucur pentru toate burticile voastre si va doresc sarcina frumoasa si usoara.
Cici,Try, am ajuns pe la voi acum vreo 2 sapt, dar am stat doar o zi...sper ca in vara ne organizam mai bine.

Inca o data multumim !!!

dupa 1 anisor-noi noute

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani pt Tudor si Alexander si ne cerem iertare ca nu am intrat la timp sa facem urarile de rigoare!sa cresteti mari si frumosi!
pentru Raducu care ne uimeste cu tot ce stie. Si noi progresam la capitolul vorbit dar in ritm mai lent. Adica Dragos vorbeste dar stalceste binisor cuvintele. E tare dragalas si tot repetandu-i cum se spune corect, isi corecteaza si el pronuntia. oricum suntem inca departe de a spune o poezie cap coada, iar la capitolul povesti le asculta cu atentie, ba chiar solicita sa ii spun Punguta cu doi bani: Mami, baba, cosul (=cocosul)!, dar deocamdata e departe de a povesti singurel.
Try felicitari pt progresele cu olita. Si noi am scapat de pampers de vreo doua luni, operatiunea a inceput cand era si tati in concediu pt ca era atmosfera mai destinsa si intr-o saptamana s-a obisnuit cu noua situatie.Deci, la cat mai multe progrese si cat mai multa rabdare din partea mamicilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!
Jasmine,trebuie sa recunosc ca ne intreci...Si Mariuca stie povesti,varianta prescurtata,poeziile mai bine,am invatat si o rugaciune (ingerasul) si o spunem in fiecare seara,cantam "mos caciun cu pete dabe",chiar si un pic din faimosul "Ghita",vorbeste la telefon,dar numai cand are chef si cu cine are chef;ma uimeste cum face ea legatura intre persoana cu care vorbeste si ceilalti din familia respectiva(de ex.de cate ori vb cu tata,intreaba de Blue,catelusa mea,sau de "mamaie batana")...iar la faza cu olita,chiar ca.Noi abia acum facem cate un pipi timid si amarat la olita
Try,felicitari!Adrian ce mai face?
Miki,ne era dor de tine..si mai ales de puiut!Sa fiti sanatosi si poate mai dai cate un semn....sau poate ne anunti un BBlus cat mai curand
Noutati nu am....suntem bine,aseara am vazut-o si pe Vio si Bianca.Normal ca mariuca iar s-a dat in spectacol,e ceva de groaza,vrea sa-i cumpar orice,numai sa-i cumpar.si ptr.ca nu am vrut,s-a trantit pe jos unde era noroi,si normal ca si-a luat un 'avertisment" finut la fund.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREAP... ARE DITAMAI VANATAIA IN FRUNTE

Mare uimire aseara: dupa ce la kineto nu prea a avut chef de nimic (era obositsi a dormit la intoarcere pe drum) si degeaba incerca kinetoterapeuta sa il invete sa se ridice din pozitia sezand (pe scaun de ex) el nu voia si pace, acasa aveam in dormitor scaunelul de masina in care s-a urcat singurel si numai ce il vad ca se trage cu funduletul mai la margine, si se ridica in picioare, face 2 pasi singurel si se arunca in brate la taica-su S-a ridicat prin fortza picioarelor, fara sa se impinga in manute... Imi venea sa il mananc... Am ramas masca si eu si taica-su si el era tare fericit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

ANDREAP... ARE DITAMAI VANATAIA IN FRUNTE

Mare uimire aseara: dupa ce la kineto nu prea a avut chef de nimic (era obositsi a dormit la intoarcere pe drum) si degeaba incerca kinetoterapeuta sa il invete sa se ridice din pozitia sezand (pe scaun de ex) el nu voia si pace, acasa aveam in dormitor scaunelul de masina in care s-a urcat singurel si numai ce il vad ca se trage cu funduletul mai la margine, si se ridica in picioare, face 2 pasi singurel si se arunca in brate la taica-su S-a ridicat prin fortza picioarelor, fara sa se impinga in manute... Imi venea sa il mananc... Am ramas masca si eu si taica-su si el era tare fericit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

bravoo Mihaita, in ritmul asta o sa alerge mami dupa tine pe strazi iar la primavara sigur vei alerga cu silviu dupa fete daca nu chiar prin zapada
noroc cu forumul asta ca mai aflu si eu ce ai facut ca la cat e de ocupata mami a ta asa mai aflu si eu ce faci ca nici sa te zaresc nu mai apuc daramite sa mai traiesc evolutia ta dar speram sa revenim curand caci altfel in dam lui mami

Alexa25+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andreea, vai... ma tem ca si Iris a luat-o pe urmele Mariucai... ne confruntam cam cu acelasi tip de comportament, e indaratnica as zice... nu suporta sa-i interzicem ceva sau s-o oprim din actiunile ei. Face circ, se tranteste pe jos... eu sunt cu nervii intinsi. si chiar trista. Nu credeam ca o sa am de-a face cu acest fel de crize.
De 2 zile imi dau mereu lacrimile cand o vad ce face. Cum se comporta. Cum ma sfideaza si-mi rade in fata.

Oare chiar sa nu inteleaga ca trebuie sa asculte?

(evident ca ii explic de ce ii cer un lucru)

Uneori ma simt neputincioasa, nu stiu cum sa procedez sa fie bine, sa obtin reactiile scontate, de bun simt. Mi-e teama ca daca nu actionez acum sa stopez genul asta de comportament o sa fie mai greu si poate prea traziu mai incolo...
Eu nu am suportat niciodata tupeistii si obraznicii, asa ca sa o vad pe fiica-mea asa, e un chin.

Sunt f.

Mergi la inceput