Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try, multumim esti o dragutza.

Rares a crescut de nici mie nu imi vine sa cred. Si cand ma gandesc ca era cat pe ce.....sa il pierd....offff

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
try, pup amandoi frumuhseii, chiar ca s-au facut mari amandoi...alex cand il tii in brate este aproape cat tinesi ochiosul cel mic a crescut si el si e atent la tot ce se petrece in jurul lui.
madachan...ce fericit este Edy cu masina lui maaaaare, maaaare...si ce peisaje frumoase cu zapada....
andreapsi petrecere frumoasa

monica

Mergi la inceput

Doamne acum am vazut si cei dei mos craciunei de flory...care de care mai frumushel

monica

Mergi la inceput

Ati vazut ce baieti? Sunt tare mandra de ei. Multumim pentru complimente.

Va pupacim,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Flori - Sa-ti traiasca baietii ca tare frumosi sunt!!

Try - Am vazut pozicile si intr-adevar sunteti maricei si frumusei pe de-asupra!

Otilia - Poate ne vedem dupa sarbatori ca nu stiu cum sa facem!

Andreea - Distractie placuta! Mamaaaa, ce invidioasa sunt!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

otipoate un panadol(sa-l poti administra in paralel cu nurofenul la 4 ore in caz ca are febra mare si nu poti astepta 8 ore pana-i dai din nou nurofen)
olinth(picaturi pentru nasuc)
otocalm(pentru urechiuse)
ketof si/sau paxeladine
peritol
ceva antibiotic(daca nu poti lua de acolo)
si daca-mi mai aduc aminte mai scriu
dar sa dea Dumnezeu sa expire toate nefolositesa fiti sanatoase si sa nu aveti nevoie de ele
monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ce baietei frumosi am vazut !!! Flory sunt scumpi tare amandoi si tare-m place poza in care-l pupa pe Rares.
Try asemenea, mor dupa ochisorii lor albastri si gurita de pupacit(mai incolo de fetite...sa te vad cum rezisti cu 2 baieti numa buni de frant inimioare).
L-am vazut si pe Silviu cu Mosu, tare as fi vrut sa-l si aud ca sunt sigura ca i-a facut capu' mare, o Sabinuta cuceritoare.Edy ne-a facut pofta de zapada si sky si ne-a inverzit de ciuda cu masina lui mare si frumoasa.
Andreea drum bun si distractie placuta.Dar sa te integrezi tu in EU cu prietenii bulgari si nu cu noi???tradare, tradare,tradare.

dupa 2 anisori.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Mikimi, cred ca in 4 din cinci poze il pupa. Toata ziua sta pe el calare sa il pupe. Sper sa se iubeasca asa mereu dar slabe sanse....cand or incepe sa isi scoata ochii sa vezi....

In schimb sunt sigura ca voi avea coada de fete la usa cu asa baieti frumosi.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Am vazut o gramada de copiluti draguti care au savurat sarbatoarea Craciunului! Inseamna ca toti au fost taaaaaare cuminti daca a venit Moshul cu atatea cadouase pt ei! Ii pupam dulce pe toti
Try, Adrian e intr-adevar baietel mare de acum. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa si sa fiti mereu o familiuta fericita!
Flory, mosuletii tai m-au dat gata! Sunt tare dragalasi!
Avem si noi cateva pozici de la Craciun! si Dragos a fost f cuminte pt ca Moshul a avut grija sa lase cate o surpriza pt el peste tot pe unde am umblat!
http://new.photos.yahoo.com/sirghialex/album/576460762381470741

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Nu pot sa fac albumul public!

Mergi la inceput