Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ce de-a mancaruri nene!trimite-ti si la noi ceva caci anul asta o sa luam pauza.si ca sa vedeti ce socrii nesimtiti am si-au anuntat venirea exact duminica pe 24.pai cine sta cu ditamai burtoiul sa faca de mancare????!!!!! asa ca am sa stau ca o nesimtita in pat si daca le-o fi foame am sa le comand pizza,spagetti.pt Ken am sa fac ceva mai deosebit maine sau poimane,bag la congelator iar pe el am sa-l servesc ca un domn ce este cu papa bun.

spor la treba fetelor si sa va ganditi si la mine cand papati

36,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am fost si eu sa-mi cumpar tot ce-mi trebuie pentru cozonac...sper sa fie ruxitza cuminte sa ma ajute si sa ne iasa bun

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, mie imi place sa gatesc, dar sa vedem...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, intru si eu sa va salut!
Am avut o saptamana infernala, cu muci, febra si diaree....vizite la doctor...imi vine ma ma-mpusc!
ca sa fie treaba buna, am si o groaza de lucru la serviciu, cumparaturi n-am facut, is si obosita moarta de la nesomn si o durere groaznica de gat .
Na, ca m-am plans!

Acu', de voi....sa auzim numa' de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI Alexia!

Fetelor la noi operatiunea olita decurge cam asa, kk facem numai la olita, chiar daca are pampers, singura isi ia olita si isi da jos pampersul. La pisu, e mai greu, adica cind e mami acasa si sta pe capul meu fac pipi la olita, dar cind nu e mami fac pe mine apoi spun "k". Sper ca ati inteles.

Otilia, nu deloc obeza, lasa copilul in pace. Si Amina are vreo 12 kg si 87 cm si nu maninca piine, cereale, asa ca ... Eu cred ca nu sunt grase, o sa aiba de unde slabi la vara. Cel putin a mea care a stat toata vara in curte.

Mergi la inceput

SARBATORI FERICITE!

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca liniste, pace si caldura in suflete.

Craciun luminos si An Nou fericit!

P.S. Noi de ziua Aminitzei, adica de Revelion, am zis ca vrem sa fim singuri, adica fara invitati. Poate nu ma credeti, dar la noi tot anul, in we se anunta cineva la gratar, si va spun sunt satula sa tot ai musafiri, la servici stiti voi cum e, astfel ca am zis gata, anul asta numai noi, poate, poate scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am facut bradutul ,a iesit frumos si vad ca Andrei nu trage de globuri prea mult .
Eu nu fac pregatiri ,de Ajun plecam la mama si pe 26 aterizam la soacra ,asa ca m-am scos !
De miine sint in concediu ,pina pe 3 ian ma odihnesc .
Miki , in ianuarie plec la ski in Austria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

am tot citit, am zis ca tot scriu, da azi m-am pus pe treaba...
Miki, v-am vazut...sunteti frumosi si Alexander e un barbatel adevarat, iar tu,esti o frumoasa mamica tanara, noul look te prinde grozav . Ma bucur sa mai stiu de voi.
Otilia, mey, pai gata deja incepeti cu curele, vrei s-o pregatesti de modelling? sa fie ea sanatoasa, ca frumoasa e...
Roserbito si tu ai dezertat? Esti in pregatiri, cred.
Bits, pai poate vi draga cu bucatele in sacosa socrelii.
Miha, mey...da ce freza v-ati tras, uffff, mie imi pare rau cand il tund desi mi-e drag asa tuns, dupa zulufei, si Bobo abia ce facuse si el zulufeii si gata i-ai si tuns, da tot frums e, picatura de coca cola. Oti, chiar, mi-a placut muuuult comparatia, o s-o tinem minte toata viata, si pe picatura ta de albastrea (stii cand cu albastrul de metil, dar si okii ei frumosi) de asemeni.
Delia calatorie placuta si sarbatori frumoase acasa!
Monica spor la cozonaci
Si eu am inceput pregatirile, prajituri, etc....am o gramada de treaba, si la servici si acasa...dar vine el concediul si ne vom linisti.
Va pup si poate mai intru ca mai aveam de zis cate ceva, da acu....am mai uitat....

aime si Vladimir

Mergi la inceput

poze de la serbarea de ieri
http://community.webshots.com/user/valentina611969?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miha,ce frumosi sunteti.Pupam ochisorii aia superbi!
Bobita,ce frumosssss.Copilasi multi,fetele frumoase.
Cookie,Onitza,sanatate la puiuti,sa nu va prinsa sarbatorile bolnaviori!
Miria..ce lista.pai eu nu as avea rabdare nici juma' din ele sa fac,sa nu mai vb de prajituri,pe care habar nu am sa le pregatesc,dar nici sa le mananc nu-mi place.Spor la treaba!
Monica,si tie spor la treaba.
Eu fetelor plec din Bucuresti de Craciun,la Pitesti,asa ca,vb Dianei,m-am scos.face soacra tot ce trebuie,mai face si mama....eu oricum m-am lenevit rau de tot ,mai ales de cand ajung acasa la 18.15,dupa traficul asta infernal din Bucuresti.fac ptr.Mariuca,eu mananc de post asa ca maslinele sunt de ajuns,sotul meu vine fff tarziu si de multe ori nici macar nu mai vrea mancare,iar daca vrea,nu e pretentios,mananca ce gaseste.Asa ca,tot respectul ptr.voi cele care inca mai gatiti de placere
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput