Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
Miria,si eu am ditamai listoiul cu mancarurile pt Craciun.Sper sa-mi ajute Dumnezeu sa o si dau gata.Daca nu 'om manca cat o fi si gata! ![]()
Multumim de complimente!

Miha 
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
azi mi-a fost cel mai greu sa o adorm pe ruxi la pranz
nu vroia sa doarma fara suzi
era gata, gata sa ma induplece sa i-o dau pe cea de rezerva...dar mi-am adunat toata rabdarea pe care o mai aveam(dupa ce frecasem prin baie
) si am reusit sa o adorm fara suzeta dar suspinand de mama focului
miria...moama ma primesti si pe mine la tine de Craciun cu atatea bunatati
...eu nu stiu daca pot sa fac atatea preparate dar ma straduiesc sa avem de toate pe masa
ieri am facut covrigei(din cei care se impart la colindatori) am vazut pe culinar niste poze cu ei si nu numai ca mi se facuse o pofta de lesinam
dar m-am gandit ca alex o sa se bucure enorm si asa a fost...
ruxi m-a ajutat... a framantat si ea, zicea mereu faina, faina...
...asa ca tot impreuna o sa facem si cozonacii.
i-am invatat pe amandoi colindul acela cu domn, domn...si-mi vine sa rad ca ruxi zice numai atat don don
dupa aceea baga din top si nu se poate abtine si danseaza in timp ce canta alex![]()
va pup si am fugit iar la treburi
monica
onitza spune:
BUna seara
OTILIA ti-am trimis mesaj nu stiu daca l-ai primit: a zis MIhai ca va ia cu masina la Moreni, vineri dupa-masa, sa il suni ca sa iti spuna ora cand trece sa va ia de acasa. PUpic
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
Fetelor sunt inca la Moreni, printre pushtimea care butoneaza la jocuri
, sper ca sunt sanatosi copilasii, am reusit sa citesc de bebitu din burtica Paxelei ca e fetita, felicitari!!!
Paul e bine, mai are muci, nu stiu de ce nu scapam de ei, dar nu mai tuseste. Suntem in pregatiri si noi, am facut carnatii aseara, imi amortise mana, dar am reusit sa ii termin in timp util, ca sa ii fac si baie lui Paul si asa il culc. O sa facem si noi sarmalute, toba, salata de boef, de vinete, piftie, ciorbita de burta, cozonaci, prajituri, etc:D
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
miria_cristina spune:
MONICA - Noi suntem bucurosi de oaspeti totdeauna!![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Paxela, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii.
Try, mai vedem noi care cu cine cand or creste copilasii,
ha ha si il felicitam pe Alexutzu pt kk si pipi la olita, e baiat mare, ce mai, bravo lui

Miki
, bine ai revenit , ne-a fost dor de tine si de Alexander…hai ca uite noi tragem cu ochiul la alti Alexutzi ( Try ) ca vad ca voi ne-ati uitat,
ha ha…pupam pe Alex si mamica lui. Sa stii ca tare imi place noua ta freza si culoarea, esti o frumoasa, Alexia ar fi mandra cu asa o soacra…![]()
.va asteptam la vara pe la noi daca zici ca s-ar putea sa mai veniti.
Madachan, multumim de urari si Sarbatori Fericite si voua si sa aveti parte numai de bucurii si un Mos bogat.
I-am admirat si noi pe Vladut si Robert, ii pupam dulce si pe mamici de asemenea.
Dutzi, pupici de la noi fetele si multumim de urari.
Otilia, lasa fata ca o sa slabeasca ea mai incolo, si-apoi nici nu e asa grasuta, e o frumoasa cu ochi albastri minunati.
Miha, super freza , pupici piticului.
Mai fetelor si noi suntem in febra pregatirilor de Craciun. Deja am facut saleuri, Snikers, tobite, mama a mai facut o praji si mai avem inca niste cuburi si rulade de copt.
Acum ii pregatesc la Alexia un tortulet pe maine ca mergem sa o sarbatorim la gradi. Trebuia sa o sarbatorim chiar de ziua ei, vineri, dar atunci vine Mosul si am decalat cu o zi. Apoi urmeaza sa o sarbatorim si acasa cu prietenii pe 24, asa ca o sa avem vreo 22 de invitati si o sa petrecem frumos in Ajun de Craciun si o sa-l asteptam si pe Mosul.
Va pupam pe toate cele care va ganditi la noi si o sa venim cu poze de la petreceri.
Si fiindca sarbatorile se apropie cu pasi repezi, fie ca aceste sarbatori de iarna sa va gaseasca sanatoase, cu pace si caldura in suflete, Mos Craciun sa fie darnic, sa va aduca multe multe cadouri si sa va indeplineasca toate dorintele.
Craciun Fericit!!! cu pace si bucurie si multe impliniri.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
paxela spune:

miam, miam miam
de ce mancaruri vorbiti voi pe aici
, pai de unde nene atata putere, rabdare si timp
, eu voi gati supa![]()
poate si niste chec( dala din cutie de pui doar oua , lapte si ulei), resul sa faca altii ca trec eu sa iau![]()
miros de friptura de porc nu suport iar friptura nu o mananc, preparate din tocatura sau organe iar nu pot, asa ca supa pt fimiu si restul pauza , face mama, face soacra si oricum mergem la masa , iar musafirii daca vin sa vina cu ele de acasa![]()
iar voi daca mai gatiti atat trimiteti si la mine 
Alexa
26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by paxelamiam, miam miam
face mama, face soacra si oricum mergem la masa , iar musafirii daca vin sa vina cu ele de acasa
iar voi daca mai gatiti atat trimiteti si la mine
Alexa26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Ce mi-a placut asta, si eu tot asa. Sunr rupta de cat am alergat de vineri pana azi asa ca pap orice numai sa faca alte gospodine.
Ura,am scos azi maseaua de minte, mi-a scos-o dintr-o singura manevra, doar la anestezie ce-am fost cam speriata
Delia, calatorie placuta si sa fie Iustinel cat mai cuminte!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mikimi spune:
Andreea, Oti
multumesc.
Oti, am o prietena cu feita de 3 ani de 25 kile.Nu e grasa, e grea pur si simplu.Alta: la 2 ani fetita avea vreo 18 kile,era grea de-ti cadeau mainile, am o poza in care par daramata cu aia mica in brate, la 3 ani se inaltase cu vreo 5 cm si era superb construita.Nici plinuta, nici slaba.Pe masura ce cresc ,se mai aseaza greutatea, desi recunosc ca eu sunt de parere ca trebuie avut grija si de dieta lor, ca si la noi:nu zahar, nu fainoase in exces..etc.Stai linistita ca vine primavara si incepe alergatura in parc.Daca vrei ti-o alearga Alexander.
Miria si fetelor care pregatesc cu manuta lor bucate.Sa va dea Domnu putere, e mare lucru in ziua de azi, cand nimeni n-are timp, cand peste tot e asa aglomerat sa mai ai vreme sa faci ceva traditional.
Miha sa va fie de bine freza.Ii sta bine, desi eu suspin dupa par des ca Alexander dupa ce ca e blondut, il are parca si rar.Oricum nu ma lasa sa-l tund, asa ca ne prefacem ca avem oaresce par.
dupa 2 anisori.
Miki si Alexander (12.12.04)
mikimi spune:
Aime si Miha sa fiti mandre ca sunt copilasii vostri asa cumintei si blanzi.Sa vedeti comportament vulcanic la Darius si Alexander.Cand se intalnesc, dupa ce se pupa femeieste isi altoiesc cate una din 2 in 2 minute.Mai ales vasnicul Darius (Miche
stii ca va iubesc)da cu sete si apara orice jucarie.
dupa 2 anisori.
Miki si Alexander (12.12.04)