Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor nu va zic ce suparare mare a fost pe ruxi cand a adormit azi la pranzdar pana la urma s-a linsitit si a adormit...aseara parca a mers mai repede fara suzeta...of mai avem atea "obiceiuri proaste" de care trebuie sa scapam...biberon dimineata la pranz si seara, leganat pe picioare la pranz, si "frecatul" degetului meu pana adoarme...ca sa nu mai zic de kk, pipi pe unde ne apuca...dar sanatosi sa fim ca le-om rezolva noi pe toate
va pup
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,

Scuze ca dau “buzna” la voi, dar eu urmaresc ce mai face Adrian a lui try si asa am vazut si eu camera lui Alex si vroiam sa o intreb pe try de unde a luat perdeluta aia frumoasa:)Draga mea, numai bine in continuare si tinem pumnii sa fie totul si mai bine.
Multumesc, si multa sanatate tuturor.
Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI ANA CEA FRUMOASA SI SUGUBEATA !

BINE ATI REVENIT ACASA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la toate
confirmam cu inca o echo varianta de fetita,tati a zis ca pana nu vede cu ochii lui nu crede si cica a vazut
in rest sunt in plina curatenie, alergari pe ultima suta de metrii pe la circi financiare, camera de munca , etc
am tuns si noi un silviu aseara si acum zici ca e fetita, dar nu am taiat decat bretonasul ca mia fost mila sa tund mai mult, ala intra in ochi si l-am eliminat
despre bebe.... pai ce sa zica.... ce are mami in burta Silviu.... bebe..... si ce vrei tu sa fie bebe fetita sau baietel? fetita... aaa ba nu masina... a ba nu thomas....aaaa ba nu moto, nu stiu cat pricepe el din toate astea dar.....
la petrecerea de craciun era o tanti cu un bebit mic mic si il arat si il intreb ce are tanti in brate? la care el bebe ... si io bebe bitica

Alexa26+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

fetelor nu va zic ce suparare mare a fost pe ruxi cand a adormit azi la pranzdar pana la urma s-a linsitit si a adormit...aseara parca a mers mai repede fara suzeta...of mai avem atea "obiceiuri proaste" de care trebuie sa scapam...biberon dimineata la pranz si seara, leganat pe picioare la pranz, si "frecatul" degetului meu pana adoarme...ca sa nu mai zic de kk, pipi pe unde ne apuca...dar sanatosi sa fim ca le-om rezolva noi pe toate

Ia-o usor, monica, pe rand, sa nu introduci mai multe schimbari odata. Sa stii ca cu biberonul scapi usor. Ii pui lapticul in canite din alea cu cioc sau cu pai (antispil) ca acum e mare si nu mai e "frumos" cu biberon. Nu e musai sa bea din cana ca omu' mare. Lapte e f bine ca bea, alex al meu nu mai bea decat dimineata 250ml. Seara nu mai bea.

Alex pot spune ca s-a-nvatat pe jumatate la olita. In 80% din cazuri zice el singur pishu si se duce la olitza, isi da pantalonii jos singurel (am renuntat la chilotei pe moment ca sa nu aiba 100 de haine de dat jos cand il trece) si se aseaza. Tot singur isi ridica si pantalonii (asta daca nu apuca sa si-i dea jos cat sta pe oala; uneori cere la oala doar ca sa aiba motiv sa scape de pant. de pe el). Cere la oala de mai multe ori decat face (iar asta imi demonstreaza ca inca nu e stapan pe simturile lui), cel puitin cand face kk are vreo 3-4 tentative pana face in final. Simte ca-l trece, se aseaza si in final nu face nimic (il las pe el singur sa decida cand se ridica - daca e sa nu faca kk si alarma falsa se ridica in 10-15 secunde). Azi insa a ratat oala si-a facut kk pe el (avea pantalonii pe el). Uneori vrea sa faca pipi doar ca sa mai primeasca o bombonica. imi zice "bobo?" si-i spun "mami, primesti bobo doar daca faci pipi sau kk la olita" si-l vezi cum se duce repede la olitza sa faca ceva acolo.
Dar noi am dat de altele de cand cu olitza: de cand nu mai sta cu pampers si-a descoperit putza si se excita singurel. Uneori se freaca de canapea (stand in picioare si jucandu-se cu ceva pe canapea). Asta-i si motivul pt care prefera sa stea fara pantaloni pe el ca se poate juca in voie cu ea.
Ia zi, Cici, il mai vrea Alexia pe alex? Ca uite ce preocupari are

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

tryea bea suc, apa, ceai din pahar cu paiul sau chiar sorbind fara pai...dar cand vede lapticul il vrea din biberon...o mai pacalesc uneori si i-l dau cu cereale in castronle cu linsguritza(asa cum papa alex) si atunci vrea...nu ma apuc de schimbari majore acum...macar de suzi sa scapam
pupici lui alex ce dragutz trebuie sa fie

monica

Mergi la inceput

paxelina deci se lasa cu roz bombonsa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si cumintica si sunt sigura ca silviu o sa fie un fratior iubitor si grijuliu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

tryea bea suc, apa, ceai din pahar cu paiul sau chiar sorbind fara pai...dar cand vede lapticul il vrea din biberon...o mai pacalesc uneori si i-l dau cu cereale in castronle cu linsguritza(asa cum papa alex) si atunci vrea...nu ma apuc de schimbari majore acum...macar de suzi sa scapam
pupici lui alex ce dragutz trebuie sa fie

Care alex mananca cereale din castronel, ca al meu nu. Cred ca m-am laudat odata, demult, cand am facut trecerea de la bibe la canuta de lapte.
Alex nu prea mananca singurel cu lingura si marturisesc ca din cauza mea, eu nu-l prea las ca n-am rabdare. Imi trebuie nervi de otel sa-l astept sa termine si acum cand il vad ca da pe el sau pe jos dintr-o data vad rosu in fatza ochilor. Asa ca, ca sa scap repede, ii dau eu mereu. Inainte nu eram asa, nu-s ce m-a apucat, dar cred ca pe undeva m-au lasat rau de tot nervii.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

alex al meu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multumim tuturor mamicilor de urari, tare rasafatata mai este fata mea!
De ieri pana azi cred ca a spus de 100 de ori cele 3 poezii, cum o cheama si cati ani are, plus bravo dupa fiecare. Ii place la nebunie sa fie in centru atentiei, ieri a fost intre rude azi a facut furori prin oras si la fostul meu loc de munca. Recolta pe ziua de azi: un pix albastru de la cabinetul notarial, un fornetti de la un baietzel pe strada, o punga cu stafide de la o doamna careia i-a zambit in timp ce mergeam dupa bilete de tramvai (ea zice la stafide bobo, asa stie ), un mar de la o fost sefa mancat pe loc, o bomboana Heidi, un balon de la niste foste colege, o mandarina capatata din alt birou si ultima surpriza mandra a avut cadou de Craciun de la Softwin desi eu le-am zis ca vin sa-mi dau demisia si a fost o surpriza totala, acum se joaca de zor, ii place la nebunie ce a primit. Mi-e si rusine cu ea, se uita fix in gura omului si ii sclipesc ochii, plus ca mai da si din gene, iar daca nu i se da ce pofteste, nu-i problema stie sa ceara acum.
A avut o aniversare linistita, bunicii si unchii si pe seara prietenii nostri care ne sunt si vecini cu baietelul.

Ioana, am incercat sa te sun ca tocmai acum 1 ora am incarcat cartela mea si mi-a intrat cutia ta postala . Noi de Craciun 80% o taiem la Moreni la parintzii mei si la nasii nostri si poate si pe la voi daca suntetzi pe acolo . Sanatate multa lui Paulica si sper sa ne vedem.
Try, he he, deci ara baiatul precupare nu gluma. Are si Ana niste poze de la 1 an siputzi cu mana la "pissa" .
Paxelina, tinem pumnii, sa fie fetitza si la final, asa cum va doritzi.

Cat pe ce sa pierd mesajul, vroia sa apese butonul magic .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput