Aniversatii de NOV-DEC 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI Ruxi, Ana si celorlalti cupiii din gasca.

Gata pregatirile pentru Mos?

Try ce bine imi pare pentru Adrian.

Bits, inca putin si vine fratiorul. Nastere usoara si nu-i mai asculta pe toti dr timpiti.

Paxela, deci pereche, ce incintata trebuie sa fii. Sarcina usoara si bb sanatos.

Felis, Onitza si io pe linga voi, tot plina cu treburi.

Danette poate ai dreptate, Amina face la olita, ba chiar isi olita singura si sta pe ea, e constincioasa, daca are pampers si-l singura jos, in schimb nu vorbeste ca altii, noi suntem cea mai mica, trebuie sa avem rabdare. Doar cuvinte, in rest propozitii, cintece pe limba celor mici.
Oare ei se inteleg unii cu altii cind vorbesc in limba extraterestra.

Imi e dor de Ionela si cucuietele ei. Ce mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, ANA, sa fii sanatoasa si fericita , si sa le aduci alor tai numai bucurii!

Bits, mai, ce doctori cretini, nu-mi vine sa cred! Da-i incolo si nu te mai gandi la asa enormitati, normal ca o sa fie totul bine!

Monica, eu inca nu mi-am proppus sa scap de suzeta la Mihnea; cu Bianca am facut si eu ca tine, adica i-am taiat suzeta si a aruncat-o instantaneu cat colo, am scapat din prima incercare , pe la 2 ani jumate cred.

Aime, l-ai tuns pe Vladut? E un frumusel, si mami a lui asemenea!

Noi stam mai bine cu tusea, azi il trimit chiar si afara un pic!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Ana,"la multi ani" fericiti alaturi de parintii tai.S cresti mare si la fel de frumoasa!
Bits,nu te mai gandi la toate prostiile..o sa nasti bine,o sa ai un Bb sanatos si frumos.Stai linistita
paxela,am vazut un Silviu smecheras,o frumooooasa foc.Pai la 3.500 nu e asa mare,poti sa nasti fara probleme.verisoara mea a nascut un baiat la 5 kg..normal,nu cezariana.Asa ca se poate.sanatate multa!
Otilia,bine ai venit..cum e acasa???
Monica,poze de la petrecere nu ne arati????Pupam domnisoara Ruxi
Aime,petrecere in toata regula,nu gluma!Pupam Vladut si te asteptam mai des pe la noi!
noi am avut un we linistit,ne laudam din nou cu pipi din ce in ce mai des la olita,o fetita cumintica....
Abia asteptam mini vacanta de Craciun,mergem la bunici,astfel scapa mama de mancare,curatenie..
O saptaman buna

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxelina, ti-am admirat flacaul si burtica, si mie mi se pare ca ar fi de fetita!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,nici eu nu am inceput operatiunea "tzitzi".Doar ziua o ia spiridusul si o aduce la culcare.Sunt comoda...ce sa fac.
dar mai nou(adica in we asta) nu s-a mai trezit asa des,plus ca nu a mai cerut lapte..sper sa o tina tot asa.
Felis,ce mai face Mihaita?sanatos?va mutati sapt.asta?

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREEA... pai maine mergem la dr , dupa cum ti-am zis... Nu are semne de raceala, dar isi sufla nasul de vreo 4-5 ori pe zi... In rest are nasul curat si respira bine... Nu are alte urme de raceala... dar ma supara ca nu ii mai trece nasul asta...

Sper sa ne mutam pana la sfarsitul saptamanii... S-au lungit treburile, si iti dai seama ca si socrii vor sa ne mutam sa faca si ei curatenia de Craciun, ca noi acolo "claie peste gramada" si cu lucruri de ale noastre ... ne cam calcam pe picioare, mai ales ca maine vine si cumnatul, deci vom fi 7 in 2 camere... Poate ne ajuta cumnatul sa terminam mai repede... Oricum, banii s-au cam dus si nu am facut nici jumate din ce ne-am propus

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Am vazut poze Cu VLADUTZ de AIME Mai ce cuminte e... Le-au pus etichete sa stie mosul cum ii cheama?

Am vazut si o Paxeloasa cu burtica si Silviu in Brate... Asa ce ne mai vedem si noi...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Se vede treaba... Cd intru eu, fuge lumea... Nu mai posteaza nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI pt frumusica Ana!Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si sa fii mereu o bucurie pt familia ta.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paxela, sa-ti traiasca burtica, adica bebe mic din ea, ca tare rotunjoara mai este. Ce zice Silviu de bebe?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput