Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Deci tusea asta a mea e seaca, nu productiva, parca ma ineaca ceva, mai ales noaptea.
Chiar daca nu o fi de la ceaiuri, sa stii ca exista si antibiotice pe care le poti lua bine merci alaptanad.
Sanatate!

Da, si a mea la fel. Pt tuse seaca trebuie tocmai un expectorant, pt a deveni productiva. Nu cred ca am nevoie de antibiotice, doar de un sirop sau pastile mai puternice, si ma tem ca nu merg cu alaptarea. Dar asta e, o sa scot cu pompa 3 zile daca e musai. Oricum, vad ce zice doctorita de familie. Multumesc de urari!
Am vazut ca ai pus poze noi cu Maruca, ultimele, nu? Ce dragalasa si nostima e!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!
Bun venit noilor mamici cu bebici.
INNI si bebelul meu are tot 9cm la talpica.Am senzatia ca in ultimul timp a crescut cam putin in lungime:la 2 luni avea 60cm,iar acum la 3,5 luni are 63cm?!
LEXI e minunata ingerasa MARIA.

Exact acum un an mi-a venit ultimul CM;eram atat de trista,speram din tot sufletul sa vad 2 liniute,dar cand colo am vazut tot .Acum ma uit la minunea mea de piscotel si mai am inca momente cand nu-mi vine sa cred ca e puiul meu.
Tre' sa fug ca mi s-a trezit scandalagiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, am masurat si eu piciorusul DEEI. Are 9 cm.

La multi ani bucuriilor nascute intr-o zi de 12!!!

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Haideti ca m-ati innebunit cu masuratorile astea. O sa-i masor si eu Mariei talpita diseara cand ajung acasa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mai fedelor..cata ocupatie aveti..ia ma duc si eu la masurat ca m'ati facut curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Alexia Maria, Matei, Allen Cristian si Teodora!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Marina dar chiar ca Ana are mult la picior. Pai David are acum la 3 ani jumate 27, hai 28 ca ii pun ciorapi grosi si nu vreau sa-l stranga cizmulitele. 30 mi se pare enorm.

Chiar e enorm...cand vad pantofii la magazin, spun: Aaaa, sunt mult prea mari....si iau un nr mai mic, iar acasa vad ca nu-i vin si merg sa ii schimb 29 ii vin dar la fix, asa ca ii cumpar 30 ca sa ii incapa si un ciorp mai grosut. De cand s-a nascut a avut o ditamai laboanta si ii si creste foarte repede. Niciodata n-am putut sa ii pun o pereche de ceva mai mult de 3,4 luni.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor de azi!!!!!
M-ati facut curioasa, asa ca am masurat si eu lungimea piciorului, avem 9,5
Acum ne-am schimbat si programul, nu ne mai culcam la 1 noaptea, bebe prefera sa mai stea pana pe la 2:30

Martha & Darius
[url=http://b1.lilypie.com/tebqp2/.png[/img][/url]
[url=http://totsites.com/tot/dariusteodor][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise...la tuse seaca NICIODATA nu-i dai cu expectorante sa-ti obosesti plamanii si inima de sa le innebunesti. Vezi ca acum te cert .
Tuse seaca -tratament antitusiv.
Tuse mai mult seaca cu f putina expectoratie - tratament antitusiv.
Tuse cu expectoratie - tratament cu expectorante.

Eu zic PAXELADINE.

(intram mai devreme dar n-am putut sub nici o forma din cauza lui Amaliei. Si ne-am trezit si tarziu)

Stodalul...intr-adevar..cui ii merge..ii merge. La mine a fost vacs. Si l-am testat si pe sotz.. si la fel...ca mi-a facut capul "calindar" ca s-a luat dupa mine . Dar sunt persoane care numai cu asta se trateaza ca le face bine.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

ALEXIA-MARIA, MATEI, ALLEN-CRISTIAN, TEODORA

SI INGERASILOR SARBATORITI DUMINICA SI LUNI SI LA MULTI ANI!

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput