PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Muuh spune:
mamluidavid multumim de traduceri si de reteta de pilaf.
adas i-am dat si broccoli si conopida. Nu stiu sa iti spun daca constipa sau nu. Alexei nu a avut probleme. Despre conopida stiu si eu ca baloneaza dar mi nu mi s-a parut ca Alexei ar avea dureri de burta sau ceva de genul asta deci eu continui cu ele. Eu am citit ca se poate da si conopida si broccoli inca de la inceputul diversificarii. Noi iesim afara aproape in fiecare zi doar cand e foarte ceata sau foarte umezeala nu iesim si nu ii pun nimic peste gura, nici macar la gat ca are salopeta inchisa pana sub barbie.
larissa le scriu eu sa iti dea un bonus ca tare frumos vorbesti despre ei.
Miruna + Alexei
oncicu spune:
Robert e f marait nu stiu ce sa-i mai fac, plus ca nu vrea sa manance deloc. De aseara de la 10 a mancat azi la 10 120 ml lapte si 70 ml suc si GATA. Tot ma tin de capul lui sa manance ba supa ba lapte dar nimic. Am incercat cu putin piure de leg dar a luat doar vreo 3 lgt si n-a mai vrut. I-am dat putin Panadol si Gripe , a atipit mai devreme putin cam 30 min si cand s-a trezit iar am sarit pe el cu mancare dar tot degeaba.
Pls spuneti-mi si mie ce sa fac?
dariana spune:
Anasia, nu inca, azi chiar ma gandeam, dar sa ne treaca racelile si le facem noi si pe astea!
In schimb, eu as incepe diversificarea ca prea mi se pare ca slabeste rau, acum i se simt coastele! Stiu ca nu e bine sa incepi cand e bolnav sau asa, dar acum e mai bine si parca nu as mai taragani-o. voi ce ziceti?
Dariana si Darius (30.07.2006)
adas spune:
oncicu, si stef a facut la fel de dimineata. a mancat 70 ml la 7.00, iar pe la 12.00 cand i-am bagat bibe sa vad daca vrea, dupa ce a tras o gura s-a pus pe un plans de nu-l mai opream. si toata dimineata marait si plangacios. i-am dat cu calgel pe la 12.30 si s-a linistit imediat, a si adormit si cand s-a trezit a papat tot. vezi sa nu fie si la voi dintisorii.
muuh, multumesc pt raspunsuri o sa-i dau si eu maine brocoli.
Sabana spune:
Anasia nu am schimbat marimea. Chiar ma gandeam sa o fac, ptr ca deja dau pe afara si asta este primul semn ca trebuie schimbate. Am sa mai studiez problema si te anunt.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
Stefania multumim frumos pentru retete.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Tweety7 spune:
Fetele mele, am fost la doctor. Diagnostic: otita seroasa. Si de data asta mi s-a spus ca de vina e suptul. Ceva cu trompa lui Eustachio si inflamarea ei din pricina efortului depus in timpul suptului... Pe langa fetita, avem si noi probleme cu raceala. Luam amandoi antibiotice. O familie de bolnaviori. Legat de otita asta de la supt vreau sa postez un subiect sa vad cata lume a auzit de ea si cati s-au confruntat efectiv cu ea. Ca de la piersicute, observ ca sunt singura. Va pup si va urez sanatate multa!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
MissJJ spune:
Tweety imi pare rau sa aud de doagnostic! Multi pupici si insanatosire grabnica. Eu ieri am vazut pe un canal de aici special pt copii ca se recomanda sa nu se dea la copii sa suga cand stau culcati ca poate duce la probleme cu urechea. Dar sincer nu am dat mare imp la ce au zis (mama denaturata ) dar acum ca ai zis exact asta mi-a venit in minte.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
oncicu spune:
Adas multumesc pt sfat. I-am dat cu Dentinox si i-am dat si Panadol, pt ca era marait rau si m-am gandit eu ca ar fi de la dinti, dar nici un folos. Nici pana acum nu a mancat de la 10!!!
Tweety imi pare rau pt Clara mica, insanatosire grabnica si multi
MissJJ spune:
Tweety uite un link despre infectiile la urechi la baby:
http://www.babycentre.co.uk/baby/health/earinfection/#5 . Si inca unul: http://www.babycentre.co.uk/baby/health/earinfectiontreatment/ .
Sper sa fie de folos.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)