PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns save spune:

De noi nu am spus nimic ,o sa incerc mai tarziu ca acum iesim afara la toate

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

pupici la toate piersicutele
mai intram si noi cand mai avem timp sau net
cum va mai descurcati voi acum cu iesitul afara? ii scoateti pe bb-ei pe frigul asta? imi e cam teama sa-l mai scot. cu exceptia catorva zile cand am fost la cumparaturi cate o zi intreaga prin magazine nu l-am mai scos de loc. il imbrac bine si-l scot pe balcon 10 minute sa adoarma (altfel nici o sansa) iar apoi daca am noroc doarme 2 ore. asta pe la pranz. in rest e agitatie mare. inainte parca mai statea singur, se juca, invartea jucariile de le ametea. acum vrea atentie non-stop. sa te joci, sa razi si sa te hlizesti la el. si recunosc ca e o indeletnicire placuta, dar cand ai ceva treaba de facut...
larissa, cu laptele praf am inteles, dar gelatina sau ceva agenti de ingrosare sau conservare nu pun la danone? ca mi se pare neverosimil de groasa smantana sau iaurtul lor...
a... si cred ca ne ies si noua dintii. desi nu vad nimic la gingie, sau nu stiu cum trebuie sa arate. dar are perioade cand e f nervos si plange fara motiv. daca ii dau cu calgel se linisteste imediat si adoarme. nu cred ca e coincidenta, mai ales de atatea ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Save, sa te auda cineva acolo sus....oricum, multumesc de incurajari

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

muuh, am vazut ca tu parca i-ai dat lui bb conopida si brocoli...?? parca i-as da si eu, dar nu stiu de la ce varsta se poate da. baloneaza sau constipa? stii ceva? si fasolea verde la fel. sau ardeiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

fetelor sunt super happy. piureul de morcov cu dovlecel a fost un succes total. nu mai pot de fericire. fata mea a mancat pana la ultima lingurita. Da Doamne sa o tinem tot asa.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna mamicutelor,

am trecut i eu sa va salut. Noi suntem bine, sanatosi, crestem, ne jucam si suntem veseli nevoie mare. Eu am multa treaba ca-n weekend vin multi musafiri, apoi cu sarbatorile, ajung mai rar de aici Robert vrea tot mai mult sa stai cu el de joaca asa ca ne conformam.

adas noi iesim afara zilnic chiar daca-i rece. Acum inca-i cald, de pe la -5, -10 grade incolo este mai problema. Il imbrac ff bine, avem si sac de carut destul de grosut dar plimbarea zilnica macar o ora este nelipsita. Oricum dupa 4 luni incolo copiii devin mult mai rezistenti si se pot adapta mai bine la diverse temperaturi. Numai daca ploua torential nu iesim, altfel daca picura iesim ca avem aparatoare de ploaie. La magazine insa eu merg cu el numai ff rar si unde nu stau mult, decat intru si cumpar ceva apoi fuga afara. Sincer eu una prefer sa-l tin la aer decat in magazine pentru ca in magazine baga toti capul in carut sa-l vada, si multi is raciti. Am incercat sa iesim cu el la niste magazine sambata si am zis ca nu se mai repeta ca atata puhoi de lume ...

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Naomi Patricia, Mihnea George, Christian Ionut, Rares Ionut, Catalin, Andrei, Vlad, Ana Maria crissa, nu mai stiu daca tu intrebai de lingurite care isi schimba culoarea la temp ridicata, de la disney sunt, cate doua; partea mai proasta e ca mai incolo s-ar putea sa nu mai reziste;
finuta mea le-a rupt, asa ca tot pe cea de inox a trecut;
consi, superbi, flacaii, avem de unde alege
cristina ioana, e mortal Luca!e asa de mare deja, cand ii vad in premergator, realizez cum a trecut timpul repede;
adas, eu n-o scot daca e ceata sau umezeala,cum e azi, nu vreau sa prinda vreo raceala nasoala, de-abia ne revenim dupa prima; daca e numai frig, o infofolesc bine;
geliza, asa mi-e dor de copiii mei, intotdeauna faceam serbari si cu cei de la gradinita (acolo ma bagam la dansuri), iar serbarile de iarna sunt deosebite; faceam atatea ornamente si impodobeam clasele, brad; intr-un an aveam clasa aII-a si am facut o serbare doar din colinde, copiii aveau lumanari aprinse in maini, a fost ceva deosebit; nu pot sa uit ce fete aveau copiii de la gradinita cand il vedeau pe mosul, mai ales cei care nu l-au mai vazut;
bulinuta, daca nu-ti iei si tie; mie asa mi-ai placut la botez, de am zic ca dau iama in magazin sa-mi iau din toate, cu toate ca fusta n-am mai purtat de 1 an;cum se simte rares?
tweety, cum se simte Clara?ce ti-a spus dr?
dariana, ai facut amprente? mie mi-au iesit de la picioruse si cu pasta de dinti, dar vreau sa fac cu tempera;
ancutex, sarbatori fericite!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi am inceput sa ne simtim mai bine si azi am avut ultimul set de vaccinuri. Gata pana la 1 an am scapat! Ne mai chinuie nasucul infundat dar o sa scapam noi si de ala.
Acum ma apuc sa pun poze noi deci daca vreti sa vedeti costumasul de ren intrati mai pe seara la poze. Si o sa vedeti si tunsoarea mea.
Mai trebuie sa mai facem poze ca pana ies perfecte, ca donsoara ba se uita in sus ba se botoseste si tot asa. Greu cu statul la poza.
F frumos tortul Mamaluidavid si superbe pozele cu zambareata mica.
Sabana felicitari pt reusita.
La Multi Ani tuturor care se serbeaza azi si pupici multi de la noi!
Emiliapop poti intreba la mother care daca nu au costum de ren ca noi de acolo am luat si cel de haloween de dovleac tot de acolo l-am cump. Poate au si in ro.
Oricum fetelor oricare dintre voi daca vreti ceva de aici nu e pb eu ma pot duce sa cumpar si sa va trimit. Si voi o sa trimiteti banii tatalui meu cum a facut si Medeea cand cu Infacolul.
Deci do not hesitate to ask! Mie nu imi e greu sa fac un drum pana la posta.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bulinutza cum adik sa nu iti iei nimic pt tine ca nu meriti ca esti grasa? Ce vb is astea? Vezi ca iei bataie. Ce crezi ca eu is fotomodel sa vezi ce sunculitze am si cum nu imi place nimic ca nu imi vine si eu ziceam la fel ahh is grasa is urata nimic nu imi sta bine. Dar sunt mamica e normal o perioada sa fim asa incet incet o sa ne revenim. Si tu fata asa curajoasa care ai trecut prin atatea ca sa aduci pe lume mica minune ar trebui sa fii f mandra. Asta este si ce nu esti 90-60-90, cine ii? Ai un bebe frumos si sanatos si asta e cel mai imp.
Si eu zic ca sunt grasa si vreau sa slabesc si pt ca na nu imi vin toate hainele care vad si imi plac, mi-am schimbat tunsoarea, mi-am luat o percehe noua de cizme, etc. Orice sa mai schimb.
Hai capul sus ca o sa ajungem din nou fotomodele la un moment dat. Pupici multi de la mine si lots of hugs si sa nu te mai aud cu vb din astea.
Toate suntem f frumoase, cele mai frumoase mamici cu cele mai frumoase piersicutze!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, pt reusita! ce-ai facut cu scutecele, le-ai schimbat? ca si pe noi au inceput sa ne stranga;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput