PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
mamaluidavid spune:
Dariana felicitari pentru primul mama La mai multe cuvinte
Eu o tot stresez pe Patricia sa zica "mama" ea saraca se chinuie,tot mesteca limba in gurita si vrea sa zica dar pana acum nu a iesit decat "ha-ha". Coincidenta e ca in japoneza "haha" inseamna mama
Si acum fetelor sa va arat ce tort turbat i-am facut,astazi broscuta mea implineste 5 luni asa ca ne sarbatorim conform traditiei.Ia priviti aici ce am lucrat http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/photo/294928803934178792/0
PS In realitate culorile sunt muuuult mai turbate decats e vede in poza.Ma dor ochi cand ma uit la el,dar e tare bun la gust.
Maine merg la coafor,abia astept,trebuie sa ma fac frumoasa pentru botez.
Stefania,mami de David si Patricia
angelli spune:
Mai Mami de David si Patricia, La Multe lunisoare pentru Patricia e super tortul, ai avut ceva de lucru cu decorul lui! Pai daca tu mami de 2 copilasi mai faci si torturi eu nu mai am curaj sa ma pling!
Sunt rupta de oboseala tot timpul si nu fac nimic, prin frigi bate vintul si acuma cu frigul asta nici nu imi mai vine sa scot nasul, dar trebuie scos copilul nu?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png
Consi spune:
PATRICIA
ANA MARIA
MIHNEA
CHRISTIAN
RARES
CATALIN
ANDREI
VLAD
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dariana spune:
Mamaluidavid, multumim! La multi ani, sa cresteti mari si sanatosi, voiosi, voinici! Cum ai reusit asa un tort superb?
Pai poate voi vorbiti si in japoneza cu bb si poate chiar asta era intentia: sa ti se adreseza! ce conteaza in ce limba? si-a ales ca prima data sa zica in japoneza
Dariana si Darius (30.07.2006)
Consi spune:
Mihatocae, Tweety, Muuh, Avmaria multumim! Multe de la Luca si Andreas. Si de abia astept sa vina vremea faina ca sa puteti sa faceti si voi poze de grup, ca toti sunt niste simpatici!
Ancutex sa te bucuri impreuna cu cei dragi de acest Craciun, care va fi cel mai minunat pentru ca avem comorile noastre langa noi! (Sarbatorile ma fac mai sensibila...).
Mamaluidavid pai asa ne sustii tu sa tinem cura de slabire?
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dariana spune:
Vroiam sa va intreb, ca vad ca preparati tot felul de deliciuri pt bebei, cand aveti timp sa faceti papica? ca eu ma gandesc cu groaza ca nu o sa ma lase!spuneti-mi si mie secretul!
Consi spune:
Fetelor am observat ca Luca are deja anumite ore de somn. Daca depasim ora respectiva greu mai adoarme, plange trebuie luat in brate, leganat, pupat. Daca sunt atenta si imi dau seama ca il ia somnul il pun pe canapea (ziua doarme in sufragerie) si adoarme singur.
Azi ii voi introduce branza dulce. Pe care am preparat-o asa: 1 litru de lapte de 3,5% grasime l-am pus la fiert. Dupa ce a fiert, l-am lasat la racit iar cand a fost putin caldut am pus 3 linguri de iaurt. Am pus capacul pe oala si am lasat-o pe calorifer pana dimineata. Am pus oala pe aragaz la foc mic si s-au format cheaguri de branza, o sa vedeti ca se vede zerul. Am pus-o intr-un tifon si am lasat-o la scurs.E pentru prima data cand fac. Am vrut sa incerc reteta de la bibi pentru ca mi s-a parut mai simpla, dar pana la urma am facut reteta de la mama.
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
geliza spune:
buna fetelor...mi-a luat cateva ore sa citesc tot ce ati scris in we dar am reusit.....
noi craciunul il sarbatorim in familie, la tzara, la 15 km de ploiesti....o sa vina mos craciun (cineva din familie) si o sa imparta daruri pt toti...Ilinca aprimit din canada o rochita de craciunita super....mara la serbarea de la gradi o sa fie ingeras si o sa se imbrace si acasa.....casa am decorat-o deja cu 100 m tub luminos (pentru prima data in 5 ani de cand o avem)....sper sa fie frumos....
Revelionul o sa-l petrecem la Bran...o sa fie revelion cu copii...suntem 5 familii din care 4 cu copii, in total6 copii...sper sa fie totusi si unpic de zapada....
acum legat de diversificare....am inceput de duminica sear asa-i dau cereale din castronel cu lingurita...duap ce 2 sapt ii pusesem fulgi de orez in biberon dimineata si seara....acum i-am preparat "mar cu morcov de la milupa"...in prima zi olingura, aseara 2 linguri...nu stie sa inghita dar perseverz....oricum ma "stropeste" la greu....ea scuipa, eu ii bag la loc in gura...de fapt citisem mai demult ca de fapt diversificarea este importanta si prin faptul ca trebuie invatati sa inghita, de fapt sa accepte lingurita...pana acum nu ma plang....dupa vreo 4-5 zile astfel diversificata o sa ii introduc borcanele cu legume de la hipp....asata pana dupa revelionul cand o sa incep sa-i prepar eu in casa....dar fiindca atunci suntem plecat vreau sa o obisunuiewsc din prima cu borcanele sa stiu ca-mi mananca ceva si pe-acolo....o sa va mai zic cum decurg lucrurile....
bulinutza, fa-ti curaj si cumpara-ti si pentru tine....face bine la psihic....si eu la fel ma vad grasa si urata, dar niste plovare, ceva de incaltat...si la urma urmei si blugi si raiati, sa stii ca tot mi-am cumparat....ca trebuie sa ma imbrac si eu chiar daca sunt "provizoriu asa".....
larissa, acum despre Danone....concurenta probabil ca are interes sa denigreze imagiea danone pentru ca eu ffff multe pers am auzit cum ca produsele Danone nu sunt din lapte de vada...sunt numai din lapte praf...eu Marei i-am dat Danone cand era mica....dar de vreo 2 ani l-am inlocuit total....tocmai pentru vorbele astea auzite....
tweety, crissa...eu dupa ce am nascut-o pe mara, prin ceza cu anestezie totala cred ca am avut amnezie un timp...deci mi se parea ca sunt tampa rau...uitam f mult...nu-mi aduceam aminte nume de persoane....mi se parea ca sunt asa cu capul in nori....dar a afost trecator...ca si caderea parului.....acum la ilinca parca afost un pic mai bine....dar tot am avut o perioada asa....
si crissa, cum spunea si Miruna, fiecare suntem cea mai buna mama pentru puiul ei...si diversificare i mai faci si dupa cum iti dicteaza tie instinctul....asta dupa ce te informezi un pic....citesti fel si fel de "retete" si adaptezi ce crezi ca se potriveste cel mai bine puiului tau....spre ex retata mea nu s epotriveste si altuia fiindca puiuta mea e slabuta...si eu i-am inceput cu cereale....
hai ca m-am intins...si am raspuns dupa cum mi-am adus aminte....
aaa, despre fier...si noua ne-a recomandat dr de familie fier Haussman...insa dr pediatru (Stanciu de la budimex...pentru cine stie) ne-a zis fara fier, fara calciu...fara analize....si dupa ce a vazut analizele a zis "nu acum"
va pup si daca mai imi amintesc ceva mai revin.....cat doarme ili...cand s-o trezi iesim afara....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
dariana spune:
Consi, ce frumosi sunt baietzeiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Abia astept sa stea si Dariusica asa!
oncicu spune:
Mamaluidavid, Mishi, Tinasv, Chiara, avmaria, Roxanya, Aysha, Elena sa va traiasca piersicutele.
Mamaluidavid multumim pt traducere. Tortul arata delicios
Dariana felicitari pt "mama".